Προς το περιεχόμενο

OPTERON 165 = 1150 MHZ Οverclock με Σχεδόν Default Vcore

GR_Terminator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζω που είμαστε μέσα σε μία Conroe εποχή στην οποία η AMD έχει χάσει την παλιά της αίγλη..

Παρ'όλα αυτά όμως εγώ μιας και μου δώθηκε η ευκαιρία είπα να αναβαθμίσω το σύστημά μου, και να πάω από τον 3800X2 σε Opteron 165 UP και να δοκιμάσω την τύχη μου.

Λοιπόν πραγματικά ενθουσιάστηκα από το αποτέλεσμα... :mrgreen:

Με νεράκι ο επεξεργαστής μου έδωσε το απίστευτο overclock των 1050ΜΗΖ περίπου χωρίς σχεδόν καθόλου να αλλάξω την default τάση της CPU....

Συγκεκριμένα ενώ o OPTERON 165 UP ο οποίος είναι dual core σε 939 Socket παίζει στα 200Χ9 = 1800ΜΗΖ με overclock πήρα σταθερότατα 2950ΜΗΖ κρατώντας το Vcore σταθερό και 3008ΜΗΖ με ΜΟΝΟ 1.375 Vcore σταθερότατα..(1.350 είναι η κανονική του τάση) :-D

Τι να πώ... έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος και με σταδιακά βήματα βελτίωσης της ψύξης (Γιατί δε Πατάει καλά το Block του Νερού) θα μπορέσω απ'ότι φαίνεται να έχω σταθερά τα 3100ΜΗΖ και μόλις βγάλω το καπάκι του χτυπάω τα 3200ΜΗΖ...

Εαν κάποιος από εσάς σκέφτεται να πάρει κάποιον 4800Χ2 ή 5000Χ2 νομίζω πως μπορεί με λιγότερα χρήματα να δοκιμάσει την τύχη του σε OPTERON 165UP... :???:

Kαι τώρα μερικά Screen από το Οverclock Μου...

attachment.php?s=&postid=429671

attachment.php?s=&postid=429765

attachment.php?s=&postid=430224

Εχουμε ψωμί ακόμη απο τον επεξεργαστή...:mrgreen:

Δημοσ.

γεια και χαρα dag και απο εδω :) μια χαρα τα πηγε - ψαχνω να βρω κομματι και εγω για να "πεταξω" απο το 2ο pc τον 3200 venice αν και προς το παρον καλα τα παει 2700 με αερα πανω στην γνωστη jetway gt4 sli

Δημοσ.
kala sto super pi kai mena einai statheros sta 4g

Καλά...αλλά να τα λέμε σωστά...άλλο στα PR4000+ της AMD και άλλο τα 4g ( όχι τα γραμμάρια, αυτά που κανονικά γράφουμε GHz )...

Δημοσ.

Nα και μερικά BENCH στα 3150ΜΗΖ.... :mrgreen:

3DMark01

clip29hl1.jpg

AQAMARK03

clip30fo0.jpg

Cinebench

clip31gl3.jpg

SANDRA Multimedia/Arithmetic

clip32axy0.jpg

Sandra Memory

clip36bq0.jpg

Hexus PI Fast

clip34resizeor5.jpg

Kαι έρχονται σε λίγο και Bench sta 3200+Mhz .... :mrgreen:

Δημοσ.
Eύγε!

Κι εις ανώτερα!

Αν τώρα σου τον ζητούσα να τον πουλήσεις θα με έπαιρνες με τις πέτρες! :mrgreen:

Kαι άμα σου έλεγα ότι τον πήρα ΜΟΝΟ 150 Euro + μεταφορικά ???? :mrgreen:

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ..... :mrgreen:

Δημοσ.

Kαλώς!

Τουλάχιστον μια και δεν έχω τη δυνατότητα να δοκιμάζω το καθετί παίξε με τη Βίβλο να δούμε πώς τα πάει με το νέο σου πύραυλο.

Μας ενημερώνεις και βάζεις ένα ακόμη λιθαράκι υπερ όλων μας. :-D

Τέσπα από θερμοκρασίες πώς τα πάει το εργαλείο?

Είναι σχετικά ζεστός συγκριτικά με τους μονοπύρινους?

Δημοσ.

Ε πάνω κάτω παραπλήσιες με τον SanDiego 3700+ που έχω είναι οι θερμοκρασίες σου.

Βέβαια έχω 1.5 Volt ρεύμα βάλει και ΓΙΟΚ υδρόψυξη γύρισα σε αέρα (SLK not the Mercedes :mrgreen: 948U).....

Πρέπει να πάμε σε πολικές Dag τέσπα θα δείξει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...