Προς το περιεχόμενο

Ποιες RAM?

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ετοιμάζωμαι για μία αναβάθμιση και έχω καταλήξει στα εξής:

MoBo: MSI K9N SLI (AM2)

CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ (AM2)

GPU: MSI 7600GT (PCI-E)

RAM: ????????

Για RAM είχα κα ταλήξει στις OCZ DIMM 1GB DDR2-800 PLATINUM KIT μέχρι που διάβασα ότι δεν πολυ-ταιριάζουν με την μητρική που έχω διαλέξει. Το πρόβλημα είναι ότι η μητρική δεν κάνει POST με τις συγκεκριμένες RAM. Αναφέρθηκε απο ειδικούς ότι με ένα BIOS Update λύνεται το πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να ρισκάρω...

Έχετε να προτείνετε αντίστοιχες RAM άλλης εταιρίας στην ίδια πάνω-κάτω τιμή? Θα με βοηθούσε επίσης αν κάποιος που έχει την συγκεκριμένη μητρική και RAM μου έλεγε αν έχει λύσει το πρόβλημα αυτο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Οι GEIL φαίνονται καλούτσικες....

Hermes: Τις OCZ θα έπαιρνα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την συμβατότητα της μητρικής...

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Οι GEIL φαίνονται καλούτσικες....

Hermes: Τις OCZ θα έπαιρνα' date=' αλλά υπάρχει πρόβλημα με την συμβατότητα της μητρικής...[/quote']

Έχω τη συγκεκριμένη μητρική με 2*1gb Kingston 667MHz και παίζει κανονικά.

Δημοσ.
Έχω τη συγκεκριμένη μητρική με 2*1gb Kingston 667MHz και παίζει κανονικά.

Μάλλων για την GEIL θα πάω...Η μητρική πως σου φαίνεται? Είναι καλή? Τι άλλο έχει το σύστημά σου επάνω?

Δημοσ.

Οι supertalent δεν με ενθουσίασαν με την τιμή τους και τα timings τους.....

Επίσης ballistix βρήκα μόνο στο e-shop και είναι 1 GB DDR400 και δεν μου κάνουν μιας και θέλω DDR2 για το σύστημά μου...

Δημοσ.

Δε λέω, ωραία κομμάτια φαίνονται, αλλά τσιμπημένες οι τιμούλες τους....Δεν έχω τόσο μεγάλο budget....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...