Προς το περιεχόμενο

Format se HP pavilion

salfordstratos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mexri prwtinos gia na kaneis format bootares apo to cd-rom kai meta ekanes to format sou kai thn egkatastash twn windows.

Mwlis agorasa ena hp pavilio bazw to cd,bootarw kanonika,pataw enter gia nea egkatastash kai mou leei:: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer..............setupanno continue...

Pws xepernietai auto? Help...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως το φορητο σου εχει SATA δισκο και για αυτο δεν το βλεπει η εγκατασταση των ΧΡ... Χρησιμοποιεις το αρχικο CD που ειχε ο φορητος σου για την εγκατασταση?

Πιο μοντελο εχεις?

το όλο θέμα βρωμάει sata...... an o pavilion σου έχει σατα λογικά το σιντι που θα σου έδωσαν μαζί του θα έχει ενσωματωμένους sata drivers.....

Για καλο και για κακό ρίξε μια ματια στο site της hp gia gia to sygkekrimeno μοντελο....αν χρησιμοποίησες το σιντι της hp και σου βγάζει αυτό κάτι θα λέει στο site....

Hasodikis

Einai to pavilion dv8000, nai exw 2 hdd sata epanw pou den to anefera.

dustixws cd den exoun me to mixanima ta palikaria alla sou protinoun na kaneis esu ena recovery disc afou sou exoun kai xexwristo partition gia recovery(8GB!!)

Diladi prepei na brw tous drivers gia tous sata diskous mou kai na tous perasw pws? 8elontas na kanw format dioti exoun ena soro blakeies mesa!!

thx

οταν ξεκινα η εγκατάσταση των windows,,, σε κάποιο σημείο στην αρχή σε ρωτάει αν θες να φορτώσεις άλλους drivers για συσκευες (δε θυμάμαι ακριβώς τι γράφει, κάποιος άλλος φίλος ίσως μπορεί να σου πει ακριβως) στο σημείο αυτό επιλέγεις ναι και εφόσον έχεις κατεβάσει τους drivers gia to sata sou τους φορτώνεις και μετλά συνεχιζεις κανονικά την εγκατασταση των windows

(το τι τράβηξα εγώ φίλε με τα σιντι του pavilion μου δε λέγεται.....ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει και sata)

Hasodikis

οταν ξεκινα η εγκατάσταση των windows' date=',, σε κάποιο σημείο στην αρχή σε ρωτάει αν θες να φορτώσεις άλλους drivers για συσκευες (δε θυμάμαι ακριβώς τι γράφει, κάποιος άλλος φίλος ίσως μπορεί να σου πει ακριβως) στο σημείο αυτό επιλέγεις ναι και εφόσον έχεις κατεβάσει τους drivers gia to sata sou τους φορτώνεις και μετλά συνεχιζεις κανονικά την εγκατασταση των windows

(το τι τράβηξα εγώ φίλε με τα σιντι του pavilion μου δε λέγεται.....ευτυχώς δηλαδή που δεν έχει και sata)

Hasodikis[/quote']

file hasodiki se euxaristw,8a to psaxw kai ean exw kapoio problhmataki 8a postarw.

Ma ta paloukaria einai apisteuta,exoun win hp home kai posh allh saboura epanw pou katalambaneoun 16GB!!!! xwris na exw balei tipota apolutws extra.!

E den einai exorgistiko to olo skiniko..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...