Προς το περιεχόμενο

Ταξίδι σε Αμερική - What to do, What to see

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής μέχρι στιγμής.

Chicago - day one

Roadtrip to Cedar Point - 1,2 μέρες

Roadtrip to ΝΥ - 5 μέρες (ακόμα παίζεται)

Roadtrip to Chicago - 1 μέρα

Flight to Denver - 3 μέρες

Flight to Las Vegas - 1,2 μέρες

Road trip to Los Angeles (6 μέρες σύνολο)

Road trip to Santa Barbara (6 μέρες σύνολο)

Road trip to San Francisco (6 μέρες σύνολο)

Road trip to Las Vegas

Flight to Chicago - 2 μέρες

Ευχαριστώ για το input σας so far :)

Δημοσ.

Αν χρειάζεσαι info για οτιδήποτε στη Νέα Υόρκη πέσμου να στα γράψω.

Αν πάντως το σκέφτεσαι και δεν έχεις ξαναπάει, σου προτείνω να πας οπωσδήποτε, είναι εκπληκτική πόλη.

ΚΑτά τα άλλα σε βρίσκω σούπερ. Βλέπω πολλές μέρες οδήγηση west coast που έχει φανταστικά μέρη, και Σικάγο που παρότι δεν έχω πάει πρέπει να είναι επίσης πολύ καλό.

Ρώτηξις: η Santa Barbara πως και προέκυψε? :)

EDIT: ρίξε μια ματιά αν θέλεις στις φωτογραφίες που τράβηξα ΝΥ: http://www.defkalion.com/photography/thumbnails.php?album=68 :)

Δημοσ.

Το σκέφτομαι από την άποψη αν θα προλάβω. Δυστυχώς θα οδηγεί ο ξάδερφος απ'όσο γνωρίζω οπότε δε ξέρω αν θα την παλέψει.

Η Santa Barbara δεν ξέρω τι και πως! Ο ξάδερφος μάλλον έχει γνωστούς εκεί. Μου μίλησε για surfing και wine tasting :)

Δημοσ.

ΩΠΑ.

Άμα είσαι into wine tasting τότε μάλιστα. Οι δυτικές ακτές έχουν εξαιρετικά κρασιά, αξίζει τον κόπο πραγματικά. Επίσης στην california ψάξε να δοκιμάσεις και χιλιανό κρασί που κυκλοφορεί εκεί αρκετά. :)

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να πας πέρνα από εκεί: http://www.omogenia.com θα βρεις διασυνδέσεις που θα σε βοηθήσουν και να βρεις εύκολα, και να γνωρίσεις. Ρώτα στo forum.

Δημοσ.

Στην Νεα Υόρκη αμα επιθυμίσεις γύρο και σουβλάκι θα βρείς πολύ εύκολα!Υπάρχουν διάσπαρτα μαγαζάκια με ταμπέλα "gyros" :) Είναι της μόδας το International food εκεί!

Επίσης να επισκεπτείς ενα όποιοδήποτε mall. Θα καταλάβεις πως το δικό μας είναι της πλάκας αμα δείς τι εγκαταστάσεις έχουν!

Δεν ξέρω αν μπορείς, αλλά καλό θα είναι να δείς και τους καταράκτες του Νιαγάρα (ξέρω είναι μακρία απο τις περιοχές που θες να δείς, αλλά αν τα καταφέρεις να κλέψεις χρόνο δες τους!)

Δημοσ.

Ο Νιαγάρας είναι πραγματικά εντυπωσιακός, αλλά πρακτικά δεν παίζει να πας από την πόλη της Νέας Υόρκης εκεί με μέσο πλην αεροπλάνου, αφού τα τρένα και τα λεωφορεία κάνουν 8 ώρες.

Αξίζει να τον δεις αλλά όχι να αλλάξεις το ταξίδι σου γι'αυτό το πράγμα, γιατί είναι πάρα πολύ τουριστικό πλέον και γίνεται ένας απίστευτος χαμός. Αν όμως σε φέρει κοντά ο δρόμος πέρνα για μια μέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...