Προς το περιεχόμενο

Western Digital ή Seagate;

M-81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη WD. Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Έχουν τις λιγότερες ασυμβατότητες και στατιστικά έχω δεί πολύ πρισσότερους Seagate να σκάνε παρά WD.

Δημοσ.
Χωρίς δεύτερη σκέψη WD. Δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ. Έχουν τις λιγότερες ασυμβατότητες και στατιστικά έχω δεί πολύ πρισσότερους Seagate να σκάνε παρά WD.

Έχω ακριβώς την αντίθετη εμπειρία.

Μάλλον είναι να σε θέλει τελικά.

Δημοσ.

Συμφωνώ με punky.

Μου έχει χαλάσει WD, αλλά όχι Seagate μέχρι τώρα. Στο θέμα του θορύβου, στη δικιά μου περίπτωση τουλάχιστον, οι WD ήταν πιο θορυβώδεις από έναν αρκετά μεγαλύτερο Seagate, και το βασικό είναι ότι οι WD έχουν 3 χρόνια εγγύησης έναντι 5 των Seagate. Οπότε αν έπαιρνα δίσκο τώρα, θα ήταν μονόδρομος.

ΥΓ: Στο θέμα της αξιοπιστίας, απ' όσα έχω διαβάσει κατά καιρούς στο φόρουμ, πρέπει να έχει προβάδισμα η Seagate.

Δημοσ.
wd xalara.pioi seagate oi 8 stous 10 kegonte

Ε, μάλλον τότε εγώ επί δέκα συναπτά έτη, προλαβαίνω να αγοράσω τους 2 κι εσύ πέφτεις συνέχεια στους άλλους 8 :mrgreen:

Δημοσ.
Επίσης οι Seagate κάνουν πολύ θόρυβο.

;) Ela Aleko????????

Save Alekos paidia!!!!!An oi Seagate kanoun thorivo tote o WD pou akouw sto diplano dwmatio mallon einai tourmpina aeroplanou.

Sovara twra oi Seagate einai makran oi pio athorivoi.

Δημοσ.

Το συμπέρασμα της συζήτησης είναι: Όσα ήξερες πριν ρωτήσεις, τόσα ξέρεις και τώρα :)

Πάρε οποιον δίσκο θέλεις, δεν υπάρχει πλέον "κακός" δίσκος. Αν είναι να σου πάθει κάτι εξαρτάται απο την τύχη σου.

Backup Backup Backup.

Δημοσ.
;) Ela Aleko????????

Save Alekos paidia!!!!!An oi Seagate kanoun thorivo tote o WD pou akouw sto diplano dwmatio mallon einai tourmpina aeroplanou.

Sovara twra oi Seagate einai makran oi pio athorivoi.

Πιστευεις πως υπαρχει καποια περιπτωση να τον πεισεις για το αντιθετο? Αφου θελει να πιστευει πως κανουν θορυβο... αστον να το πιστευει, μην του χαλας την ζαχαρενια του :)

Μια φορα παντως, στο κουτι μου εχω και WD και Seagate και ο WD απλα ακουγεται λιγο παραπανω. Σε καμια περιπτωση κατι ενοχλητικο, κατι που θα τραβηξει την προσοχη...

Δημοσ.

Οντως οι WD κάνουν αρκετά συχνά ένα τρελό τρίξιμο. Είναι feature. Έτσι δεν χρειάζεται να βλέπεις και το HDD LED άν δουλεύει ο δίσκος ;) :P

Δημοσ.

OK, αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να κατασταλλάξει στο ποιος είναι καλύτερος, ας επαναλάβουμε το ότι οι Seagate έχουν 5 χρόνια εγγύηση αντί για 3 των WD. Προσωπικά το θεωρώ πολύ σημαντικό, η διαφορά είναι μεγάλη.

Δημοσ.

ti na ta kanis ta 5 xronnia poy exei eggyhsh o seagate, an ta 120g 8a einai apla anaparki? na mhn po tpt gia thn texnologia pou 8a exei ala3i 2-3 fores.

dialegis enan disko, kai elpizis oti oso ton xreiazese 8a pezi :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...