firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ορίζω στο Power Control της οθόνης στο Power off να την απενεργοποιεί για παράδειγμα μετά πέντε λεπτά. Όταν περάσουν τα πέντε λεπτά η οθόνη μαυρίζει αλλά το Led λειτουργίας είναι αναμμένο και η οθόνη εξακολουθεί να εκπέμπει τα ίδια ποσά θερμότητας με όταν λειτουργεί κανονικά. Τι πρέπει να κάνω για κλείνει εντελώς. Έχω KDE 3.5.3-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εχμ δεν ξέρω από Linux,αλλά και μετά από αρκετή ώρα είναι το ίδιο ζεστό το πάνω μέρος του monitor? Περίεργο μου ακούγεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εχμ δεν ξέρω από Linux' date='αλλά και μετά από αρκετή ώρα είναι το ίδιο ζεστό το πάνω μέρος του monitor?Περίεργο μου ακούγεται...[/color'] Ναι, σαν να μην έχει κλείσει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Πρέπει στο /etc/X11/xorg.conf αρχείο να προσθέσεις την επιλογή > Option "DPMS" στο Section "Monitor". Να γίνει δηλαδή κάπως έτσι: > Section "Monitor" Identifier "Samsung 795DF" HorizSync 30.0 - 85.0 VertRefresh 50.0 - 160.0 Option "DPMS" EndSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αφού έκανα αυτό που πρότεινε ο capthookb η οθόνη έσβησε αλλά δεν ενεργοποιούταν το Screensaver. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι στο αρχείο ~/.kde/share/config/kdesktoprc στον τομέα [screenSaver] πρέπει να προσθέσουμε DPMS-dependent=false. Edit Επίσης όσοι έχουν kde 3.5.5 ίσως έχουν πρόβλημα με το Screensaver. Είναι γνωστό bug και φταίει η βιβλιοθήκη libkdeinit_kdesktop.so. Όσοι δεν μπορούν να κατεβάσουν το kde 3.5.4 (όπως εγώ) μπορούν να δοκιμάσουν να αντικαταστήσουν την βιβλιοθήκη αυτή με την ίδια από το kde 3.5.2 (σε εμένα δούλεψε κανονικά) αφού πρώτα κρατήσουν αντίγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 κι εγω που ειχα το ιδιο θεμα με το monitor, διορθωθηκε με αυτο που εγραψε ο capthookb αλλα οσον αφορα το screensaver παρ'ολο που υπαρχει η καταχωρηση που λες στο ~/.kde/share/config/kdesktoprc ο screensaver δεν ενεργοποιειται στα 5 λεπτα που εχω βαλει αλλα σβηνει το μονιτορ στα 10. Εχω KDE 3.5.3 και γενικα ο screensaver δεν ενεργοποιειται ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 καταχωρηση που λες στο ~/.kde/share/config/kdesktoprc [/b']ο screensaver δεν ενεργοποιειται στα 5 λεπτα που εχω βαλει αλλα σβηνει το μονιτορ στα 10. Εχω KDE 3.5.3 και γενικα ο screensaver δεν ενεργοποιειται ποτε Είναι γνωστό πρόβλημα του KDE 3.5.3. Πρέπει να αλλάξεις το KDE σε 3.5.4 ή να "πειράξεις" την βιβλιοθήκη libkdeinit_kdesktop.so. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.