aledjo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πλάκα έχει επίσης η απλοποίηση των πάντων, π.χ. είτε είναι CD είτε DVD, το βαφτίζουμε κασέτα. Επίσης ό,τι δείχνει η τηλεόραση είναι "έργο", ασχέτως αν είναι ταινία ή σειρά. μου θυμησες την ατακα "σου δινει να φας?"! δηλαδη, "γιατι ασχολισε τοσες ωρες με τον υπολογιστη? θα σου δωσει να φας?" "παλι μουσικη ακους? απορω αυτο θα σου δωσει να φας?"
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πλάκα έχει επίσης η απλοποίηση των πάντων, π.χ. είτε είναι CD είτε DVD, το βαφτίζουμε κασέτα. Επίσης ό,τι δείχνει η τηλεόραση είναι "έργο", ασχέτως αν είναι ταινία ή σειρά. Sorry αλλα ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ μανας/γιαγιας κτλ σε αυτο τον τομεα ειναι -Σε τι γλωσσα μιλανε? -Στα ξενα!!! :mrgreen:
VKostas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μπα, χλωμό greekboy. Ωραίο τόπικ btw! Edit: Ούπς! Έχασα 2 σελίδες
Melissa_virus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 5. Καπνίζεις! Βρωμάς τσιγάρο! (Αυτό σε μένα που δεν καπνίζω). Πω' date=' πω τα ρούχα σου παιδάκι μου βρωμοκοπάνε τσιγαρίλα, φαντάζομαι εκεί μέσα πόσο θα καπνίζουνε; (Αυτό στον αδερφό μου, που καπνίζει)! [/quote'] Xaxaxa. Και σε μένα το ίδιο λέει ο πατέρας μου. Πω πω, βρομοκοπάς τσιγαρίλα (ούτε εγώ καπνίζω). Απάντηση: όχου με έχεις ζαλίσει κάθε φορά να το λες αυτό. Δεν βαρέθηκες? Daddy: Τα καμώματα του αδερφού σου θα κάνεις? Θα αρχίσεις και εσύ να φουμάρεις στριφτά? Απάντηση: και να αρχίσω να καπνίζω δεν θα σε ρωτήσω. "Ξυπναααααααααααα...12 πηγε η ωρα" (στις 11.15). QUOTE]Χαχαχα. Αυτό το κάνει πάντα η μάνα μου. Έλεος… Τα εργα δεν τελιωνουν ποτε! Κλασικό και αυτό… Παλι παιζεις με τον υπολογιστη?(ενω γραφω στο word εργασια για την σχολη)Αυτη η ακτινοβολια δεν σου κανει κακο?(απο το PC και την TFT) Εμένα μου λέει ο πατέρας μου' date=' κλείστο το ρημάδι, έχεις γεμίσει ραδιενέργεια το δωμάτιο. Δεν κάνει να κάθεσαι εκεί. (απάντηση: γιατί δαγκώνει?) Σταμάτα να παίζεις παιχνίδια. (Ενώ μπορεί να έχω να παίξω παιχνίδι κανά 3μηνο ) Πάλι εκεί κάθεσαι? Κλείστον αυτόν τον διάβολο. Θα αρρωστήσεις. Άλλες φορές, άμα έχει ζεσταθεί το δωμάτιο από το pc, λέει: Άνοιξε το παράθυρο να μπει καθαρός αέρας, να φύγει και η ραδιενέργεια… Και του λέω κρίμα τόση εφημερίδα που διαβάζεις, απορώ διάβασες κανένα άρθρο καμιά μέρα που έλεγε ότι τα pc βγάζουν ραδιενέργεια? Όχι, αλλά… και πάμε πάλι από την αρχή… Που ησουν?- Στην καφετερια -Και τι εκανες εκει? -Πουλαγα ναρκωτικα τι αλλο? Που ήσουν, που πήγατε, με ποιους/ποιες ήσουν . Βαριέμαι να απαντάω πλέον… -Γιατί τι έχουνε? Μια χαρά είναι.Άλλοι δεν έχουνε να φάνε. Κλασικό και αυτό… Απάντηση που δίνω: ε βοήθησε τους, στείλε χρήματα. Daddy: Γιατί να τους βοηθήσω εγώ? Άλλοι τους άρμεξαν, εγώ θα τους βοηθήσω? Φοιτητικές ατάκες: Που ήσουν γιατί δεν σήκωνες το τηλέφωνο. (και άμα αργώ πολύ να δώσω σημεία ζωής, παθαινει αμόκ η μάνα μου ) Τι έφαγες σήμερα? Τι μαγείρεψες (διαχρονική αξία αυτό…) Δεν πρόλαβες? Ααααααα! Πήγες σχολή? Θα βγεις? Και μην πας σπίτι με τα πόδια μόνη σου, πάρε ταξί. Διάβασες? Πόσα μαθήματα έχεις να δώσεις? Πέρασες τίποτα?
nektarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Τι έφαγες σήμερα? Τι μαγείρεψες (διαχρονική αξία αυτό…) Δεν πρόλαβες? Ααααααα! αυτή πρέπει να είναι από τις πιο διαχρονικές ατάκες!!! και κολλάει σχεδόν πάντα: στις διακοπές όταν είσαι φοιτητής όταν είσαι φαντάρος όταν αρχίσεις να μένεις πλέον μόνος σου!! επίσης όταν ζητάς κάτι βιαστικά η απάντηση: δεν μπορείς να περιμένεις; εγώ 9 μήνες περίμενα!! (.... να σε γεννήσω)
abeness Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Τι την άφησες την τελευταία μπουκιά??? αυτή είναι όλη η δύναμη σου (!!! είμαι 115 κιλά λες να μου έμεινε απωθημένο από τότε??? χε χε)
MariaTs. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 abeness καλά και το σημείωσες γιατί το ίδιο το έχω ακούσει κι εγώ σε παραλλαγή: Τι την άφησες την μπουκίτσα αυτή; Φάτην να σ'αγαπά η πεθερά σου! Παντρέυτηκα και πεθερά δεν έχω... γιατί απλά άφησε ετούτο το μάταιο κόσμο όταν ο άντρας μου ήταν μικρός... Τhat's life!
N1ghtW0lf Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 μια ακομα παραλλαγη περι φαγητου, για οσους ειναι "ευσωμοι" ενω εχεις βγει εξω για καφε το μεσημερι και γυρνας κατα τις 22:00 "παλι εξω ετρωγες αηδιες?" ή "τι εφαγες?" "Αυριο εχει μονο φρουτοσαλατα και μαρουλι" και εσυ "Ελα ρε μανα, φερε κανα κρεας..."¨ καθως επισης "Διαιτα ποτε λες να αρχισεις?" "Δε πας σε κανα γυμναστηριο?"
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μεχρι το 2003 ειμουν 96 κιλα.Με υψος μολις 1,85 προφανως ειμουν σαν μπουχεσας.Πηγα Αγγλια και καταφερα και επεσα στα 81 κιλα.Πολυ πονος.Οποτε γυρνωντας ακουλουθησαν αψογοι διαλογοι με την μανα μου -Να σου φερω μια μπανανα? -Ασε με ρε μανα,δεν θελω -Να σου φτιαξω ενα τοστ? -Ρε μανα κανω διαιατα γαμω το σπιτι μου δεν καταλαβαινεις? -Να σου φερω ενα κρουασαν? -ΡΕ ΜΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Αν θελω κατι θα παρω μονος μου -Καλα ρε παιδακι μου τι φωναζεις?Εγω να σε εξυπηρετησω θελω..... .... να σου φτιαξω μια ομελετα?? Ε εκει ειναι που φευγουν βιβλια,το λαπτοπ,τα κλειδια,οτι βρω μπροστα μου
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 -Ρε μανα κανω διαιατα γαμω το σπιτι μου δεν καταλαβαινεις? -ΡΕ ΜΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Πως να καταλάβει η γυναίκα που την έχεις σκυλοβρίσει. Απορώ γιατί θέλει να σε ταϊσει κι όλας και δε σε αφήνει να σαπίσεις της πείνας :mrgreen:
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 KAI ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ!!! Μα οταν κανεις διαιατα να εχεις την μανα σου με το ζορι να σου δωσει να φας ρε συ?
mxpert Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 ..."μα καλά δεν ντρέπεσε λίγο ???".... (ταίριαζε και στο προηγούμενο ποστ)
theoritikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πλάκα έχει επίσης η απλοποίηση των πάντων, π.χ. είτε είναι CD είτε DVD, το βαφτίζουμε κασέτα. Επίσης ό,τι δείχνει η τηλεόραση είναι "έργο", ασχέτως αν είναι ταινία ή σειρά. Ποπό τι μου θύμισες.... Είχα σκοτωθεί με την μητέρα μου για αυτό το θέμα αλλά αυτή επέμενε να τα λέει κασσέτα (παραδόξως τώρα τα έχει ξεχωρίσει!!!)
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μεχρι το 2003 ειμουν 96 κιλα.Με υψος μολις 1' date='85 προφανως ειμουν σαν μπουχεσας.Πηγα Αγγλια και καταφερα και επεσα στα 81 κιλα.Πολυ πονος.Οποτε γυρνωντας ακουλουθησαν αψογοι διαλογοι με την μανα μου -Να σου φερω μια μπανανα? -Ασε με ρε μανα,δεν θελω -Να σου φτιαξω ενα τοστ? -Ρε μανα κανω διαιατα γαμω το σπιτι μου δεν καταλαβαινεις? -Να σου φερω ενα κρουασαν? -ΡΕ ΜΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Αν θελω κατι θα παρω μονος μου -Καλα ρε παιδακι μου τι φωναζεις?Εγω να σε εξυπηρετησω θελω..... .... να σου φτιαξω μια ομελετα?? Ε εκει ειναι που φευγουν βιβλια,το λαπτοπ,τα κλειδια,οτι βρω μπροστα μου[/quote'] Χαχαχα. ΕΛΕΟΣ η μάνα σου. Αλλά και εσύ μωρέ, μην της μιλάς έτσι. Κρίμα είναι . Και εγώ ρίχνω κάτι μάχες, δεν θέλω να φάω βραδινό, και με ζαλίζει μερικές μέρες να φάω. Μα τι να το κάνω το φαί, να το πετάξω? Κρίμα είναι. Κλασική ατάκα...
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 εμενα η πλακα με τη μανα μου ειναι η εξης, φτιαχνει πχ. καρμποναρα το μεσημερι, και τρωμε, και μετα το φαγητο μου λεει, - πολυ εφαγες, δεν θα φας αλλο σημερα... και το βραδακι κατα τις 22:00 - εχουν περισσεψει κατι μακαρονια, να στα βαλω να τα φας.....?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.