Προς το περιεχόμενο

Σφαγή ρεκόρ. 65000 εκτός ΑΕΙ ΤΕΙ

molotof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kudos to Sebu, τρελή ταύτιση απόψεων ρε φίλε, σα να κάθησες να έγραψες τις σκέψεις μου για το ζήτημα, μόνο καλύτερα απ' ότι θα τις έγραφα εγώ.

Απόρησα με το θράσσος των διάφορων αιματορουφήχτρων ανά την επικράτεια, που γκρινιάζουν κι όλας επειδή δε θα πίνουν πια το αίμα των φοιτητών (των γονέων τους δηλαδή). Βρε ουστ! Αν ήταν να χτίζουμε σε κάθε κωλοχώρι ένα στρατόπεδο ή ένα ΑΕΙ/ΤΕΙ και να το βαφτίζουμε αυτό αναπτυξιακή πολιτική... γ@μ@ τα!

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ας ξαναδώσουν τσάμπα είναι και δεν υπάρχει και το όριο στις δέσμες που μπορούσες να δώσεις μόνο 3 φορές.

Εκτος και αν το αλλαξαν φετος, παλι 3 φορες ειναι και δεν μπορεις να κρατας μαθηματα σαν τις δεσμες.

Και εγω ειμαι υπερ του μετρου καθως οι περισσοτερες σχολες ειναι προιον προεκλογικο, μονο και μονο για να παρουν ψηφους απο την τοπικη κοινονια. Ο καθενας ανοιγει μια σχολη και την ονομαζει οπως γουσταρει και βλεπεις τον χαμο μετα. Απο μαθηματικο να βρησκουν δουλεια στην πληροφορικη και απο το γεωπονικο στην βιολογια.

Δημοσ.
Βρε ουστ!

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται σε εκείνους που πλούτισαν από τις ενοικιάσεις, αλλά σε εκείνους που το επέτρεψαν.

Δημοσ.

Πάντως έλεος!!! Στις ειδήσεις που το προβάλανε σαν αρνητικό, είχανε όλους τους επιχειρηματίες να παραπονιούνται ότι δεν θα βγάζουν λεφτά, λες και ο λόγος ύπαρξης των ιδρυμάτων είναι αυτός!! Απαράδεκτοι!

Δημοσ.
Πάντως έλεος!!! Στις ειδήσεις που το προβάλανε σαν αρνητικό, είχανε όλους τους επιχειρηματίες να παραπονιούνται ότι δεν θα βγάζουν λεφτά, λες και ο λόγος ύπαρξης των ιδρυμάτων είναι αυτός!! Απαράδεκτοι!

Που; στο mega? :lol:

Δημοσ.

65xil atoma?

to gamhsate to 8ema...17.867 einai dhl o enas stous 2 ektos.

οπισθοδρομικοι κ εδω λογω ηλικιας...σε πολλα θεματα παιδειας.

ετσι πλουτησε η Αγγλια με τα χιλιαδες uni π κρατικοποιησαν το πτυχειο.

κοστος.15χιλ το χρονο σε εστια μεσα,οσο κ εδω αν εισουν εκτος τοπου σου.+τα ελληνικα ιδιωτικα κολεγια ~6χιλ το χρονο.

+ή μηπως πιστευετε οτι τα παιδεια στην Ελλαδα διβαζουν λιγοτερο απ ολου του κοσμου κατα μ.ο?

αν αυτο δεν λεγεται οικονομικο προβλημα για περιοχες με φοιτητες κ γενικοτερα για την ελλαδα τοτε ποιο ειναι?

Δημοσ.
ας ξαναδώσουν τσάμπα είναι και δεν υπάρχει και το όριο στις δέσμες που μπορούσες να δώσεις μόνο 3 φορές.

στις δεσμες δεν εδινες μονο 3 φορες, εδινες οσες φορες ηθελες, αλλα μπορουσες μονο να κρατησεις μαθηματα για 3 φορες. και φυσικα ας ξαναδωσουν. σωστο το μετρο εν μερη, αλλα απο την αλλη δεν γινεται να το κανεις απο την μια χρονια στην αλλη. πρεπει να υπαρξει προγραμματισμος. αυτα τα πραγματα θα επρεπε να εφαρμοζονται σε βαθος χρονου και οχι απο την μια μερα στην αλλη. δηλ με την περσινη πολιτικη της κυβερνησης μπορουσες να περασεις με κατω απο 10 και αυτοι που πηγαιναν 2α λυκειου ελεγαν "οκ, μια χαρα ειμαστε", αλλα μετα απο ενα χρονο τους λεει στοπ? ε, δεν γινεται αυτο. δεν λεω, ελλεινο και τρισαθλιο να μην μπορεις να βγαλεις ενα γ@μημενο 10 στο λυκειο, αλλα απο την αλλη, οταν εισαι "κακος" μαθητης, τοτε εχεις κακες βασεις. και αυτο δεν διορθωνεται σε ενα χρονο. θα επρεπε να ειναι στο στυλ "αυτοι που ειναι πρωτη λυκειου ΤΩΡΑ οταν θα δωσουν πανελληνιες θα ΠΡΕΠΕΙ να εχουν πανω απο 10". ειπαμε, ελλεινο και τρισαθλιο να μην μπορεις να βγαλεις ενα 10, αλλα απο την αλλη και λιγος προγραμματισμος δεν βλαπτει. δεν παει "ποναει κεφαλι-κοβει κεφαλι".

Δημοσ.

Η αρχή έγινε,ακόμα πρέπει να γίνουνε πολλά ώστε πέρα απο το επίπεδο γνώσεων που προσφέρουν τα ελληνικά πανεπιστήμια,να έχουνε και τις σωστες υποδομές για να λειτουργήσουνε καλύτερα.Επειδή σπούδασα μηχανολόγος και έχω συζητήσει με πολλούς καθηγητές όλοι αναπολούν τα χρόνια που έμπαινα λιγότερα απο τα μισα παιδιά απο αυτα που εισάγωνται τώρα και σαφώς τότε το επίπεδο ήτανε πολύ καλύτερο!

Δημοσ.

Καλά το κάνανε με βάση το 10 δεν λέω αλλά από ότι είδα πέρασαν άτομα και με 7 και κάτι που είχαν γράψει αλλά ένας φίλος από θεωρητική με 9,9 που είχε έμεινε εκτός. Η μιλάμε ή κλάνουμε δηλαδή(με το συμπάθιο κιόλας). Αδικία δεν ήταν η βάση του 10 αλλά αυτό που κάνανε τάχα μου με βάση το 9.

Δημοσ.

Πάρα πολλά άτομα έμειναν έξω. Και τώρα τι ρε παιδιά? Εσείς μια χαρά το βλέπετε? Είναι σωστό να κλείσουν σχολές που πλήρωσαν οι γονείς μας για να φτιαχτούν? Όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη δηλαδή? Πουθενά αλλού να μην έχει άλλα?

Και όλοι αυτοί που έμειναν έξω τι θα κάνουν νομίζετε? Θα πάνε εξωτερικό να δώσουν τα χρήματα τους έξω, άλλοι σε ΙΕΚ και άλλοι θα πλουτίσουν τα φροντιστήρια για να ξαναδώσουν… Και όσοι ψάξουν να βρούνε κάποια δουλειά γρήγορα θα απογοητευτούν… Και με τον μισθό που πάνω από 500euro δεν θα είναι, αν βέβαια βρούνε δουλειά… Έστω και με αυτό το ξεφτίλα ποσό.

Δεν είμαι υπέρ στο να περνάς σε σχολή με βάση 5,6… Αλλά

Αλλά επίσης το ότι μερικές σχολές έχουν χαμηλή βάση, δεν σημαίνει πως δεν αξίζουν…

Δημοσ.
Πάρα πολλά άτομα έμειναν έξω. Και τώρα τι ρε παιδιά? Εσείς μια χαρά το βλέπετε? Είναι σωστό να κλείσουν σχολές που πλήρωσαν οι γονείς μας για να φτιαχτούν? Όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη δηλαδή? Πουθενά αλλού να μην έχει άλλα?

Και όλοι αυτοί που έμειναν έξω τι θα κάνουν νομίζετε? Θα πάνε εξωτερικό να δώσουν τα χρήματα τους έξω' date=' άλλοι σε ΙΕΚ και άλλοι θα πλουτίσουν τα φροντιστήρια για να ξαναδώσουν… Και όσοι ψάξουν να βρούνε κάποια δουλειά γρήγορα θα απογοητευτούν… Και με τον μισθό που πάνω από 500euro δεν θα είναι, αν βέβαια βρούνε δουλειά… Έστω και με αυτό το ξεφτίλα ποσό.

Δεν είμαι υπέρ στο να περνάς σε σχολή με βάση 5,6… Αλλά

Αλλά επίσης το ότι μερικές σχολές έχουν χαμηλή βάση, δεν σημαίνει πως δεν αξίζουν…[/quote']

τι λογική είναι αυτή???Από την στιγμή που ένας μαθητής δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα πανεπιστημιακό επίπεδο δεν πρέπει να μπαίνει καν. Όσο για τις σχολές είναι προτιμότερο να κλείσουν (αφού δεν έπρεπε να είχαν ανοίξει ποτέ) από το να μείνουν ανοιχτές και να συνεχίσει να αιμορραγεί η ελληνική κοινωνία χρήματα χωρίς λόγο. Εξωτερικό δεν θα πάει κανείς με <10 γιατί κανείς δεν θα τον δεχτεί και αν τυχόν και τον δεχτεί κανείς σίγουρα δεν θα είναι κάποιο αναγνωρισμένο ίδρυμα. Σχολές που έχουν χαμηλή βάση είναι οι σχολές μεταξύ 10-14 όχι οι σχολές <10 .Αυτό είναι γελοίο και καλά που το καταλάβανε.

Και τέλος όσοι απογοητευτούν ας ήταν πιο μάγκες όταν έπρεπε. Δεν ενδιαφέρεί κανέναν το γεγονός ότι είδαν κάποιοι το σχολείο σαν παιδική χαρά και πήγαιναν στο σπίτι για να δουν κανα fame story. Έχει δημιουργηθεί η ιδέα ότι όλοι πρέπει να μπουν στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρω και εγώ τι. Ε δεν γίνεται όπως δεν γίνεται όλοι να γίνουν και διδάκτορες αφού το τελειώσουν. Υπάρχουν επίπεδα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν περισσότερο και βάζουν στόχους και οι άλλοι που κάθονται και τα πίνουν και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και κάποιοι άλλοι ξέμπαρκοι που θέλουν να γίνουν υπεύθυνοι ασφάλειας :D. Ήρθε ώρα να επέλθει ένας διαχωρισμός επιτέλους.

Δημοσ.
Εξωτερικό δεν θα πάει κανείς με <10 γιατί κανείς δεν θα τον δεχτεί και αν τυχόν και τον δεχτεί κανείς σίγουρα δεν θα είναι κάποιο αναγνωρισμένο ίδρυμα. Σχολές που έχουν χαμηλή βάση είναι οι σχολές μεταξύ 10-14 όχι οι σχολές <10 .Αυτό είναι γελοίο και καλά που το καταλάβανε.

δεν ξερω αν εχεις υποψην σου αλλα στο εξωτερικο δινεις εξετασεις για να μπεις σε αρκετες σχολες. η απο την αλλη πληρωνεις και αν δεν μπορεσεις να τα πας καλα στο 1ο ετος παιρνεις ποδι. να μην λεμε και οτι θελουμε.

Δημοσ.
τι λογική είναι αυτή???Από την στιγμή που ένας μαθητής δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε ένα πανεπιστημιακό επίπεδο δεν πρέπει να μπαίνει καν. Όσο για τις σχολές είναι προτιμότερο να κλείσουν (αφού δεν έπρεπε να είχαν ανοίξει ποτέ) από το να μείνουν ανοιχτές και να συνεχίσει να αιμορραγεί η ελληνική κοινωνία χρήματα χωρίς λόγο. Εξωτερικό δεν θα πάει κανείς με <10 γιατί κανείς δεν θα τον δεχτεί και αν τυχόν και τον δεχτεί κανείς σίγουρα δεν θα είναι κάποιο αναγνωρισμένο ίδρυμα. Σχολές που έχουν χαμηλή βάση είναι οι σχολές μεταξύ 10-14 όχι οι σχολές <10 .Αυτό είναι γελοίο και καλά που το καταλάβανε.

Και τέλος όσοι απογοητευτούν ας ήταν πιο μάγκες όταν έπρεπε. Δεν ενδιαφέρεί κανέναν το γεγονός ότι είδαν κάποιοι το σχολείο σαν παιδική χαρά και πήγαιναν στο σπίτι για να δουν κανα fame story. Έχει δημιουργηθεί η ιδέα ότι όλοι πρέπει να μπουν στο πανεπιστήμιο και δεν ξέρω και εγώ τι. Ε δεν γίνεται όπως δεν γίνεται όλοι να γίνουν και διδάκτορες αφού το τελειώσουν. Υπάρχουν επίπεδα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν περισσότερο και βάζουν στόχους και οι άλλοι που κάθονται και τα πίνουν και ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ χωρίς να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους και κάποιοι άλλοι ξέμπαρκοι που θέλουν να γίνουν υπεύθυνοι ασφάλειας :D. Ήρθε ώρα να επέλθει ένας διαχωρισμός επιτέλους.

Καταρχήν theoman ξέρω πάρα πολλά άτομα με βαθμό πολύ κάτω του 10 που πήγαν ακόμα και Αγγλία, αλλά και στις γείτονες χώρες… Δεν έχεις καταλάβει ότι εκεί πας με ταρίφες, αμα δεν έχεις βαθμό. Δίδακτρα 15.000+ τον χρόνο και όλα μια χαρά. Το έχουμε ξανα συζητήσει το θέμα με αυτούς που πάνε έξω, και τι κάνουν έξω, και τι γίνετε όταν έρθουν Ελλάδα…

Δεν έχω όρεξη να ξαναλέω τα ίδια πράγματα.

Συμφωνώ ότι δεν λέει που όλοι θέλουν πλέον να μπούνε σε σχολές και αυτό είναι λάθος. Αλλά για ψάξε λίγο τι ζητάνε έξω. Στην αγορά εργασίας. Ακόμα και σκουπιδιάρης να είσαι ζητάνε απολυτήριο λυκείου (λέμε τώρα…)!

Επησις βαραιθικα να μου κάννοις πρωσοπηκές επηθέσης, μοια γεια τοιν ωρθωγραφεια μου, και μοια γεια τοις ασχωλοίες, τεις γνόσις μου κε τα ενδοιαφαίροντά μου. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΙ ΞΕΡΙΣ.

Δημοσ.
δεν ξερω αν εχεις υποψην σου αλλα στο εξωτερικο δινεις εξετασεις για να μπεις σε αρκετες σχολες. η απο την αλλη πληρωνεις και αν δεν μπορεσεις να τα πας καλα στο 1ο ετος παιρνεις ποδι. να μην λεμε και οτι θελουμε.

ΡΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΟΠΙΟ.ΣΕ ΚΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 13-14. Πως θα διατηρήσουν την φήμη τους με τέτοιους φοιτητές??? Δεν είναι μόνο τα χρήματα το κλειδί για να μπεις.

ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ πανεπιστήμια όχι για κολλέγια του κώλου πρώην polytechnics.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...