Προς το περιεχόμενο

Σφαγή ρεκόρ. 65000 εκτός ΑΕΙ ΤΕΙ

molotof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχήν theoman

Επησις βαραιθικα να μου κάννοις πρωσοπηκές επηθέσης' date=' μοια γεια τοιν ωρθωγραφεια μου, και μοια γεια τοις ασχωλοίες, τεις γνόσις μου κε τα ενδοιαφαίροντά μου. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΙ ΞΕΡΙΣ.[/quote']

who is theoman?

μήπως έπαθες κάποιο εγκεφαλικό και άρχισες να γράφεις περίεργα:mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανονισε γιατι ετσι οπως μιλας, θα φας report.

επισης, για πες μου, πωωωως μπαινουν στη ιατρικη της ρωμης?εεε? χμ. τιποτα ε?

Δημοσ.
Πάρα πολλά άτομα έμειναν έξω. Και τώρα τι ρε παιδιά? Εσείς μια χαρά το βλέπετε? Είναι σωστό να κλείσουν σχολές που πλήρωσαν οι γονείς μας για να φτιαχτούν? Όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη δηλαδή? Πουθενά αλλού να μην έχει άλλα?

...ας κάνουν αναδιανομή των φοιτητών σε κάποιο βαθμό !

...ας ελαττώσουν τους εισακτέους στα μεγάλα αστικά κέντρα !!!

βέβαια έτσι μπορεί να μην πάνε χαμένα τα λεφτά για τα κτίρια, αλλα σκέψου πόσους καθηγητές θα πληρώνουμε για μικρά (σχετικά) τμήματα !

Δημοσ.

Το 98 που εδωσα εγω 1/3 περναγε. Εγω εμεινα εξω αλλα δεν χαθηκα , σπουδασα. Τωρα περνανε το 60% και κανουν φασαρια!!!!

Σαν δεν ντρεπόμαστε. Μοιραζαμε σε ολη την ελλαδα ενα χαρτι και η αεργεια εχει παει στον θεο. Αγραματοι. Βασικες αρχες οικονομιας. Γεμισαμε χαραμοφαιδες. Να πατε μια βολτα εξω ρε να δειτε τα πανεπιστημια. να πατε γερμανια, και ολλανδια κτλ. αλλα θελει διάβασμα ε? θέλει και δουλειά μαζι για να βγει το ψωμάκι και τα διδακρα ε?Ας την κανανε την δουλεια εδω να περνάγανε οταν ηταν η ωρα. Ενω εδω καφενείο οταν περασεις.

Αυτα δεν μπορω ρε ψαροκωστουλα και θα σε αφήσω. Ο καθένας την ευκολία του και την παρτη του. "Απατεωνες".

Δημοσ.
κανονισε γιατι ετσι οπως μιλας' date=' θα φας report.

επισης, για πες μου, πωωωως μπαινουν στη ιατρικη της ρωμης?εεε? χμ. τιποτα ε?[/quote']

ναι πες μου και για την βουλγαρία. Μιλάω για την αγγλία και την γερμανία που φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό .

Δημοσ.
Δυστυχως αν δεν σπασεις αυγα δεν φτιαχνεις ομελετα.

Για να διορθωσεις χιλια μυρια κακα περασμενων δεκαετιων και κυβερνησεων πρεπει να παρεις γενναιες αποφασεις και να συγκρουστεις με συμφεροντα.

Με ημιμετρα και χαϊδολογηματα δεν γινεται δουλεια.

Οταν γεμιζανε ολη την Ελλαδα με ΑΕΙ και ΤΕΙ για να ενισχυσουν οικονομικα τις τοπικες κοινωνιες δεν σκεφτοντουσαν οτι θα πεσει στο πατωμα το επιπεδο της ελληνικης παιδειας????

Τωρα λεει κλαινε και οργιζονται αυτοι που φτιαξανε σπιτια για τους φοιτητες!!!Και γιατι να τους λυπηθω???Οταν τοσα χρονια ρουφαγανε το αιμα των φοιτητων νοικιαζοντας τρωγλες για ρετιρε πολυτελειας ηταν καλα???Οταν τοσα χρονια λειτουργουσαν οι περισσοτεροι χωρις ελεγχο πουλωντας αγαθα και υπηρεσιες με καπελο κερδους τοτε δεν επρεπε να διαμαρτυρονται γονεις και φοιτητες.Τωρα που θιγονται οι ιδιοι πρεπει να φοβηθουμε!!!!

Κατι αντιστοιχο γινεται και με το Στρατο οπου εχουν ανοιξει σε καθε πολη και ενα στρατοπεδο για να τονωσουν την τοπικη κοινωνια' date=' αποδυναμωνοντας παραλληλα το στρατευμα το οποιο δεν εχει κοσμο για τα βασικα (σκουπα,σκοπια,σκατ@).Ακου στρατοπεδο στην Τριπολη και τα Γιαννενα, για να βολεψουμε μερικους αποστρατους που επαναφεραμε, αφηνοντας ταυτοχρονα τον Εβρο και τα νησια γυμνα.

Χρειαζεται επειγοντως μια Μαριεττα και στο Εθνικης Αμυνας να σφιξουν λιγο οι κ@λλοι.

Παντως μπραβο της αν δεν παρει πισω το μετρο ειμαι μαζι της.Δεν μπορει να γινουν ολοι επιστημονες. Οι υδραυλικοι και οι ηλεκτρολογοι κλεφτες να γινουν δλδ???Και ξερετε και τι καλα λεφτα βγαζουν σε σχεση με μας του ιδιωτικου τομεα???

Και θα συμφωνησω με τον προλαλλισαντα οτι ειναι ντροπη τοσα ατομα να γραφουν κατω απο τη βαση.Αλλα οταν ασχολουμαστε στο σχολειο με κινητο, Reality και Καλλιστεια πως να δωσουμε μετα εξετασεις???Αφου το μοντελο του επιστημονα-εργαζομενου δεν εχει πλεον περαση.Αυτο που πουλαει ειναι το γρηγορο ευκολο χρημα και τα 15' δημοσιοτητας.

Δεν απορω που η γενια μου με τις Δεσμες εμαθε και πεντε πραγματα και ουδεποτε ειχε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα αποτυχιας και αμορφωσιας.[/quote']

Πέστα φίλε έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Δημοσ.
στις δεσμες δεν εδινες μονο 3 φορες, εδινες οσες φορες ηθελες, αλλα μπορουσες μονο να κρατησεις μαθηματα για 3 φορες. και φυσικα ας ξαναδωσουν. σωστο το μετρο εν μερη, αλλα απο την αλλη δεν γινεται να το κανεις απο την μια χρονια στην αλλη. πρεπει να υπαρξει προγραμματισμος. αυτα τα πραγματα θα επρεπε να εφαρμοζονται σε βαθος χρονου και οχι απο την μια μερα στην αλλη. δηλ με την περσινη πολιτικη της κυβερνησης μπορουσες να περασεις με κατω απο 10 και αυτοι που πηγαιναν 2α λυκειου ελεγαν "οκ, μια χαρα ειμαστε", αλλα μετα απο ενα χρονο τους λεει στοπ? ε, δεν γινεται αυτο. δεν λεω, ελλεινο και τρισαθλιο να μην μπορεις να βγαλεις ενα γ@μημενο 10 στο λυκειο, αλλα απο την αλλη, οταν εισαι "κακος" μαθητης, τοτε εχεις κακες βασεις. και αυτο δεν διορθωνεται σε ενα χρονο. θα επρεπε να ειναι στο στυλ "αυτοι που ειναι πρωτη λυκειου ΤΩΡΑ οταν θα δωσουν πανελληνιες θα ΠΡΕΠΕΙ να εχουν πανω απο 10". ειπαμε, ελλεινο και τρισαθλιο να μην μπορεις να βγαλεις ενα 10, αλλα απο την αλλη και λιγος προγραμματισμος δεν βλαπτει. δεν παει "ποναει κεφαλι-κοβει κεφαλι".

Στις δεσμες κραταγες μαθηματα 2 ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ.Εδωσα και ξερω.

Δημοσ.
Καταρχήν theoman ξέρω πάρα πολλά άτομα με βαθμό πολύ κάτω του 10 που πήγαν ακόμα και Αγγλία' date=' αλλά και στις γείτονες χώρες… Δεν έχεις καταλάβει ότι εκεί πας με ταρίφες, αμα δεν έχεις βαθμό. Δίδακτρα 15.000+ τον χρόνο και όλα μια χαρά. Το έχουμε ξανα συζητήσει το θέμα με αυτούς που πάνε έξω, και τι κάνουν έξω, και τι γίνετε όταν έρθουν Ελλάδα…

Δεν έχω όρεξη να ξαναλέω τα ίδια πράγματα.[/quote']

Συγνώμη αλλα εσυ μιλάς για το 1/100. Οσοι πήγαν στο εξωτερικό άπεκτησαν γνώσεις και βρήκαν δουλείς. Ξέρω παρα πολλα άτομα και μέσα σε αυτούς είναι ο αδερφός μου λοιπόν μην λες οτι στο εξωτερικό πληρώνεις και παίρνεις το χαρτι αυτα είναι μαλακίες. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι απλά πολύ καλύτερα.

Δημοσ.
Στις δεσμες κραταγες μαθηματα 2 ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ.Εδωσα και ξερω.

3 τα κράταγες. Και εγώ έδωσα και ξέρω 8-)

Δημοσ.

Λοιπόν μη τα κανουμε όλα σαλατα....υπαρχουν έξω πανεπιστήμια που αξίζουν και μπαινεις δύσκολα και βγαίνεις δύσκολα αλλα είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...τα υπόλοιπα καταχωρούνται στη ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ που συνήθως το ιδρύουν μια χουφτα καθηγητών για καθαρά βιοποριστικούς λογους και όλα τα υπόλοιπα είναι απλα για τα μάτια του κόσμου και για εντυπώσεις.Και ΕΛΕΟΣ πια ...ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ...καλύτερα έρημα κτίρια που μπορουν να γίνουν κατι άλλο ...παρα καθηγητές τις ΠΑΡΕΑΣ (ΤΕΙ) οι περισσοτεροι ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡΙΚΟ αλλα λόγω ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ λεει...και ξαφνικά απο κάποιο φροντηστήριο μέσης εκπαίδευσης της επαρχίας ...τσουπ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ και μαλιστα με ΑΞΙΩΣΕΙΣ!!...Ασε τους γιατρους....Φαντασου λεει να σε χειρουργει γιατρος απο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...και μη μου πείτε κουβεντα γιατι τα ξερω απο πρωτο χερι (μπιλετια και ξανατράβα...και άλλα τετοια) γιατι γιατρος με βιοχημεία σε 30 χειρόγραφα κωλοχαρτα και όχι σε 3 ΤΟΜΟΥΣ δε παιζει...Και δε φταιει κανένας γιατρος,γεωπονος,μηχανικος που πήγε ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ή ΡΟΥΜΑΝΙΑ ή ΖΑΜΠΙΑ ή ΟΤΙ για σπουδες γιατι αυτος ήταν μολις 18 και ήθελε να πάει ΌΠΟΥ για να φυγει απο τη ΜΑΝΑ του.....αυτοι οι γονεις φταινε ..."...πρεπει να σπουδασεις να γινεις κάτι και συ στην κοινωνία..." αφου βλεπεις δε τραβαει ανθρωπε μου ,έχουμε γεμίσει ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ .....Δε λέω κάποιος μπορει στη πορεία να άλλαξε ....να το έψαξε λιγο το θέμα ...μπραβο του ,αλλα τι να κανουμε τον παιρνει η μπάλα γιατι ειναι ένας στους 1000!!!!! Οσο για τις δέσμες, αν και όταν έδωσα ήταν πολύ νωρίς και δε μου άρεσε το σύστημα καθόλου ,τελικα ο χρονος έδειξε οτι ήταν ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο σύστημα .Το μόνο που έπρεπε να αλλάξει ήταν η συμπληρωση του μηχανογραφικου να γινει μετα την βαθμολογία (σαν σημερα) για να μη πας για μηχανικός Η/Υ και μπαίνεις Ζωική Παραγωγη Αθηνών...Αυτα έτσι γιατι ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Δημοσ.
Συγνώμη αλλα εσυ μιλάς για το 1/100. Οσοι πήγαν στο εξωτερικό άπεκτησαν γνώσεις και βρήκαν δουλείς. Ξέρω παρα πολλα άτομα και μέσα σε αυτούς είναι ο αδερφός μου λοιπόν μην λες οτι στο εξωτερικό πληρώνεις και παίρνεις το χαρτι αυτα είναι μαλακίες. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι απλά πολύ καλύτερα.

Μου φαίνεται εσύ μιλάς για το 1/100. Δεν αναφέρομαι σε άτομα που πάνε εξωτερικό επειδή δεν κατάφεραν για παράδειγμα να περάσουν στο πολυτεχνείο εδώ, και πάνε έξω. Και είχανε βαθμό 18!

Μιλάω για τα άτομα που φεύγουν κατά 100άδες έξω με βαθμό ακόμα και κάτω του 5!!! Αυτούς που ακριβώς τους παίρνουν νομίζεις? Και όσον αφορά την πληρωμή, δεν κατάλαβες καλά τι εννοώ. Αναφέρθηκα σε ιδιωτικά πανεπιστήμια με δίδακτρα στο ποσό που ανέφερα. Πανεπιστήμια που ως επί το πλείστον δεν έχουν στο ήλιο μοίρα. Και δέχονται κάθε άτομο που πάει. Χωρίς εξετάσεις.

Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν και άτομα που πήγαν έξω και έμαθαν… Αλλά μην μου λες τώρα ότι όσοι πάνε έξω σε όλα τα *** για σχολές ότι πάνε για να μορφωθούν, και ότι όταν έρχονται μετά πίσω Ελλάδα είναι εξπέρ στον τομέα τους. Ελεος.

Molotof ή αλλιώς spooker ή αλλιώς theoman, και δεν θυμάμαι και τι άλλα nicknames έχεις χρησιμοποιήσει, επιτέλους βρες δουλειά, και σταμάτα να γεμίζεις το insomnia με nicknames και άχρηστα ποστς που ως επί το πλείστον εκτός από επιθετικές απαντήσεις που δίνεις, έχουν ως θέμα τα ορθογραφικά λάθη των άλλων.

Από τα 20 ποστς που έχεις κάνει με αυτό το nickname, τα 4,5 έχουν θέμα την ορθογραφία των άλλων. Έλεος.

Εδώ δεν είναι mirc, είναι forum. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα?

geoastrix συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. ΣΩΣΤΟΣ.

Δημοσ.
Μου φαίνεται εσύ μιλάς για το 1/100. Δεν αναφέρομαι σε άτομα που πάνε εξωτερικό επειδή δεν κατάφεραν για παράδειγμα να περάσουν στο πολυτεχνείο εδώ' date=' και πάνε έξω. Και είχανε βαθμό 18!

Μιλάω για τα άτομα που φεύγουν κατά 100άδες έξω με βαθμό ακόμα και κάτω του 5!!! Αυτούς που ακριβώς τους παίρνουν νομίζεις? Και όσον αφορά την πληρωμή, δεν κατάλαβες καλά τι εννοώ. Αναφέρθηκα σε ιδιωτικά πανεπιστήμια με δίδακτρα στο ποσό που ανέφερα. Πανεπιστήμια που ως επί το πλείστον δεν έχουν στο ήλιο μοίρα. Και δέχονται κάθε άτομο που πάει. Χωρίς εξετάσεις.

Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν και άτομα που πήγαν έξω και έμαθαν… Αλλά μην μου λες τώρα ότι όσοι πάνε έξω σε όλα τα *** για σχολές ότι πάνε για να μορφωθούν, και ότι όταν έρχονται μετά πίσω Ελλάδα είναι εξπέρ στον τομέα τους. Ελεος.

Molotof ή αλλιώς spooker ή αλλιώς theoman, και δεν θυμάμαι και τι άλλα nicknames έχεις χρησιμοποιήσει, επιτέλους βρες δουλειά, και σταμάτα να γεμίζεις το insomnia με nicknames και άχρηστα ποστς που ως επί το πλείστον εκτός από επιθετικές απαντήσεις που δίνεις, έχουν ως θέμα τα ορθογραφικά λάθη των άλλων.

Από τα 20 ποστς που έχεις κάνει με αυτό το nickname, τα 4,5 έχουν θέμα την ορθογραφία των άλλων. Έλεος.

Εδώ δεν είναι mirc, είναι forum. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα?

geoastrix συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. ΣΩΣΤΟΣ.[/quote']

μαλλον δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται και μιλάς χωρίς να ξέρεις και απλά λες ότι ακούς. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν οι εκατοντάδες που λες γίνονται δεκτοί σε ένα πανεπιστήμιο έξω το οποίο δεν είναι αναγνωρισμένο και υπάρχουν πολλά. Σίγουρα όμως κανένα αναγνωρισμένο δεν θα πάρει έτσι απλά έναν με βαθμό κάτω από 10 έτσι για τα λεφτά. ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ τα αναγνωρισμένα πανεπιστήμια με όλα τα υπόλοιπα. Επίσης όσο μούφα και να είναι ένα πανεπιστήμιο κάποιος που έβγαλε το λύκειο με 5 δεν θα επιζήσει εγγυημένα.

mellisa the great spooker sends his regards

ps : melissa έχεις κάνει ένα άλλο ορθογραφικό στο post για το saw 3.

Δημοσ.
ναι πες μου και για την βουλγαρία. Μιλάω για την αγγλία και την γερμανία που φεύγει το μεγαλύτερο ποσοστό .

βαλε και ιταλια μεσα. οι περισσοτεροι γιατροι εκει πανε.

Δημοσ.
κανονισε γιατι ετσι οπως μιλας' date=' θα φας report.

επισης, για πες μου, πωωωως μπαινουν στη ιατρικη της ρωμης?εεε? χμ. τιποτα ε?[/quote']

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ.

άντε να δεις την σελίδα του doatap με τα αναγνωρισμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...