Προς το περιεχόμενο

HP OFFICEJET 5610 -> Πρόβλημα (?) στην λειτουργία FAX

Cartman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα και έχω το παρακάτω πρόβλημα (η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα να στείλω fax):

Στο τέστ έλεγχου για το fax μου βγάζει ΑΠΟΤΥΧΙΑ στην ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΟΝΟΥ ΚΛΗΣΗΣ. Στα υπόλοιπα test είναι Ο.Κ.

Το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με το ΑDSL splitter (στην άλλη θύρα είναι το modem). Πριν συνδέσω το πολυμηχάνημα είχα συνδεδεμένο στο splitter τηλέφωνο που λειτουργούσε κανονικά.

Καμμία ιδέα για το τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα!

όλα τα fax στα ΗΡ αυτό εκτυπώνουν (δεν μπορώ να το εξηγήσω). εάν έχεις κάνει τις συνδέσεις όπως λέει στο manual δεν θα έχεις πρόβλημα. Και στο 6210 μου το ίδιο εκτύπωνε!!!

Δημοσ.

Ο τονος κλησης δε χρησιμοποιειται στην Ελλαδα. Αν εχετε δει αμερικανικες ταινιες ειναι το τουουουουου που κανει η γραμμη μολις σηκωνουν το τηλεφωνο οι ηρωες. Οποτε ειναι κατι φυσιολογικο ;-)

Δημοσ.
Ο τονος κλησης δε χρησιμοποιειται στην Ελλαδα. Αν εχετε δει αμερικανικες ταινιες ειναι το τουουουουου που κανει η γραμμη μολις σηκωνουν το τηλεφωνο οι ηρωες. Οποτε ειναι κατι φυσιολογικο ;-)

Α, ναι. Σωστά, σωστά! Είναι αυτό που απενεργοποιούμε και στις ρυθμίσεις του modem! Τhanks!

Δημοσ.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Τώρα το μόνο που μένει είναι να στείλω κανένα fax για να το διαπιστώσω και εγω :)

Δημοσ.

δεν έχεις απολύτως κανενα πρόβλημα. Το ίδιο μου έβγαζε και εμένα ακριβώς το ίδιο μηχάνημα....αλλά όλα λειτουργούν κανονικά. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τόνο κλήσης.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εκείνες τις λεξούλες "PC Faxing" μπροστά απο το send only τις παρέβλεψες; Μιλάει για fax μέσω υπολογιστή, δηλαδή τη δυνατότητα να πληκτρολογείς και να στέλνεις κατευθείαν fax. Απλά, δεν μπορεί να κάνει το ανάποδο, δηλαδή να στείλει το fax που θα λάβει κατευθείαν στην οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...