Cartman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μόλις απέκτησα το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα και έχω το παρακάτω πρόβλημα (η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα να στείλω fax): Στο τέστ έλεγχου για το fax μου βγάζει ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΝΟΥ ΚΛΗΣΗΣ. Στα υπόλοιπα test είναι Ο.Κ. Το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με το ΑDSL splitter (στην άλλη θύρα είναι το modem). Πριν συνδέσω το πολυμηχάνημα είχα συνδεδεμένο στο splitter τηλέφωνο που λειτουργούσε κανονικά. Καμμία ιδέα για το τι συμβαίνει;
felikas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα! όλα τα fax στα ΗΡ αυτό εκτυπώνουν (δεν μπορώ να το εξηγήσω). εάν έχεις κάνει τις συνδέσεις όπως λέει στο manual δεν θα έχεις πρόβλημα. Και στο 6210 μου το ίδιο εκτύπωνε!!!
asmilon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ο τονος κλησης δε χρησιμοποιειται στην Ελλαδα. Αν εχετε δει αμερικανικες ταινιες ειναι το τουουουουου που κανει η γραμμη μολις σηκωνουν το τηλεφωνο οι ηρωες. Οποτε ειναι κατι φυσιολογικο ;-)
felikas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ο τονος κλησης δε χρησιμοποιειται στην Ελλαδα. Αν εχετε δει αμερικανικες ταινιες ειναι το τουουουουου που κανει η γραμμη μολις σηκωνουν το τηλεφωνο οι ηρωες. Οποτε ειναι κατι φυσιολογικο ;-) Α, ναι. Σωστά, σωστά! Είναι αυτό που απενεργοποιούμε και στις ρυθμίσεις του modem! Τhanks!
Cartman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Τώρα το μόνο που μένει είναι να στείλω κανένα fax για να το διαπιστώσω και εγω
hasodikis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 δεν έχεις απολύτως κανενα πρόβλημα. Το ίδιο μου έβγαζε και εμένα ακριβώς το ίδιο μηχάνημα....αλλά όλα λειτουργούν κανονικά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τόνο κλήσης.
dimip Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 mia xazi isos erotisi.......sta xaraktiristika tou lei oti stelni mono fax? den mpori na lavi diladi?????
dimip Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Έλα ρε συ, πλάκα μας κάνεις;;; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69976470&product=789178&tab=extendedSpecs ayto ti simeni diladi? Fax Machine Compatibility Super G3 Max Transmission Speed 33.6 Kbps Fax Resolutions 200 x 200 dpi Total Memory Capacity Up to 100 pages PC Faxing Yes (send only)
Powerline Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 εκείνες τις λεξούλες "PC Faxing" μπροστά απο το send only τις παρέβλεψες; Μιλάει για fax μέσω υπολογιστή, δηλαδή τη δυνατότητα να πληκτρολογείς και να στέλνεις κατευθείαν fax. Απλά, δεν μπορεί να κάνει το ανάποδο, δηλαδή να στείλει το fax που θα λάβει κατευθείαν στην οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.