crach13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 εγω ξερω οτι αν εχεις διπλωμα για αυτοκινητο δεν χρειαζεται να ξαναδωσεις σηματα για μηχανη.
nektarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 σήματα δεν ξαναδίνεις από όσο ξέρω αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου αλλά πρέπει να δώσεις ένα άλλο τεστ με καμιά 10καρια ερωτήσεις που έχουν σχέση με τις μηχανές
apoikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Όπως ειπώθηκε παραπάνω, αν έχεις περάσει τα σήματα στο αυτοκίνητο, δεν τα ξαναδίνεις για μηχανή. Δίνεις όμως μια εξέταση 10 ερωτήσεων, σχετικά με τα μηχανολογικά και τα της οδήγησης της μοτοσυκλέτας. Επιπλέον δεν ισχύει το >125 cc που ειπώθηκε παραπάνω: η κατηγορία Α1 είναι πλέον ανεξαρτήτως κυβικών, με μόνο περιορισμό την ισχύ (34 HP) και την αναλογία kg/HP.
GI@RG@S Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 εξαρταται η τιμη σε ποια πολη βρισκεσαι πχ στην πατρα και τα 2 μαζι τα βρισκω με 650 εκει γυρω .Επισης αν τα δωσεις μαζι γλιτωνεις καποια λεφτα μαλλον γυρω στο 150αρι.....
paparoupas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Θυμαμαι οταν ειχα παρει το διπλωμα του αυτοκινητου μου ειχαν πει οτι πληρωνοντας 13 ευρω (πιθανον για χαρτοσημα η κατι παρομοιο) μπορουσες χωρις καμια επιπλεον εξεταση να παρεις διπλωμα για παπι (η τελοσπαντων για τα λιγοτερα κυβικα που υπαρχουν). Πιθανον αυτο να μην ισχυει πλεον... Παντως και στο διπλωμα, αν το ψαξεις μπορεις να βρεις μεγαλες διακυμανσεις τιμων.
crach13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 θα αρχιζω να ψαχνω απο εβδομαδα.Ελπιζω να βρω κατι οικονομικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.