Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Sorry, δεν δουλεύει το edit. Όπου επιλογές -> πιθανότητες
sotirakis.net Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Απλά από αυτά που είπες δεν κατάλαβα ότι έχεις σχέση με τα Γιάννενα. My fault... Μπορούσες να πεις όμως ότι σπουδάζεις Γιάννενα... Your fault... Και πάλι όμως χάνεις το point που σου λέω... (Γιαννιώτες wanted για δήλωσεις σχετικά με τα αστικά μας) Η ημερομηνία εγγραφής δεν ορίζει και το από πότε παρακολουθείς ένα forum...Γιατί όμως γίνεσαι εριστικός ;;; Α! Και πάλι δεν απάντησες σε όσα λέω...
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Γιατί όμως γίνεσαι εριστικός ;;; Νομίζω πως τα γάντια τα φόρεσε κάποιος άλλος εδώ και εδώ Α! Και πάλι δεν απάντησες σε όσα λέω... μάθε να διαβάζεις Αν θέλεις, άνοιξε καινούριο thread με τίτλο αξιολόγηση, διαπλοκή (φυσικά και υπάρχει) κτλ. Εδώ είσαι off topic, αλλά είσαι καινούριο μέλος και δεν πειράζει πολύ.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Round 6......FIGHT!!!!! :mrgreen: Sotirakis εγώ δε σου ξαναμιλάω για να μην ξανακούσω τον εξάψαλμο που μου έσουρες την άλλη φορά.... Physics άσε υπάρχουν και χειρότερα.......
crach13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 πω πω πανικος...!Αμαν αυτα τα πολιτικα και τα προσωπικα.Ολοκληρη αναλυση κανετε ρε παιδες.
dop Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Και για την τύχη της δικιάς μου σχολής αποφάσισαν 1ετείς, 2ετείς και 3ετείς. Οι 4ετείς και οι 5ετείς είχαν μια ισχνή παρουσία στην ψηφοφορία - και κατά μεγάλο ποσοστό κατά της κατάληψης. Η κατάληψη ήταν υποκινούμενη κυρίως από 6ετείς που βλέπουν πτυχίο στα 8+ χρόνια. Τέλος, όλα τα κόμματα και οι πολιτικές παρατάξεις κάνουν διάφορες "προσφορές" για να προσελκύσουν ψηφοφόρους. Όποιος δεν το βλέπει, μάλλον εθελοτυφλεί. @sotirakis: δεν είναι δύσκολο να εξηγήσεις "τι σημαινούν λεξούλες όπως "αξιολόγηση,ΔΟΑΤΑΠ,ΔΙΚΑΤΣΑ,ιδιωτικά πανεπιστήμια,ελευθερία και δικαίωμα διακίνησης γνώσης"". Μάλλον το βρίσκεις δύσκολο να τους πείσεις γιατί - κατά τη γνώμη σου - είναι η πηγή του κακού στον κόσμο.
The_Edge Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Εφόσον η συζήτηση εξακολουθήσει να περιστρέφεται γύρω από τις πολιτικές προεκτάσεις του μέτρου, το topic θα κλειδωθεί. Θυμίζω ότι το μόνο που απαγορεύεται ρητά στο Μπλα Μπλά είναι η συζήτηση περί πολιτικής.
djapal Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Τελικά πάντα σε τέτοιες συζητήσεις βγαίνουν οι παντογνώστες, αυτοί που τίποτα καλό δε βλέπουν, που κανένα μέτρο δεν τους κάνει κτλ κτλ. Μια φορά να βγει κάτι καλό και να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ και να χαρούν ότι είναι κάτι καλό για τους πολίτες.... δεν πρόκειται να το δω... Ο Έλληνας και η γρίνια πάνε πακέτο...
nontasg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μια φορά να βγει κάτι καλό και να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ και να χαρούν ότι είναι κάτι καλό για τους πολίτες.... Μην περιμένεις κάτι τέτοιο......
sugoruyo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους φοιτητές και με βάση τα πόσα μαθήματα έχουν περάσει το περασμένο εξάμηνο και όχι με βάση τη σειρά εισαγωγής... Με την τωρινή κατάσταση η αλήθεια είναι ότι ευνοούνται διάφοροι που πήγαν σε ιδιωτικά ή που ξεσκίστηκαν στο φροντ. ή έχουν περάσει στην πόλη τους και τα έξοδα είναι λιγότερα κ.α. Σε κάποια πράματα έχει δίκιο κι ο Σωτηράκης. Ο κάθε χαραμοφάης που θα την αράξει 6-7 τουλάχιστον χρονάκια σε μια σχολή κομμωτικής, ή δεν ξέρω γω τι, του 7,5 μαζί με άλλους του είδους του μόνο που αυτός είναι του 9 γιατί να δικαιούται φορητό και να μη δικαιούνται κάτι παλικάρια της Πληρ. που ξέρω που αναγκάζονται να δουλεύουν νυχτερινές βάρδιες σε νετ καφε για να τους βγαίνει το διάβασμα και η σχολή αλλά να πληρώνουν και τα νοίκια τους. Και υπάρχουν και παιδιά που δουλεύουν και το καλοκαίρι νετ καφε ή περίπτερο και των οποίων η ζωή είναι όλο δουλειά-σχολή. Αυτά είναι κάποια πράγματα που είναι δύσκολο να οργανώσεις σωστά.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα; Έβγαλε καμιά εταιρία προσφορές;
poulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Προβλέπεται η σύσταση ενός ειδικού website, στο οποίο θα δημοσιεύονται οι προσφορές laptops από τις εταιρείες που θα ενδιαφερθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους φοιτητές που θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο επιθυμούν. Ακομα για οτιδηποτε νεο;:roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Άχ να μουν προτοετής και γω.. αλλά απ'ότι κατάλαβα.. δεν χάνω και τίποτα.. (κάπως μάπα θα είναι τα λαπτοπ ε?) Γενικά είναι καλή κίνηση μόνο να μήν υπάρχουν κακοτοπιες εύχομαι, να πάει μπροστά ο τόπος... τσ τσ τσ
galanta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Τελικά ανακοινώθηκε το μέτρο αυτό στη Διεθνή Έκθεση; Υπάρχει κινητικότητα; Έχει κανείς κάποια πληροφορία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.