Προς το περιεχόμενο

Τι κάρτα μνήμης;

tip8y

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός πιστεύω να αναβαθμίσω κατιτίς τη μνήμη μου, γιατι δε την παλεύει άλλο ο πισής. Δυστυχώς όμως είμαι λίγο άσχετος απο μνήμες, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, και φοβάμαι μην κάνω την παραγγελία και η μνήμη δεν κάνει για το pc μου (αν υπάρχει τέτοια περίπτωση).

Έχω p4 στα 1.6, με 256RAM. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι τύπο μνήμης έχω (χωρίς να ξεβιδώνω) ωστε να πράξω ανάλογα; Τσέκαρα device manager αλλα δεν έβγαλα άκρη. Thanks :)

Δημοσ.

πηρα 2 500αρες απο cosmodata, ο τυπας με βεβαιωσε οτι θα δουλευουν αλλα τις συνδεσα κ δε τις βλεπει. τι μπορει να εχω κανει λαθος? θελει να κανω κατι αλλο εκτος απ'το να τις συνδεσω? (δοκιμασα add nu hardware αλλα μπαα..)

ειπαμε ειμαι τελειως ασχετος οσον αφορα τις μνημες, πειτε τπτ μπας και γλυτωσω την επιστροφη κ δω προκοπη...

Δημοσ.

Όταν λες δύο 500άρες εννοείς 2 των 512ΜΒ, έτσι? Τι εννοείς δεν στις αναγνωρίζει? Δεν ανοίγει καν το PC? Δοκίμασε τες μια-μια.

Δημοσ.

Ναι 2 των 512, άνοιγε το pc αλλά έβλεπε μόνο την 256.

Τελικά τις κατάφερα (χωρίς την 256 όμως), ήθελε απλά πολύ σφίξιμο για να μπουν καλά και να κλειδώσουν (έβγαλα κάλους..)

Το κακό είναι όμως οτι αυτό δε μου λυσε το πρόβλημα με τα crash όπως ήλπιζα. Πήγα να ριπάρω cdάκι σε flac και στο 2ο κομμάτι...νέκρα :(

Thanks πάντως =)

Δημοσ.

Τελικά τις κατάφερα (χωρίς την 256 όμως)

Καλύτερα χωρίς την 256. Άμα είχες και τις τρείς επάνω θα έχανες σε ταχύτητα (άσο περισσότερες μνήμες τόσο μικρότερη ταχύτητα) και θα κέρδιζες λίγα (256) ΜΒ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...