Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα για Αυτοκινητο και μηχανη.

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για αυτοκίνητο υπολόγισε καμιά 700αρα + καμιά 150αρα προαιρετικά στη παράσταση για λάδωμα αλλα δυστηχώς οι περισσότεροι τα δίνουνε για να ξεμπερδεύουνε μια και έξω.Α ρε Ελλαδάρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται πού είσαι. Ιεράπετρα που έδωσα εγώ πριν κανένα μήνα, παέι μόνο για τουτού κάπου στα 900-950€.

Απ' την άλλη βέβαια, δεν θέλει λάδωμα, οπότε κάτι γλυτώνεις από 'κει... ;)

Εξαρτάται πού είσαι. Ιεράπετρα που έδωσα εγώ πριν κανένα μήνα' date=' παέι μόνο για τουτού κάπου στα 900-950€.

Απ' την άλλη βέβαια, δεν θέλει λάδωμα, οπότε κάτι γλυτώνεις από 'κει... ;)[/quote']

Πόσα.......................? :shock:

Σιγά μη λαδώσει κανείς για μηχανή.

800ε-1200ε κ για τα 2 εκτος λαδωματος,δεν υπαρχει stadart τιμη γιατι εκτος απο τα τυπικα παραβολα,μετραει ποσο χρεωνει την ωρα για τα μαθηματα 20 ωρες νομιζω πρακτικα για αυτοκινητο 10 πρακτικα μηχανης κ 10 θεωρεια

Επειδη ειχα ρωτησει προσφατα εγω καταλαβα οτι δινεις καποια συμπληρωματικη εξεταση και στα σηματα ακομη και αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου.Πιθανον να συνδεεται μονο με μια κατηγορια κυβικων αυτη η εξεταση ομως, δεν θυμαμαι και ποσες ειναι για μηχανες.Καπου θα υπαρχουν στο νετ αυτα δεν μπορει.

απ οσο ξερω αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου και θες για μηχανη, δεν δινεις σηματα, αλλα μονο πορεια για μηχανη.

Ισχύει όμως και το αντίστροφο???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...