Προς το περιεχόμενο

Σφαγή ρεκόρ. 65000 εκτός ΑΕΙ ΤΕΙ

molotof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλά τα λέτε παιδιά,αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δε λειτουργούν έτσι τα πράγματα....Έχουμε μάθει να τα θέλουμε όλα δικά μας και να μην έχουμε καμμία υποχρέωση.....Και αυτό είναι πολύ άσχημο.......:( :(

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό δείχνει το επίπεδο του Έλληνα. Γιαυτό αυτή η χώρα δεν πάει ποτέ μπροστά...γιατί το επίπεδο και η μορφωσή μας είναι σε άθλια επίπεδα.

Κάλα κάνανε και βάλανε όρια και όποιος θέλει ας διαβάσει και ας μπεί.

Είναι δυνατόν να περνάς σε σχολές με 2 !! ??

Τώρα αν αυτό το κάνουνε σε συνδιασμό με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που έρχοντε και προφανώς θέλουν πελάτες...αυτό είναι άλλο θέμα...

Μαζι σου ρε φιλαρακι!!!!Εισαι σωστός!!Ανάθεμα τα σχολεια και τα γραμματα που μαθαινουν!!

Σε λίγο θα γράφουν το ονομα τους μονο και θα σου λενε μα γιατι δε μπηκα ιατρικη??

Καλα έκαναν και έβαλαν όριο 10 μη σου πω κανονικα και παραπανω!!Να στρώσουν τον κώλο τους να διαβάσουν!!Ονειρα σημερινης γεννιας σου λενε μετα :

α. Να πανε για καφε

β. μπιλιάρδο

γ.και πως θα κανουν sex απο το γυμνάσιο?? ή μάλλον να πω καλύτερα απο το δημοτικο!!

και δ. να μην διαβασουν και να μπουν σε σχολες και η μόρφωση να ρθει ουρανοκατεβατα!!!

Δεν δικαιολογειται σχεδον κανενας που δεν παιρναει σε εξετασεις,πανελλήνιες κ.τ.λ

Εκραξα!Ευχαριστω!

(Και για ορθογραφικα ή μη σωστη εκφραση sorry υπάρχει θέμα δυσλεξίας)(να αυτό είναι μια δικαιολογια απο τις ελαχιστες,ασχέτος που μπορουν να δώσουν αυτα τα παιδια προφορικα!!)

Δημοσ.
Μαζι σου ρε φιλαρακι!!!!Εισαι σωστός!!Ανάθεμα τα σχολεια και τα γραμματα που μαθαινουν!!

Σε λίγο θα γράφουν το ονομα τους μονο και θα σου λενε μα γιατι δε μπηκα ιατρικη??

Καλα έκαναν και έβαλαν όριο 10 μη σου πω κανονικα και παραπανω!!Να στρώσουν τον κώλο τους να διαβάσουν!!Ονειρα σημερινης γεννιας σου λενε μετα :

α. Να πανε για καφε

β. μπιλιάρδο

γ.και πως θα κανουν sex απο το γυμνάσιο?? ή μάλλον να πω καλύτερα απο το δημοτικο!!

και δ. να μην διαβασουν και να μπουν σε σχολες και η μόρφωση να ρθει ουρανοκατεβατα!!!

Δεν δικαιολογειται σχεδον κανενας που δεν παιρναει σε εξετασεις' date='πανελλήνιες κ.τ.λ

Εκραξα!Ευχαριστω!

(Και για ορθογραφικα ή μη σωστη εκφραση sorry υπάρχει θέμα δυσλεξίας)(να αυτό είναι μια δικαιολογια απο τις ελαχιστες,ασχέτος που μπορουν να δώσουν αυτα τα παιδια προφορικα!!)[/quote']

Και εγώ μαζί σου είμαι 100%!!! Απλά σε προειδοποιώ ότι εντός ολίγης ώρας θα κατηγορηθείς από μερικούς εδώ μέσα ως φασίστας,πουριτανός,οπισθοδρομικός,ασφαλίτης κλπ κλπ....Απλά στο λέω για να λάβεις τα μέτρα σου.......:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

απο απλά μαθηματικά 1ης δημοτικού 20+0/2 = 10.

Βασικα αυτο που γραφεις κανει 20. (20+0)/2 = 10 ειναι το σωστο

αχαχαχαχαχαχαχα.. Ο μεγας σπαστικος. :D

Το μετρο παντως οντως ειναι πολυ σωστο. Οπως και το να μειωθουν τα μαθηματα σε 6 ειναι παρα μα παρα πολυ σωστο. Το λεω αυτο σαν θυμα της μεταρρυθμισης που εδωσα 14 ολοκληρα μαθηματα (μεταξυ αυτων θρησκευτικα, κειμενα, ιστορια της τεχνης) για να περασω πληροφορικη :D. Ελεος...

Δημοσ.

Για να το παμε και λίγο πιο περα, ποια η γνώμη σας για αποδέσμευση των εξετάσεων του Λυκείου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ;

Δημοσ.
Για να το παμε και λίγο πιο περα, ποια η γνώμη σας για αποδέσμευση των εξετάσεων του Λυκείου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ;

Αποδέσμευση από τι;

Εννοείς να δίνει ο καθένας εξετάσεις στη σχολή που τον ενδιαφέρει;

Δημοσ.

Κάπως έτσι (απ'ότι έχω καταλάβει και εγώ).Το υπουργείο σκέφτεται να σταματήσει τον εισαγωγικό χαρακτήρα των εξετάσεων του Λυκείου και να τον κάνει μόνο απολυτήριο. Μετά, ανάλογα με το που θα θέλει να μπει κάποιος/α, θα δίνει εξετάσεις στο εκάστοτε πανεπιστημιακό τμήμα και θα μπαίνει.

Εκ πρώτης μου φάινεται καλύτερο από αυτό το ψυχοφθόρο σύστημα των Πανελλαδικών με τον πανικό τον φροντιστηρίων, και νομίζω ότι στις σχολες θα μπαίνουν άτομα με πραγματικό ενδιαφέρον για το αντικείμενο και όχι αστροπελέκια τα οποία έτυχε να δηλώσουν τις σχολές.

Από την άλλη όμως είναι πιθανό το ενδεχόμενο του λαδώματος για εισαγωγή. The greek (fucking) way...

τι πιστεύετε ;

Δημοσ.

Πιστεύω πως στην αρχή θα γίνει της κακομοίρας στα πανεπιστήμια με τις εξετάσεις, αλλά μετά θα στρώσουν τα πράγματα.

Είμαι επίσης της άποψης να υιοθετηθεί και το άλλο:

Επειδή λίγα 18χρονα γνωρίζουν τι θέλουν να γίνουν στη ζωή τους, άκουσα οτι στο εξωτερικό (Αμερική;;; ) μπαίνεις σε ένα πανεπιστήμιο παρακολουθώντας διάφορα μαθήματα και στην πορεία επιλέγεις τα μαθήματα που σου ταιριάζουν περισσότερο κοκ, οπότε από ένα σημείο και μετά σπουδάζεις πχ. μηχανικός.

Δημοσ.
Κάπως έτσι (απ'ότι έχω καταλάβει και εγώ).Το υπουργείο σκέφτεται να σταματήσει τον εισαγωγικό χαρακτήρα των εξετάσεων του Λυκείου και να τον κάνει μόνο απολυτήριο. Μετά' date=' ανάλογα με το που θα θέλει να μπει κάποιος/α, θα δίνει εξετάσεις στο εκάστοτε πανεπιστημιακό τμήμα και θα μπαίνει.

Εκ πρώτης μου φάινεται καλύτερο από αυτό το ψυχοφθόρο σύστημα των Πανελλαδικών με τον πανικό τον φροντιστηρίων, και νομίζω ότι στις σχολες θα μπαίνουν άτομα με πραγματικό ενδιαφέρον για το αντικείμενο και όχι αστροπελέκια τα οποία έτυχε να δηλώσουν τις σχολές.

Από την άλλη όμως είναι πιθανό το ενδεχόμενο του λαδώματος για εισαγωγή. The greek (fucking) way...

τι πιστεύετε ;[/quote']

το σύστημα αυτό ίσχυε μέχρι και τη δεκαετία του 60 (περίπου). Έχει δύο βασικά, όμως, προβλήματα:

1. Εξασφάλιση του αδιάβλητου (μικρότερος χώρος -> στενότερες επαφές -> πατρονάρισμα) αλλά και της πίστης των υπολοίπων (ναι σιγά μην είναι, τους δικούς τους βολεύουν)

2. Δε θα είναι δυνατόν να δίνεις εξατάσεις σε όσες σχολές και πανεπιστήμια σε ενδιαφέρουν (χρόνος εξετάσεων και αποστάσεις).

Τουλάχιστον με τις εξετάσεις σε πανελλήνιο επίπεδο το αδιάβλητο είναι εξασφαλισμένο και ο θεσμός για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αποδειχθεί λειτουργικός.

Δημοσ.

α. Να πανε για καφε

β. μπιλιάρδο

Δεν δικαιολογειται σχεδον κανενας που δεν παιρναει σε εξετασεις' date='πανελλήνιες κ.τ.λ

Εκραξα!Ευχαριστω!

(Και για ορθογραφικα ή μη σωστη εκφραση sorry υπάρχει θέμα δυσλεξίας)(να αυτό είναι μια δικαιολογια απο τις ελαχιστες,ασχέτος που μπορουν να δώσουν αυτα τα παιδια προφορικα!!)[/quote']

Είσαι οπισθοδρομικός,πουριτανός (κατσε να διαβάσω τί άλλο είπε ο nontas...) ααα ναι φασίστας και ασφαλίτης και απο 'μενα αλήτης :mrgreen:

100% μαζι σου...ασε πού τα έγραψα 3500 ποστς παραπάνω ,αλλα έτσι γίνετε με τέτοια θέματα λέμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...(ακόμα και αυτα εγω κάπου τα ξαναέγραψα) :neutral:

Δημοσ.
Και εγώ μαζί σου είμαι 100%!!! Απλά σε προειδοποιώ ότι εντός ολίγης ώρας θα κατηγορηθείς από μερικούς εδώ μέσα ως φασίστας,πουριτανός,οπισθοδρομικός,ασφαλίτης κλπ κλπ....Απλά στο λέω για να λάβεις τα μέτρα σου.......:mrgreen: :mrgreen:

φασίστας δεν΄ήμουν ποτε!!!Οπιστορδομικιά είμαι σε καποια πράγματα!!!!Αλλά πως γίνεται ανθρωπος που έτρεχε σε πορείες και μισει τους μπάτσους να είναι και φασίστας δεν ξέρω!!!!

Απο κει και πέρα όποιος θέλει μπορει να πει οτιδηποτε, ελευθερια λόγου έχουμε!!!

Και πρωτα από όλα δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω γεννημενη το '83 είμαι ένα απο αυτα τα παιδια που απλα στη πορεια και μετα από λανθασμένες επιλογες κατάλαβα ότι αν δε στρώσεις τον κώλο σου να διαβάσεις δεν κάνεις τιποτα στη ζωή σου σωστο στο μέλλον κι απλα δουλευεις για ένα πιατο φαι κάτω από την επίβλεψη αφεντικών!!Ο καθένας βέβαια είναι τι ζητάει απο τη ζωή του!!Εγω ποτε δεν ήθελα να αναγκαστώ να ακουω και να σκήβω το κεφάλι σε κανεναν πού..τη για έναν βασικό μισθό της πλάκας!αυτα!!

Δημοσ.

Ο κόσμος διαμαρτύρεται γιατί ίσχυσε το μέτρο της βάσης για εισαγωγή στα ΑΕΙ ΤΕΙ γιατί λέει δε θα έχει φοιτητές να μείνουν στα σπίτια που νοικιάζουν και να πίνουν καφέ στις καφετέριές τους...

Άντε παιδιά και του χρόνου προτείνω να ισχύσει το μέτρο του 6 (από το λινκ http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/08/2006_195663) και για Proficiency και Dalf. Μην κουράζονται τα παιδιά πολύ.... χααχχαχαχαχαχαχααα έλεος...

Άντε στρώστε τον κώ** σας να μάθετε γράμματα ρε, που το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα κάνετε αναπάντητες στα κοριτσάκια και τέτοιες βλακείες!

Δημοσ.
φασίστας δεν΄ήμουν ποτε!!!Οπιστορδομικιά είμαι σε καποια πράγματα!!!!Αλλά πως γίνεται ανθρωπος που έτρεχε σε πορείες και μισει τους μπάτσους να είναι και φασίστας δεν ξέρω!!!!

Απο κει και πέρα όποιος θέλει μπορει να πει οτιδηποτε' date=' ελευθερια λόγου έχουμε!!!

Και πρωτα από όλα δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω γεννημενη το '83 είμαι ένα απο αυτα τα παιδια που απλα στη πορεια και μετα από λανθασμένες επιλογες κατάλαβα ότι αν δε στρώσεις τον κώλο σου να διαβάσεις δεν κάνεις τιποτα στη ζωή σου σωστο στο μέλλον κι απλα δουλευεις για ένα πιατο φαι κάτω από την επίβλεψη αφεντικών!!Ο καθένας βέβαια είναι τι ζητάει απο τη ζωή του!!Εγω ποτε δεν ήθελα να αναγκαστώ να ακουω και να σκήβω το κεφάλι σε κανεναν πού..τη για έναν βασικό μισθό της πλάκας!αυτα!![/quote']

Εχμ...Ελπίζω να κατάλαβες ότι για πλάκα τα έλεγα έτσι?.....

Δημοσ.

η αποδεσμευση λυκειου-3βαθμιας εκπ/σης,μπορει να γινει κ με ενα αλλο (ουτοπικο κατ εμε) τροπο... ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ! το εχω ξαναπει...

βαλτους ΟΛΟΥΣ,ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...κ φτιαξε ενα τετοιο συστημα,εξετασεων κ ελεγκτικων μηχανισμων καθηγητων κ οργανωσης πανεπιστημιων,που να εισαι σιγουρος οτι δινεις στο φοιτητη οτι χρειαζεται ωστε να μην αποτυχει...κ κανε εκει το ξεκαθαρισμα! ετσι,ολοι θα δουν τι τους αρεσει,που εχουν κλιση,κ αν μπορουν να τα καταφερουν,ωστε να μην εχουν να λενε μια ζωη,αν στην εκθεση μου ειχε βαλει αντι για 16, 16,1, θα ημουν ασσοε κλπ! πανεπιστημιο (σωστα δομημενο κ οργανωμενο),που να δινει δικαιωμα παρακολουθησης,εργασιων,προοδους,αντικειμενικης βαθμολογησης,ελεγχου των καθηγητων...αυτο ειναι ενα οραμα δικο μου,το οποιο ομως ξερω οτι ποτε δε θα γινει πραγματικοτητα,καταρχην,γιατι παιζουν απιστευτες ρεμουλες πισω απο την πλατη του καθε νεου,κ κατα δευτερον,γιατι κανεις δεν ειναι διατεθημενος να φτιαξει τετοιες υποδομες (χαρακτηριστικο παραδειγμα:το μεγαλυτερο ισως πανεπιστημιο της ελλαδας,το καποδιστριακο,εχει μονο ενα οικονομικο τμημα! σε αυτο το τμημα,το μαθημα των υπολογιστων ειναι προαιρετικο για 60 ατομα ανα εξαμηνο-ενω παιρνει σαν τμημα 580 φοιτητες-. δηλαδη, μπορει καποιος να τελειωσει οικονομολογος,χωρις να εχει δει μπροστα του,υπολογιστη ! κ επισης,παιρνει τοσα ατομα,και κανενα αμφιθεατρο δε μπορει να χωρεσει ουτε τους μισους -προσθεστε κ καποιους που το χρωστανε-)!!!!

ΥΓ:η συζητηση για την παιδεια,πρεεπει να ξεκιναει απο την πρωτοβαθμια εκπ/ση,απο εκει ξεκινουν τα λαθη,επιμενω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...