chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Καλημέρα. Έχω dsl σύνδεση από το inabox της forthnet (384/128) από 1/2/2005. Όλα κυλούσαν καλά για ένα χρόνο. Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην γραμμή μου 2φορές (dsl νεκρή, τηλέφωνο επίσης) το οποίο και διορθώθηκε με επίσκεψη κατʼ οίκον από συνεργείο του οτε. Από το σημείο αυτό και μετά παρουσιάζονται συνεχώς προβλήματα στην dsl σύνδεση μου. Κάθε 15-20 μέρες το τελευταίο δίμηνο η dsl μου νεκρώνει (line not found). Το πρόβλημα μου διορθώνετε με δήλωση βλάβης είτε σε forthnet είτε σε οτε. Έχω αλλάξει επανειλημμένως εξοπλισμό (αγόρασα ένα ακόμα modem f200 και δανείστηκα και router, καθώς και 2 διαφορετικά spliter) για να διαπιστώσω ότι η βλάβη δεν προέρχεται από τον εξοπλισμό μου. Με έχει κουράσει η όλη κατάσταση , δεν έχω παράπονο από την αντιμετώπιση στο τμήμα εξυπηρέτησης της forthnet και το αντίστοιχο του οτε, όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές. Χτες το πρωί δήλωσα βλάβη σε λιγότερο από 24 ώρες η γραμμή ήταν πάλι active. Άλλες φορές χρειάζεται να μείνω στο σκοτάδι για 5 και πλέον μέρες προτού δοθεί λύση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Κατοικώ στην Ελευσίνα.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 mipos polis thorivos stin grammi?an kai genikos autes oi perioxes ekei den fimizontai gia pola pragmata.atenuation kai margin ti exeis?
chill Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Το τηλέφωνο κάποιες ελάχιστες φορές κάνει παράσιτα κάθε 5 δευτερόλεπτα. Από την ημέρα του post μου και μέχρι πριν λίγα λεπτά η γραμμή μου ήταν νεκρή. Με πήραν από τον οτε όταν τελειώσαμε την συνομιλία το πρόβλημα διορθώθηκε(!). Ίσως να έτυχε όπως προφανώς έτυχε και την παρασκευή και άλλες φορές στο παρελθόν. Μέχρι να έρθει τεχνικός δεν κάνω restart το pc μιας και λόγω εξεταστικής χρειάζομαι το internet για ενημέρωση. Τα atenuation και margin με ποιον τρόπο τα βλέπω?
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 to atenuation to blepeis mesa apo to interface tou router analogos ton router pou exeis.an kovetai to tilefono tote sigoura tha xaseis kai to adsl mazi.apla an ine oriaka to atenuation kai to margin i kapoio apo ta dio pithanos auto na fteei pou xanei to sima.episis kati allo an kai tha sou fanei xekarfoto.iparxei sinagermos sto spiti ?giati otan mou les oti akougetai parasito kamia fora auto poles simenei oti kati den exei filtro pano.episis mipos kapoia siskeui kanei auto to provlima?meta ama den piasoun auta skeftome dio pragmata?to oti xanei to adsl mipos ginetai otan kaneis restart to adsl router?giati sto parelthon ipirxan kati tetoia provlimatakia kai meta den sigxronize i grammi kai se ekanan reset apo ton ote gia na pexeis.episis san last lisi stelneis ena email stin forthnet tous exigeis tin katastasi opos exeis kai tous les an mporoun na poun ston ote na se allaxoun karta mipos gia kapoio logo fteei i karta.px exo dei grammi na pezei me speedtouch eno me ola ta alla routers na xanei sigxronismo kai afou egine mia maxi me ote allaxtike karta kai i grammi epeze mia xara.stin sigkekrimeni periptosi to margin den itan normal.
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Χτες με πήραν από τον οτε, κάτι έκαναν στο κέντρο μπας και επανέλθει η γραμμή μου αλλά τίποτα. Το f200 δεν έδινε σήμα, ούτε το ένα ούτε το άλλο. Το router όπως είχα πει ήταν δανεικό και τώρα δεν βρίσκετε στα χέρια μου. Ξαναλλαξα όλα τα καλώδια από την αρχή, τίποτα. Ξάφνου μου έρχετε η ιδέα να ξαναπεράσω τους drivers........unistall, επανεκίνηση, install, ding η γραμμή δούλευε. Σήμερα το πρωί shutdown το pc. Στην επόμενη ενεργοποίηση πάλι line down............ Ξανακάνω το ίδιο unistall, επανεκίνηση install, ding η γραμμή σε λειτουργία........... Συμβαίνει και με τα 2 modems ακριβώς το ίδιο. Είναι μια κάποια λύση μέχρι να βρω τι στο διάλο φταίει.......... Και τα 2 crypto δουλεύουν μόνο με τους drivers που υπήρχαν στο cd εγκατάστασης, αν βάλω νεότερους, πέρα βρέχει.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 pare routerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.i na pas stin crypto kai tous peis oti sou kanei auto to pio pithano ine me mikri diafora na pareis to f320 pou ine router.
chill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ναι poulinos αυτό θα κάνω, θα πάρω router. Μακριά από crypto, αρκετά υπέφερα με το σκατοmodem της.
VasKag Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 poulinos, ποιες ειναι οι ιδανικες τιμες για margin και atenuation?
pao132003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 πειράζει να απαντήσω εγώ; s/n margin πάνω από 30(μιλώντας για ιδανικό πάντα) και line attenuation κάτω από 10
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Για το S/N (margin) 6dB ή παρακάτω είναι πολύ κακό και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα συγχρονισμού 7dB-10dB μέτριο αλλά δεν αφήνει πολύ χώρο για διακυμάνσεις 11dB-20dB καλό χωρίς προβλήματα συγχρονισμού 20dB-28dB εξαιρετικό 29dB και πάνω = αστέρι Για την Attenuation 20dB και κάτω = αστέρι 20dB-30dB εξαιρετικό 30dB-40dB πολύ καλό 40dB-50dB καλό 50dB-60dB φτωχό με πιθανά προβλήματα σύνδεσης 60dB και πάνω = σίγουρα προβλήματα σύνδεσης ta crypto router einai kapos kalitera alla kalitera ena zyxel.episis se pola pc ta usb exoun provlima i asimbatotites.diladi mporei na peraseis pio new drivers gia to chipset kai na pezoun teleia.ine diafora.eno me ton router ola ok.den brisko oute ena logo gia na min pareis router akoma kai an epeze ok to modem. pao 132003 tha ton tromaxeis me auta pou ipes.paraipes ta telios idanika pou spania ta sinantas.attenuation nomizo exo dei kapoi 15 to mikroter kai 63 to pio poli
pao132003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εγώ attenuation έχω 9dB:) . btw, copy-paste, ε; παραδέξου το
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εγώ attenuation έχω 9dB:) . btw, copy-paste, ε; παραδέξου το den thimame na exo dei 9db atenuation.oso gia to copy paste auto elipe kathe fora pou me rotaei kapoios gia auta i pou me rotaei kapoios gia ta xromata sta kalodia na ta xanagrafa apo tin arxi.diladi ama kapoios mou zitisei manual gia allagi lan ip na tou ta grapso ego anti na tou ta kano copy paste:P
VasKag Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Προφανως οι τιμες που αναφερετε ειναι για downstream...
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Προφανως οι τιμες που αναφερετε ειναι για downstream... sinithos sto upstream oi times den mas endiaferoun dioti sigoura einai kaliteres logo mikroteris taxititas upload.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 sorry lathos topic.allou pigene.xixi.se allo topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.