Προς το περιεχόμενο

Windows XP SP3

hermes1516

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι.

Αν εχεις βρει καποιο αρχειο που ονομαζεται ετσι, στην καλυτερη εχει αγγλικα ΧΡ SP2 με τα τελευταια updates, στην χειροτερη εχει ενσωματωμενους ιους ή spyware... Δε νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο.

Service Pack 3 λογικα θα περιμενουμε μετα τα Vista, πρωτον επειδη ολο το επιτελειο της MS δουλευει σε αυτα και δευτερον επειδη προφανως θα περιμενουν να ενσωματωσουν σε αυτο προιοντα οπως τοn IE 7 και τον Media Player 11 τα οποια προφανως δεν ειναι ειναι ετοιμα ακομα...

Δημοσ.
Κάτι εντόπισα να κυκλοφορεί στο net. xp sp3. Αλλά δεν ξέρω αν ήταν real ή κάποιο αρχείο fake. :)

einai unofficial ekdoseis, kati antistixo tou autopatcher alla einai mono critical updates alli ekdosi XPSP3 einai ena .cab to opoio to pairnas me nlite... kai paei legontas... me liga logia apla einai ena arxeio me ola ta updates...

uparxei kai to windows updates downloader http://wud.jcarle.com/ alla exei kati bugakia..

Δημοσ.
Βγάλε το "μπορεί" και είμαστε ok.

Ρε φίλε τι σου έχω κάνει πια:confused: ότι πώ αμέσως λες κάτι αντίθετο, αμάν πια άσε με στην ησυχία μου, δεν σου αρέσει η φάτσα μου (:mrgreen: που δεν έχεις δε:mrgreen: ί)

Είπα κάτι που σε πρόσβαλε!!

Δημοσ.
Ρε φίλε τι σου έχω κάνει πια:confused: ότι πώ αμέσως λες κάτι αντίθετο' date=' αμάν πια άσε με στην ησυχία μου, δεν σου αρέσει η φάτσα μου (:mrgreen: που δεν έχεις δε:mrgreen: ί)

Είπα κάτι που σε πρόσβαλε!![/quote']

Δεν μου έχεις κάνει τίποτα.

Αλλά όταν ισχυρίζεσαι κάτι που είναι λάθος, δεν θα πω "μπράβο ok σωστά..."

Δημοσ.
Δεν μου έχεις κάνει τίποτα.

Αλλά όταν ισχυρίζεσαι κάτι που είναι λάθος' date=' δεν θα πω "μπράβο ok σωστά..."[/quote']

Αλλά για σένα ότι λέω είναι λάθος!!:evil:

Στο τέλος αμα πώ οτι η γη είναι στρογγυλή θα μου πεις οτι είναι τετράγωνη!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Kapoios apo edw mensa eipe oti den axizei na valeis to sp3 sta windows xp swsta? Sxetika me ayto loipon exw na toy parathesw to exeis link wste na dei kata poso axizei h' oxi na valeis to episimo sp3 gia windows xp kathoti kaliterevei h leitoyrgikotita twn windows xp se antithesi me to sp1 twn vista poy den kanei apolytos tipota.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...