LePRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εδω και 2 χρονια εχω dsl 384 με γραμμη απο οτε και κωδικο απο forthnet.. Πριν μια εβδομαδα πηγε η ταχυτητα στα 768 αλλα απο τοτε εχω προβληματα...Δηλαδη κανω συνδεση και μετα απο 10-20 λεπτα ενω κατω δεξια υπαρχει το εικονιδιο συνδεσης και δειχνει οτι ολα ειναι ενταξει δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα... Εχει κανενας παρομοιο προβλημα΅Εχει καποιος λυση? Ευχαριστω...
MindControl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 LePRe, Otan enoeis oti i taxitita pige sta 768 , enoeis kai apo pleutas OTE kai apo pleutas Forthnet ? Ti DSL Modem exeis ? MindControl
eXceed Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Πάρε τηλέφωνο γιατί μπορεί να είναι και βλάβη από μεριάς του οτε κλπ
LePRoS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λιγο που μπαινω μου πιανει ταχυτητα 60.ειχα παρει οτε και μουχαν πει αν δεν αλλαξει τιποτα να κανονισουμε να ερθουν τεχνικοι του οτε αλλα σιγα μην τους πληρωσω..εχω usb modem alcatel speedtouch αν θυμαμαι καλα γιατι δεν ειμαι σπιτι τωρα...
deathlok Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 to alcatel speedtouch einai router. an onots exeis afto bgalto apo tin usb balto se ethernet kai logika tha strosei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.