paparoupas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Πω πω, τι μου θυμισατε τωρα με τη διαιτα. Να ερχεται καλοκαιρι, να προσπαθεις να χασεις μερικα κιλα για να βγεις στην παραλια χωρις να ρουφιεσαι και να εχεις τη μανα σου να σου λεει οτι εχεις ρεψει και εντελως τυχαια το βραδυ της ερχεται η επιθυμια "καιρο εχουμε να παρουμε καμια πιτσα", εννοειται 1+1 δωρο, απο την οποια φυσικα θα φαει ενα κομματι μονο... Παντως μπορω να πω οτι οταν -ξαφνικα- στο τελος της δευτερας λυκειου αρχισα να διαβαζω γλιτωσα απο ολες τις ατακες, εκτος απο οσες αναφερονται σε γυναικες. Αλλα και παλι με την εφευρεση των κινητων γλιτωσα το "Σε ζητησε μια κοπελα. Πολυ δυναμικη μου φανηκε" το οποιο μετα απο καμια δυο φορες γινοταν. "Σε ζητησε παλι αυτο το καραπουτανο/τσουλι". Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι και οι γονεις μας σαν παιδια ειχαν ακουσει παρομοιες ατακες τις οποιες τελικα υιοθετησαν. Και αναρωτιεμαι μηπως κι εμεις σε λιγα χρονια λεμε τα ιδια ακριβως...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Aυτα θα λεμε φιλε.Δυστυχως.Δες ποσα πραγματα κανεις τωρα που ελεγες πριν 5 χρονια "Σιγα μην κανω αυτο..."
Forensick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Aυτα θα λεμε φιλε.Δυστυχως.Δες ποσα πραγματα κανεις τωρα που ελεγες πριν 5 χρονια "Σιγα μην κανω αυτο..." αστα να πανε...και ακομα χειροτεροι μην σου πω...
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Αλλα και παλι με την εφευρεση των κινητων γλιτωσα το "Σε ζητησε μια κοπελα. Πολυ δυναμικη μου φανηκε" το οποιο μετα απο καμια δυο φορες γινοταν. "Σε ζητησε παλι αυτο το καραπουτανο/τσουλι". Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι και οι γονεις μας σαν παιδια ειχαν ακουσει παρομοιες ατακες τις οποιες τελικα υιοθετησαν. Και αναρωτιεμαι μηπως κι εμεις σε λιγα χρονια λεμε τα ιδια ακριβως... :D xaxaxa. Πολύ γέλιο η μάνα σου. Την πρώτη φορά να λέει καλά λόγια για την κοπέλα που πήρε τηλ και τις επόμενες να την στολίζει περιποιημένα. Χειρότερες ατάκες θα πετάμε εμείς πιστεύω στο μέλλον... Μια και η νέες γενιές είναι πολύ χειρότερες από ότι εμείς, και τα παιδάκια μας, μια χαρά κολόπαιδα θα γίνουν, οπότε θα πέφτουν χοντρές ατάκες.
blu-ray Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μάγκες άμα διαβάζετε θα γλιτώσετε αρκετά "παρατράγουδα" για τις εξόδους και για το διάβασμα. (αν και έχουν πλάκα)
louben Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τι λέτε ρε παιδιά; ΜΙΑ είναι η στάνταρ έκφραση ελληνίδας μάνας: "ΑΧ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΕΤΣΙ;;;" Εσυ βέβαια μπορεί και να έχεις παχύνει αλλά όπως το πάρει κανείς... Και μετά ακολουθούν τα μπουκώματα θέλοντας και μη... Κορυφαιο Το λεει η μανα μου στον αδερφο μου που ειναι 115 κιλα ενω πριν ηταν 130. Το λεει και σε μενα που ημουν 100- και πηγα 84 εννω πριν μου ελεγε...... Πως εγινες ετσι χασε κανενα κιλο. Ακουω και αλλα Αχρηστη νεολαια.Εμεις στην κατοχη..........(συμπληρωστε) Προφανως οι προπρο προ προ παππουδες μας θα ελεγαν στους προπρο προπαππουδες μας εμεις το 21.................(συμπληρωστε).
sotirakis.net Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Κλασικές ατάκες της μάνας μου τώρα που είμαι φοιτητής (και φυσικά μακριά από την θαλπωρή,στοργή,αγάπη,ασφάλεια,ομορφιά του πολυαγάπητου σπιτιού μου (και κυρίως "της"...): "Τι έφαγες σήμερα; Πάλι εκείνα τα παλιοκρέατα, τους γύρους ;" (By default, θεωρεί ότι έχω φάει πιτόγυρα...) "Μα γιατί πίνεις παιδί μου; Θες να καταστρέψεις το συκώτι σου;" (Ακόμη προσπαθω να της εξηγήσω ότι κανείς δεν πέθανε με 3 βότκες 2 φορές την βδομάδα...) "Ντύνεσαι; Έχει κρύο εκεί στα Γιάννενα !" (Σώπα! Ξέρεις τι καιρό κάνει ΚΑΙ στα Γιάννενα "Πότε επιτέλους θα πάρεις πτυχίο;" Βαρέθηκα να πληρώνω. Δεν αντέχουμε άλλο.Πρέπει και εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου,να δουλέψεις. Αλλά βέβαια, αφού τα βρίσκεις όλα έτοιμα γιατί να αγχωθείς..." (η συνέχεια είναι ακόμη πιο φρικτή...) "Τι καλά που θα ήταν να έχεις περάσει εδώ κοντά στην Θεσσαλονίκη... Θα ήμασταν κοντά,θα μπορούσα να έρχομαι συχνά (εννοεί κάθε μέρα...) και να σου καθαρίζω,να σου μαγειρέυω. Αλλά βέβαια, εσύ ήθελες να φύγεις μακριά γιατί δεν σε νοιάζει για μένα. Μόνο ο εαυτός σου σε νοιάζει! Γαϊδουρι ! " (Τώρα γιατί νομίζω ότι θα ήθελε να είμαι κοντά για να μπορεί να με ελέγχειμε Παρόλα αυτά,I love u mummy !!
louben Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΚορυφαιοΤο λεει η μανα μου στον αδερφο μου που ειναι 115 κιλα ενω πριν ηταν 130. Το λεει και σε μενα που ημουν 100- και πηγα 84 εννω πριν μου ελεγε...... Πως εγινες ετσι χασε κανενα κιλο. Ακουω και αλλα Αχρηστη νεολαια.Εμεις στην κατοχη..........(συμπληρωστε) Προφανως οι προπρο προ προ παππουδες μας θα ελεγαν στους προπρο προπαππουδες μας εμεις το 21.................(συμπληρωστε). ΘΥμηθηκα και αλλα. Οταν βλεπουν στην τηλεοραση κανενα Ψινακη κανενα Γαβαλα κτλ Πω πω γεμισε ο κοσμος (Μ)πουστηδες !!!!!!!!!!!!!!!!!! Επισης Ειστε λαστιχεννια καμακια(?????????????) και κοιμαστε ορθιοι γι αυτο σας τρωνε τις γκομενες οι Αλβανοι. Ακομη Δε θα παντρευτεις παιδι μου να δω και εγω κανενα εγγονακι?O paterας σου στην ηλικια σου ειχε 2 παιδια. Επισης Ηθελα και να ξερα τι κανετε ολη μερα στις καφετερίες(προσοχη ο τονος) και στα κλαμπ.Εκει μαζευονται οι χασικλιδες(!!!!!!!!!!!!!!!!). ΠΑντως η ελληνιδα μανα(και οι ελληνες γονεις εν γενει_αποτελουν αντικειμενο ψυχιατρικης μελετης.Το προβλημα ειναι οτι κατα τα φαινομενα θα γινουμε σαν κι αυτους(αν οχι χειροτεροι). Φοβερο κεφαλαιο οι μαναδες που ανακατευονται στις σχεσεις των γιων(και το αναποδο υποθετω) Αυτο ομως χρειαζεται ξεχωριστη αναλυση.
paparoupas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 @Melissa_virus: Μπα, οχι, και το "δυναμικη" ακριβως την ιδια σημασια εχει με το "τσουλι", απλα την πρωτη φορα τρεφει μια κρυφη ελπιδα οτι ισως δε θα ξαναπαρει τηλ...
theoritikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Θυμίθηκα και άλλη ατάκα της μητέρας μου σχετικά με το φαί αυτή την φορά. Αν τρώω γρήγορα,"να μασας πιο αργά το φαί σου, γι'αυτο παχαίνεις, να τρώς πιο σιγά" . Όταν τρώω πιο σιγά "μήπως δεν πεινάς? Μήπως είσαι άρρωστος" 0_ο Μετά καταλαβαίνετε τι γίνεται...
nmtray2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Τι πραμα κι αυτο με τις μαναδες και τις σχεσεις των γιων... Λες και θα παθει τιποτα ο κανακαρης ή θα τον χασουν. Η μια βρωμαει, η αλλη ειναι κακασχημη, η αλλη δεν ξερει να φτιαχνει βαφλες... Παντως, οταν ειχα πει τη μανα μου οτι ειμαι με μια που ειχε μπαμπα διευθυντη τραπεζας, της φανηκε αψογη. Και μετα αρχισε το παραμυθι ποτε θα παντρευτω γιατι ημουν και σε ηλικια γαμου (23 χρονων).
poulou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χεχε, σχεδόν o,τι έχετε πει τα έχω ακούσει από τη μάνα/πατέρα μου! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ πως δεν σας έχουν πει αυτό που ακούω τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα από τότε που με θυμάμαι: - Τι είσαι εσύ, παιδί μου, θα υποφέρει η γυναίκα σου!! (Δεν μου έχει αρέσει το φαγητό που έφτιαξε ή είναι ασυμμάζευτο το δωμάτιο... αχ πόσες ατάκες κι από εκεί...ή ή ή!!) - Διάβασε λίγο, θα μείνεις! (Μια ζωή μαθητής του 15) Ο πατέρας: - Θα κλείσει ποτέ ο υπολογιστής; Δεν έχεις βαρεθεί να κατεβάζεις εμ πι θρι; (!!!!!!!!! Έλεος τι γέλιο όταν προσπαθεί να μου παίξει πως κάτι ξέρει κι αυτός από υπολογιστές )
Sorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Γιωργααααακηηηηηηήη!!!!! ΟΧΙ στα βαθειά παιδίιιι μου!!!!! all time classic, ακούγεται συχνά αυτές τις μέρες στις παραλίες :D
KaizerSoze Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ο πατέρας: - Θα κλείσει ποτέ ο υπολογιστής; Δεν έχεις βαρεθεί να κατεβάζεις εμ πι θρι; (!!!!!!!!! Έλεος τι γέλιο όταν προσπαθεί να μου παίξει πως κάτι ξέρει κι αυτός από υπολογιστές ) Βασικα τα ιδια και ο δικος μου στο πιο γελειο Η εκφραση ειναι εμ πι τρια!!(το εμ/πι στα Αγγλικα,το 3 στα Ελληνικα )
manic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 παιδια θυμαστε τι λεγαμε εμεις ΜΑΜΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΑΑΑΑ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: τι θυμηθηκα τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.