Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση γραμμών HOL My Broadband Pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Speed Test Results

Downstream 624.8 Kbps ( = 0.6 Mbps )

Upstream 159.6 Kbps ( = 0.2 Mbps

Μολις εκανα ενα τεστ!!!!! Αυτα με 384 που εχω.

Μηπως η HOL τελικα εκανε αναβαθμιση;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συνήθως αγοράζουμε ADSL πακέτα που είναι σε προσφορά ή διαφορετικά συμφέρει στη τσέπη μας και όχι επειδή "εκτιμήσαμε" μια εταιρεία επειδή κάποτε έκανε διπλασιασμό σύνδεσης.

Den einai toso apla ta pragmata. An bgalei mia "sparknet-teledome 2" 2048 me 20e to mhna, 8a pas? Egw eimai sth forthnet giati 3erw oti ama exw problhma, (akoma ki an exw proplhrwsei h ypograpsei symbolaio) 8a brw mia akrh.

Twra omws pou bgainei kosmos kai th 8abei, de shmainei oti lew "einai p@p@ries ola ayta".

To an mia prosfora einai kalh, de metraei mono h taxythta kai h timh. Metraei kai to onoma toy isp. Kai ekei akribws anafer8hka sto arxiko mou post, oti an o isp kanei 8etikes kinhseis (dwrean anaba8miseis), ftiaxnei to onoma toy.

Fysika de metrane mono oi dwrean anaba8miseis. Eidika gia thn anakoinwsh ths tellas (3x dwrean anaba8miseis ap'ton kairo toy noe), einai asteia, opws asteia htan h anakoinwsh pou ebgale kapote otan elege "adsl xwris syndromh".

my 2 c.

Δημοσ.
Παιδιά μόλις με πήραν από HOL και μου είπαν πως το αίτημά μου για αναβάθμιση της συνδρομής μου από 512 σε 1024 πραγματοποιήθηκε.Είδατε άμα αρχίσουν οι πιέσεις για πότε συντομεύουν οι αναβαθμίσεις.

Θα 'χει πλάκα να το πήρανε σαν να ζητούσες αναβάθμιση σύνδεσης και τώρα αντί 512 να πληρώνεις για 1024 και όταν γίνουνε οι τζάμπα διπλασιασμοί εσύ να μην πάρεις!!!

Δημοσ.

Πρέπει όντως να έγινε αθόρυβα η αναβάθμιση. 2 test, πριν λίγο σε 384/128:

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 136.56Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 666.95kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 131.25Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 660.41kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Δημοσ.

Και σε μένα από σήμερα το πρωί στο myacount άλλαξαν τα στοιχεία (786adslOte, Hol Dymanic 700) ενώ έχω και αυξημένες ταχύτητες στο download.Από 40kb/sec που κατέβαζα, τώρα είμαι περίπου στα 70-72kb/sec.Βέβαια περίμενα λίγο καλύτερες ταχύτητες,αλλά θα το δω και τις επόμενες ημέρες.

Έχω broadband pack 384.

Δημοσ.

Απο τον Γεναρη εχω το πακετο 6+6 μηνες απο την HOL. Χθες συγκεκριμενα διαβασα οτι και στην HOL θα γινουν δωρεαν αναβαθμισεις ταχυτητας. Εκανα μερικα τεστ απο καποιες σελιδες στο ιντερνετ και ειδα οτι οντως η ταχυτητα μου αναβαθμιστηκε απο 384 σε 768. Οποτε καντε λιγη υπομονη, θα αναβαθμιστει σε ολους.

Δημοσ.

Με την αφορμή επικοινωνίας με την τεχνική υποστήριξη της HOL τους ρώτησησα και μου το επιβεβαίωσαν. Για την ταχύτητα που δεν ανταποκρίνεται σε γραμμή 1024 μου είπε ο τεχνικός ότι θα πρέπει να τελειώσει και τις αναβαθμίσεις ο ΟΤΕ (ότι και να σημαίνει αυτό) και τότε μάλλον θα δούμε... φως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...