binary_dreamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα. έχω το splinter cell chaos theory, αλλά είναι αμερικάνικη έκδοση. προσπάθησα να το κάνω αναβάθμιση στην έκδοση 1,0,5, αλλά μου λέει ότι κάνει δεν βρίσκει σωστά. Δεν ζητάω τρόπο/κλειδιά/κωδικούς, αλλά μόνο πως μπορώ να αναβαθμίσω το παιχνίδι και πως να το παίξω χωρίς να έχω το δισκάκι μέσα στο dvd.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Για να μην παίζει χωρίς DVD, το βλέπω δύσκολο γιατί έχει Starforce protection. Δοκίμασες να κάνεις update από το ίδιο το παιχνίδι ή κατέβασες κάποιο patch?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε τότε από το autoupdater του παιχνιδιού.
FarCry Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Για να μην παίζει χωρίς DVD, το βλέπω δύσκολο γιατί έχει Starforce protection. Δοκίμασες να κάνεις update από το ίδιο το παιχνίδι ή κατέβασες κάποιο patch? paizei as einai kala crackers κατεβασα patch dokimases to patch tis amerikanikis ekdosis? giati sinithos ekei ginetai mperdema. theleis to US patch oxi to UK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 paizei as einai kala crackers Α οκ. Δεν ήξερα... :oops:
greeneye Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 nai tin eixa pathsei kai ego,yparxei omos,psaxe meso google kai tha ginei aneta!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.