coolaris2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λοιπόν με αφορμή το σημερινό μου τηλεφώνημα στο τμήμα πωλήσεων της HOL ανοίγω αυτό το post για να ενημερωνόμαστε σχετικά με την αναβάθμιση των συνδέσεων της HOL.Έτσι αφού τηλεφώνησα σήμερα και τους ρώτησα: παιδιά ο ΟΤΕ έχει αρχίσει τις αναβαθμίσεις, οι άλλοι πάροχοι (Forthnet,Altec,Tellas) το προχωράνε για εμάς προβλέπεται τίποτα και πότε; Και τί μου απάντησαν; Ότι όλα αυτά που λέω είναι ανεπίσημα και τίποτα από αυτά δεν ισχύει γι'αυτό και αυτοί δεν έχουν προβλέψει καμία διαδικασία αναβάθμισης.Μα καλά οι άνθρωποι της HOL πού ζούνε;Ο τόπος έχει βουήξει για το πιλοτικό πρόγραμμα του ΟΤΕ που πλέον ολοκληρώθηκε και για τα πρόστιμα που θα φάνε αν συνεχίσουν να κρατάνε την Ελλάδα σε ευζωνικό σκοταδισμό. Έτσι λοιπόν όσοι είναι συνδρομητές της HOL ας τους πάρουν κανένα τηλεφωνάκι να τους ξυπνήσουν (εγώ το έκανα ήδη) μπας και δούμε άσπρη μέρα.Ακόμη αν τυχόν έχουμε καμία εξέλιξη που δεν ξέρω και τους κράζω άδικα ας με ενημερώσετε. Υπόψιν ότι ο ΟΤΕ έχει ήδη αναβαθμίσει τις γραμμές στην περιοχή μου.
nikoss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Και εμενα το ιδιο συμβαινει,περιμενω καποια κινηση της hol,ο οτε εχει αναβαθμισει ηδη την συνδεση μου.Εχεισ πακετο 12μηνης συμβασης??
black_eagle Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 den kanw kamia kinisi. molis liksei to paketo mou an de dw fws apo tin etairia paw allou kai te;eiwse. akribws giayto to logo to eixa parei trimino. 8a toys parakalesw kiolas apo ti stigmi pou yparxoun kialles etairies? i hol mou 8imizei ti vodafone paliotera ton kairo pou dimiourgi8ike i cosmote
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητοι και να μην ακολουθήσουν το "ρεύμα".
coolaris2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω 12-μηνη και είμαι στο μέσο της συνδρομής οπότε έχω σοβαρό λόγο να το κυνηγήσω.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Χαλαρωστε λιγάκι, μην έχετε την απαίτηση από τις εταιρίες σας να σας δώσουν κάτι τζάμπα. Αν δεν γουστάρετε αλλάξτε provider.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Eμείς είμαστε χαλαροί,αλλά δεν ξέρω πόσο χαλαρή θα παραμείνει μια εταιρία αν δεν ακολουθήσει τις άλλες....
coolaris2002 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Όταν θα φάει το πρόστιμο της Ε.Ε. όχι μόνο θα δώσει αλλά θα μας πεί και ευχαριστώ.
Miltos_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Η λογική λέει ότι η HOL θα αναβαθμίσει τις συνδέσεις της όπως οι περισσότεροι πάροχοι.
k_w_t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Χαλαρωστε λιγάκι' date=' μην έχετε την απαίτηση από τις εταιρίες σας να σας δώσουν κάτι τζάμπα.Αν δεν γουστάρετε αλλάξτε provider.[/quote'] Κατσε ρε συ εγω εχω πληρωσει για το πακετο 12+8 μηνες στην HOL! Τελειωνει 9/2007 γιατι να αλλαξω provider οταν ολοι κανουν δωρεαν αναβαθμιση? Και η πλακα στην ολη φαση ειναι οτι εχω γραμμη 512 και συνδεση 384 δηλαδη οταν με το καλο κανει την αναβαθμιση ο ΟΤΕ στην γραμμη μου θα εχω 1024 γραμμη και συνδεση 384!!! Ψοφανε για χαβαλε στην Hol μου φαινεται!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μιλάω για όταν τελειώσει η συνδρομή σου. Το ξαναλέω, το θεωρείς σωστό να ζητάς από μια εταιρία να σου δώσει κάτι τζάμπα ;
Inkjjl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ego ena ksero...Thelo anavathmisi TORA!!!Na anapnefsoume ligo me tin 1024...Kanoni i 512 tis HOL alla opos kai na to kaneis...512 einai... ;-) Kai gia na kserete na mi xreoneste tou kerata otan kaleite sto Customer Care tis HOL...Xrisimopoiiste to noumero 89625 37777 me xreosi EPAK! ;-)
k_w_t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μιλάω για όταν τελειώσει η συνδρομή σου.Το ξαναλέω' date=' το θεωρείς σωστό να ζητάς από μια εταιρία να σου δώσει κάτι τζάμπα ;[/quote'] Οταν ολες οι ανταγωνιστριες εταιριες το κανουν δεν ειναι λιγο περιεργο να μην το κανει? Κατα την γνωμη μου μονο πελατες θα χασει και δεν θα κερδισει τιποτα γιατι μπορει σε μενα να τελειωνει η συνδρομη σε 1 χρονο αλλα σε αλλους τελειωνει τωρα,σε μια βδομαδα,σε ενα μηνα και παει λεγοντας! Αυτοι οι πελατες της HOL θα κανουν ανανεωση ή θα αλλαξουν παροχεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.