Προς το περιεχόμενο

Σφαγή ρεκόρ. 65000 εκτός ΑΕΙ ΤΕΙ

molotof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

spooker το όλο θέμα ξεκίνησε γιʼ αυτούς που δεν κατάφεραν να περάσουν Ελλάδα , και μερικοί από αυτούς, θα πάνε έξω. Που αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν βάση κάτω του 10…

Σε τι σχολές πηγαίνουν αυτοί νομίζεις???

ναι πες μου και για την βουλγαρία. Μιλάω για την αγγλία και την γερμανία που φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό .

ΥΓ. Όταν αναφερόμαστε σε ονόματα κρατών, τα γράφουμε με κεφαλαία…

Forensick για Ιταλία έχω ακούσει και άτομα που σπουδάζουν Νομική! :D

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το όλο θέμα ξεκίνησε επειδή κάποιος είπε ότι όλοι αυτοί που γράψαν κάτω από 10 θα φύγουν έξω και εγώ είπα ότι αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο δεν δέχεται άτομα με κάτω από 10 και εσείς τώρα μου μιλάτε για τα πανεπιστήμια της ρώμης και της βουλγαρίας και της ζιμπάμπουε που το χαρτί τους δεν έχει αξία στην Ελλάδα και δέχονται τέτοιους φοιτητές. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν είναι αναγνωρισμένα. Οποιαδήποτε συζήτηση για τέτοια πανεπιστήμια είναι άνευ ουσίας

ps: όπως έχεις παρατηρήσει melissa με κεφαλαία γράφω μόνο την Ελλάδα. Χώρες που υποτιμώ τις γράφω με μικρό. Ποιητές κάνουν σκοπίμως λάθος για να περάσουν κάποιο μήνυμα. Αλλά που να το ξέρεις εσύ αυτό. Δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτό το effect. Κάποιος φιλόλογος μπορεί να μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

ps : όπως έχεις παρατηρήσει melissa με κεφαλαία γράφω μόνο την Ελλάδα. Χώρες που υποτιμώ τις γράφω με μικρό. Ποιητές κάνουν σκοπίμως λάθος για να περάσουν κάποιο μήνυμα. Αλλά που να το ξέρεις εσύ αυτό.

Πω πω με εκπλήσσεις με την μόρφωσή σου. Πω πω έγραψες πάλι. Θα σε έχω σαν τον μέγα γνώστη του insomnia. Που παρεμπίπτοντος να σου θυμίσω ότι είναι site τεχνολογίας και όχι φιλολογίας :D

Να σου πω, ξέρω δάσκαλο που έχει έρθει από Β(β)ουλγαρία, θα μου πεις, ε σιγά μωρέ, δάσκαλος… Ξέρω και 3ς γυμναστές που ήρθανε από Βουλγαρία (ο ένας δουλεύει και σαν ωρομίσθιος σε σχολεία). Ξέρω φαρμακοποιούς που έχουν έρθει από Βουλγαρία (ο ένας τυραννιέται 3,4 χρόνια να περάσει ένα μάθημα για αναγνώριση πτυχίου και ένας άλλος έχει δικό του φαρμακείο), ξέρω και οδοντίατρο από Βουλγαρία με κανονική άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Γιατρό δεν θυμάμαι να ξέρω. Τι είναι όλοι αυτοί? Από πού ήρθανε?

Όλοι αυτοί δίνουν κάποιες εξετάσεις εδώ και αναγνωρίζουν μια χαρά τα κωλόχαρτα τους, ουπς, συγνώμη, πτυχία ήθελα να πω.

Δημοσ.

Με συγχωρειτε αλλα δεν διαβασα ολα τα παραπανω.

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι πολυ καλα κανανε και κοψανε τοσους. Ποιος σας ειπε οτι πρεπει να περνανε ολοι στα πανεπιστημια? Ας συνελθουμε λιγο και ας καταλαβουμε οτι δε γινεται ολοι να τελειωνουν πανεπιστημια και να παιρνουν πτυχια. Κι ας ξυπνησουνε και οι μανουλες και ας καταλαβουν οτι δε μπορει να γινουν ολοι γιατροι και δικηγοροι σ΄αυτη τη χωρα! Και ας καταργηθουν τοσα αχρηστα ΤΕΙ που υπαρχουν που δινουν πτυχια χρησιμα μονο για ταπετσαρια.

Κι αν καποια στιγμη ξυπνησουν και οι καθηγητες θα ξεφυγουν απο τη νοοτροπια "ας βαλουμε κανενα βαθμο να το περασουμε το παιδι". Οχι, το παιδι αμα δεν τα παιρνει τα γραμματα ας μεινει στην ιδια ταξη, ας απογοητευτει και ας παει να μαθει καμια τεχνη. Τιποτα δεν ειναι ντροπη. Παρα μονο το να εχουμε ανεργους πτυχιουχους, Αυτο ειναι ντροπη!

Α, και οταν καποιος παιρνει τα @@ 3-4 φορες στις πανελληνιες δεν του φταιει το συστημα, του φταιει που ειναι μαλ***ς και ακομα περισσοτερο που δεν καταλαβαινει οτι ειναι μαλ***ς.

Δημοσ.
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.

άντε να δεις την σελίδα του doatap με τα αναγνωρισμένα.

Την είδα :)

ITALIA ROMA UNIVERSITA DEGLI STUDI DI ROMA "LA SAPIENZA"

FACOLTA DI MEDICINA E CHIRURGIA ----> Αναγνωρισμένο

ITALIA ROMA UNIVERSITA DEGLI STUDI DI ROMA "TOR VERGATA"

(Πρώην Ονομασία: UNIVERSITA DEGLI STUDI DI ROMA II)

FACOLTA DI MEDICINA E CHIRURGIA -----> Αναγνωρισμένο

Τη βρώμα παίζει να την έβγαλαν οι της Βουλγαρίας' date=' Ρουμανίας και δε συμμαζεύεται :) Μην τους ακούς. [b']Τους βγήκε το λάδι[/b] (σε τενεκέδες) για να πάρουν πτυχίο. Γι αυτό όταν γυρνάνε από κει και περάσουν (αν ποτέ μπορέσουν) ΔΙΚΑΤΣΑ, μπαίνουν όλοι σε νοσοκομεία (ΕΣΥ). Φυσικά διαλέγουν ειδικότητες όπως Γενική Ιατρική και το πολύ παθολογία. Νομίζεις εσύ πως αν έρθει ένας απο Βουλγαρία-Ρουμανία και ανοίξει Ιατρείο θα έχει κόσμο; Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει το πτυχίο κορνιζαρισμένο στον τοίχο. Η βρώμα οτι κάποιος τελείωσε στη Βουλγαρία και ανοίγει ιατρείο βγαίνει στο άψε σβήσε, πριν ακόμα καλά καλά ανοιχτεί το ιατρείο :) και έτσι πρέπει να γίνεται.

Δημοσ.

Τη βρώμα παίζει να την έβγαλαν οι της Βουλγαρίας' date=' Ρουμανίας και δε συμμαζεύεται :) Μην τους ακούς. [b']Τους βγήκε το λάδι[/b] (σε τενεκέδες) για να πάρουν πτυχίο. Γι αυτό όταν γυρνάνε από κει και περάσουν (αν ποτέ μπορέσουν) ΔΙΚΑΤΣΑ, μπαίνουν όλοι σε νοσοκομεία (ΕΣΥ). Φυσικά διαλέγουν ειδικότητες όπως Γενική Ιατρική και το πολύ παθολογία. Νομίζεις εσύ πως αν έρθει ένας απο Βουλγαρία-Ρουμανία και ανοίξει Ιατρείο θα έχει κόσμο; Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Βλέπει το πτυχίο κορνιζαρισμένο στον τοίχο. Η βρώμα οτι κάποιος τελείωσε στη Βουλγαρία και ανοίγει ιατρείο βγαίνει στο άψε σβήσε, πριν ακόμα καλά καλά ανοιχτεί το ιατρείο :) και έτσι πρέπει να γίνεται.

+1 και από μένα :D

Μην το λες. Πολλές φορές δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι ο καθένας. Μια φίλη μου την πάτησε και πήγε σε οδοντίατρο απο Βουλγαρία. Εκτός του ότι η συμπεριφορά της "γιατρού?" ήταν αντιεπαγγελματική, μια και καθυστέρησε να της κοιτάξει ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΤΡΙΣ! Όταν της έκανε το σφράγισμα, δεν ήταν όλα και τόσο ρόδινα...

Δημοσ.
+1 και από μένα :D

Μην το λες. Πολλές φορές δεν ξέρει ο κόσμος τι είναι ο καθένας. Μια φίλη μου την πάτησε και πήγε σε οδοντίατρο απο Βουλγαρία. Εκτός του ότι η συμπεριφορά της "γιατρού?" ήταν αντιεπαγγελματική' date=' μια και καθυστέρησε να της κοιτάξει ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΤΡΙΣ! Όταν της έκανε το σφράγισμα, δεν ήταν όλα και τόσο ρόδινα...[/quote']

Να μάθετε να βλέπετε το πτυχίο στο ιατρείο. Αν επίσης δεν το βλέπετε να υπάρχει πουθενά βρωμάει ακόμα περισσότερο.

Δημοσ.

αυτή η άχρηστη εφαρμογή στο doatap αν βάλεις να σου βγάλει τα αποτελέσματα από όλες τις πόλεις δεν σου βγάζει την Ρώμη για αυτό δεν το είδα. Πρεπει να βάλεις να ψάξει και στην συγκεκριμένη πόλη.

Δημοσ.

ps: όπως έχεις παρατηρήσει melissa με κεφαλαία γράφω μόνο την Ελλάδα. Χώρες που υποτιμώ τις γράφω με μικρό. Ποιητές κάνουν σκοπίμως λάθος για να περάσουν κάποιο μήνυμα. Αλλά που να το ξέρεις εσύ αυτό. Δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτό το effect. Κάποιος φιλόλογος μπορεί να μας διαφωτίσει.

this effect is called Ποιητική Αδεία

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με αυτό το μέτρο.

Είναι ένας τρόπος να κλείσουνε όλα αυτά τα τμήματα ΤΕΙ που έχουν ξεφυτρώσει σε κάθε γωνία της χώρας και δεν έχουν λόγο ύπαρξης γιατί το αντικείμενό τους δεν έχει σχέση με τη πραγματική επαγγελματική ζήτηση.Απλά ανοίξανε για απορροφούνται με "περίεργους" τρόπους τα κονδύλια της ευρωπαικής ένωσης που αντιστοιχούσαν σε αυτά τα τμήματα.

Οι φοιτητές σε αυτά τα τμήματα συνήθως πλήρωναν μια περουσία για να σπουδάσουν σε πόλη μακριά από το σπίτι τους και τα πτυχία τους δεν είχαν και μια ανταπόκριση στη πραγματικότητα.

Δημοσ.
...ας κάνουν αναδιανομή των φοιτητών σε κάποιο βαθμό !

Θα συμφωνησω απολυτα με αυτη την αποψη.Το τμημα μου οταν πρωτοιδρυθηκε εβαζε 120 ατομα.Τη χρονια που μπηκα εγω μπηκαμε οι περισσοτεροι ever (μαζι με αθλητες,Κυπριους,μεταγγραφες) 258 ατομα.Να φανταστειται στο 3ο ετος σε καποια μαθηματα επειδη δεν χωραγαμε ο κοσμος καθοταν στα σκαλια του αμφιθεατρου ή εφερνε καρεκλες απο το κυλικειο για να κατσει μεταξυ των 1ων εδρανων και της εδρας.Καταντια.

Σημερα μερικα χρονακια μετα εχουν ξαναπεσει απο οτι μαθαινω στους 180.

Αρα η λυση της αναδιανομης ειναι σωστη καθως εχουμε μεγαλα πανεπιστημια, με τεραστια τμηματα απο αποψη κοσμου, τα οποια αδυνατουν να τον εξυπηρετησουν (παρακολουθηση, εργαστηρια υπολογιστων, καθυστερουν οι διορθωσεις, οι εργασιες).

Γιατι πρεπει τα μεγαλα τμηματα ΟΔΕ και Οικονομικων σε ΟΠΑ και ΠαΠει να εχουν 300-400 ατομα κατ'ετος???Δεν μπορουν να εχουν τους μισους και οι υπολοιποι να απορροφηθουν απο την περιφερεια???

Βεβαια και αυτο θα πρεπει να γινει με σχεδιο και οχι απλως σαν ενα ημιμετρο για να μην κλεισουν τα ΑΕΙ-ΤΕΙ της επαρχειας με τμηματα τυπου, "μπουζοκολογιας" με τον Πολυκανδριωτη στην Ηγουμενιτσα νομιζω (αν ειναι δυνατον), μελισοκομικης και γενικως οτιδηποτε εγινε οπως αναφερθηκε σωστα απο φιλο νωριτερα για να παρουν λεφτα απο τα ΕΠΕΑΕΚ.

Δημοσ.

Πως καταφέρνετε σε κάθε topic που αφορά την κοινωνία να βγάζετε τα μικροαστικά σας και τον ρατσισμό σας δεν μπορώ να καταλάβω...

Λες και όλα στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι ρόδινα και βγάζει βαθμό αυτός που αξίζει και όχι αυτός που ο μπαμπάς του έχει λεφτά να τον στείλει στα καλύτερα φροντιστήρια και στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία.

Επιμένετε να κοιτάτε το δέντρο και αποφεύγετε το δάσος με κάθε τρόπο. Αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η νέα ελληνική κοινωνια-νοοτροπία.

ps. Χώρες που υποτιμώ τις γράφω με μικρό. Όπως ελλάδα, εθνικισμός κ.τ.λ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...