gorgos* Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εχω ενα προβλημα εδω και λιγο καιρο. Εχω συνδεση ιντερνετ με adsl στη HOL και εκανα συνδεση με TELLAS για τις τηλεφωνικες μου κλησεις(πριν ημουν στον ΟΤΕ). Απο τοτε οποτε ειμαι συνδεμενος στο δικτυο και καποιος παρει τηλ η ακομα και εγω ο ιδιος παρω τηλ τοτε το modem αποσυνδεεται και χρειαζονται 2 με 3 λεπτα για να ξανασυνδεθει με αποτελεσμα να χανω οτι τυχον κατεβαζω αλλα και να χρειαζομαι επανασυνδεση σε σαιτ που εχω ηδη κανει login. Αλλες φορες δεν καταφερνει να επανασυνδεθει και χρειαζεται να το βγαλω απο την πριζα και να το ξαναβαλω. Πρεπει να πω οτι και με τον ΟΤΕ μου το ειχε κανει καποιες φορες (15 με 20 φορες στους 8 μηνες συνδεσης) αλλα το θεμα ειναι οτι επανασυνδεοταν παντα απο μονο του και πολυ γρηγορα (15 με 20 δευτερολεπτα). Ξερει κανενας τι πρεπει να κανω η μηπως φταιει η TELLAS? Δεν το'χω σε τιποτα να την διακοψω την συνδεση μου αμεσως. Please help!!!
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Και εγώ tellas έχω στο τηλέφωνο και δεν έχω πρόβλημα (ADSL έχω από forthnet). Μήπως δεν έχεις βάλει φιλτράκι στο δεύτερο τηλέφωνο? (αν έχεις δεύτερο τηλέφωνο).
gorgos* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Φιλε τετοιο φιλτρο που λες δεν εβαλα. Τι φιλτρο ειναι αυτο? Αλλα ομως οταν ειχα συνδεση ΟΤΕ γιατι γινοταν εξαιρετικα σπανια η αποσυνδεση του modem? Και εχεις δικιο, στη δευτερη συσκευη ειναι το προβλημα. Please πες μου τι φιλτρο ειναι να το βαλω!!!
tolis_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μπαίνει ανάμεσα στην τηλεφωνική σου συσκευή και την πρίζα της. Δεν βρίσκω κανένα λινκ για να στο δείξω, αλλά μπορείς να το βρείς παντού: καταστήματα πληροφορικής, υποκαταστήματα του ΟΤΕ, ΟΤΕshop.
tolis_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Εγώ είχα πάρει ένα της crypto από τα multirama (7 ευρώ). Αν η γραμμή σου είναι PSTN το φίλτρο πρέπει να λέει "ADSL filter over PSTN". Εδώ από το e-shop.
gorgos* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Φιλε tolis_01 σ'ευχαριστω. Θα το αγορασω αμεσως. Ελπιζω να δουλεψει και να ηρεμησω λιγο. Καλο Σαββατοκυριακο!!!
tolis_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Καλο Σαββατοκυριακο!!! Επίσης Μην ανησηχείς θα δουλέψει
Tythora Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Χαλάρα θέμα φίλτρου είναι αυτό! Βάλε φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα, όχι μόνο σε ένα, όχι όμως και στο modem. Και μην ανησυχείς, δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα!
gorgos* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Βρηκα την υγεια μου. Ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.