Προς το περιεχόμενο

Graphic Cards

hermes1516

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημιουργησα αυτό το topic με σκοπό ο καθένα μας να γράψει την κάρτα γράφικών που έχει (και αν είναι ικανοποιημένος απο αυτή) ποια κάρτα θα ήθελε να αγοράσει και ποια θεωρεί καλύτερη εταιρια επεξεργαστών γραφικών (Nvdia Ati Matrox) και καρτών γραφικών (XFX, ASUS, ALBATRON, MSI Κ.τ.λ.)

Εγώ έχω μία His Ati radeon 9550 256mb 256bit AGP8X (δεν είναι κακή)

Θα ήθελα μια (ή δυο) Asus 7950GTX2 1GB ή 2 ASUS 7900GT 256MB

I love Nvdia and ASUS!

Στην εικόνα η κάρτα γραφικών μου

Δημοσ.

Μετά από το I love intel, έχουμε και το I love nvidia...

Ρε φίλε, φιλικότατα τώρα, βρες μια γκόμενα γιατί όλο για έρωτα μιλάς και δεν ξέρεις που αρμενίζεις...

Τις αγάπες άστες για τις παραλίες...στα PC και γενικώς στο εμπόριο παίρνεις αυτό που είναι καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτεις, και πάνω από όλα, παίρνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, και όχι αυτό που ΘΑ ικανοποιούσε τις "ανύπαρκτες & enlarged" ανάγκες που ΘΑ μπορεί να είχες.

Δημοσ.
Μετά από το I love intel' date=' έχουμε και το I love nvidia...

Ρε φίλε, φιλικότατα τώρα, βρες μια γκόμενα γιατί όλο για έρωτα μιλάς και δεν ξέρεις που αρμενίζεις...

Τις αγάπες άστες για τις παραλίες...στα PC και γενικώς στο εμπόριο παίρνεις αυτό που είναι καλύτερο για τα λεφτά που διαθέτεις, και πάνω από όλα, παίρνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, και όχι αυτό που ΘΑ ικανοποιούσε τις "ανύπαρκτες & enlarged" ανάγκες που ΘΑ μπορεί να είχες.[/quote']

Η αγάπη μου για τους υπολογιστές δεν μου στερεί την αγάπη προς τις θυλήκες υπάρξεις:-D , και σε καμία περίπτωση δεν είναι η ίδια ( :mrgreen: Ι Love Womans more than a PC:mrgreen: ) Φαίνεται ότι οι απόψεις μας περι υπολογιστών διαφέρουν, στοιχιματίζω ότι δεν γουστάρεις την nvdia:evil: , τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος!!:twisted:

Δημοσ.

Gecube ATI X550 256MB DDR (pci-express). Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά δεν παίζω (φανατικά) νέα παιχνίδια οπότε με βολεύει. (να φανταστείτε τώρα παίζω vice city :mrgreen: ).

Nα κι ένα link με την asus, δεν υπάρχει ακόμα σε Gecube. Είναι ίδια σε χαρακτηριστικά και εμφάνιση (μόνο που η gecube δεν είναι hyper-memory).

Δημοσ.
στοιχιματίζω ότι δεν γουστάρεις την nvdia:evil: , τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος!!:twisted:

Ελπίζω να μην έβαλες χρήματα, γιατί έχασες.

Γουστάρω την...............................................................................................

...............................................

.......................καμμία.

Πάντα πέρνω αυτήν που ικανοποιεί τις εκάστοτε ανάγκες μου.

Δημοσ.
Η αγάπη μου για τους υπολογιστές δεν μου στερεί την αγάπη προς τις θυλήκες υπάρξεις:-D , και σε καμία περίπτωση δεν είναι η ίδια ( :mrgreen: Ι Love Womans more than a PC:mrgreen: ) Φαίνεται ότι οι απόψεις μας περι υπολογιστών διαφέρουν, στοιχιματίζω ότι δεν γουστάρεις την nvdia:evil: , τι να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος!!:twisted:

"Θυληκές" υπάρξεις; Λες να μου ξέφυγε κανένα είδος και να μην το πήρα χαμπάρι;

Πέρα από τα αστεία αν οι γυναίκες ήταν καλύτερες από τους υπολογιστές, θα είχα μια γκόμενα πάνω στο γραφείο μου :Ρ

(Ok δεύτερο κρύο αστείο μην πυροβολείτε...)

Δεν έχει πρόβλημα με τους πράσινους ο Μπιλάρας πίστεψέ με.

Δημοσ.

Mia Radeon9700 non Pro.. ( e re ti eixa traviksei gia na tin agoraso... )

Sta games eimai akoma ikanopoihmenos.

Ston programmatismo oxi giati 8a i8ela na eixa shaders 3.0 :P

Stin parousa fasi 8a protimousa na eixa mia nVidia :P

Δημοσ.

Πέρα από τα αστεία αν οι γυναίκες ήταν καλύτερες από τους υπολογιστές' date=' θα είχα μια γκόμενα πάνω στο γραφείο μου :Ρ

(Ok δεύτερο κρύο αστείο μην πυροβολείτε...)

[/quote']

Ailuros,

γι΄αυτό έχουμε τις... γραμματείς

οκ,το δικόμου κρύο αστείο :)

Δημοσ.
Ailuros' date='

γι΄αυτό έχουμε τις... γραμματείς

οκ,το δικόμου κρύο αστείο :)[/quote']

Εξαρτάται για τι ακριβώς θέλει κανείς μια γραμματέα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...