Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με ηλεκτρονικό μήνυμα

diachiristis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί, μου ήρθε ένα μήνυμα που όταν άνοιγα το λινκ μέσα στο μήνυμα με έβγαζε http://www.workingfromhome.gr/start.asp. Είναι έμπιστο, πως το βλέπετε? Υπάρχει περίπτωση να ισχύει? Να δοκιμάσω? Αλλά στη φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων ζητά πολλά γα**το

Δημοσ.

Άντε πάλι τα ίδια! Αηδία έχουν καταντήσει... Τώρα στέλνουν και e-mail για να τσιμπήσουν κορόϊδα;

Δημοσ.
για αυτό δεν απάντησα και σας ρώτησα MariaTs. επειδή δεν είμαι κορόιδο

Καλά έκανες και ρώτησες. Έχω δει κάτι σαίνια που κυκλοφορούν σε κάτι φόρουμς και με το που δουν ερώτηση: 'ψάχνω εργασία', πέφτουν σαν τα κοράκια! Το τι περιγραφές ακολουθούν... είναι απίστευτες!

Είναι σαν τα ματζούνια για το αδυνάτισμα: μυρίζεις το άρωμα και σου κόβεται η όρεξη, βάζεις την αλοιφή και χάνεις πόντους, βάζεις το καλσόν και φεύγει η κυταρρίτιδα!

Αν ήταν έτσι τότε... όλος ο κόσμος θα ήταν αδύνατος και πλούσιος!!! :mrgreen:

Δημοσ.

για τις πυραμίδες που κυκλοφορούν στο δρόμο ήξερα αλλά δεν πίστευα πως θα χτυπήσει και το γραμματοκιβώτιο μου!:D

είχε πάει ένας φίλος μου και έφυγε από τη 2η εβδομάδα από την απάτη που επικρατούσε

Δημοσ.
Είναι σαν τα ματζούνια για το αδυνάτισμα: μυρίζεις το άρωμα και σου κόβεται η όρεξη, βάζεις την αλοιφή και χάνεις πόντους, βάζεις το καλσόν και φεύγει η κυταρρίτιδα!

Τι θες να πεις; Δεν θα κερδίσω 3-5 πόντους τελικά, δηλαδή;

Τσάμπα έδωσα τα στοιχεία της πιστωτικής μου;

Δημοσ.

Θες να σου φύγουν 3-5 πόντοι; Τότε κάνε μικρότερες τις μερίδες φαγητού και να δεις αν τους χάνεις! Αν και βγαίνουμε απ'το κυρίως θέμα... με τόσες κρέμες και ματζούνια που κυκλοφορούν τότε γιατί ο κόσμος αντί να αδυνατίζει, παχαίνει; Ε; Το κάνουμε όπως μια φίλη μου που όλο δίαιτα κάνει: το μπάνιο της είναι γεμάτο με ειδικά άλατα για αδυνάτισμα, με κρέμες για αδυνάτισμα, η ντουλάπα της με μασαζοκορσέδες γεμάτη, ένα όργανο γυμναστικής από τηλεαγορά πήρε, μπαλόνι έβαλε και τελικά... παραμένει ίδια! Γιατί πολύ απλά δεν λογάριασε πως για να υπάρχει ένα όμορφο αποτέλεσμα, χρειάζεται να κόψει και τα κοψίδια! Άμα μένεις στην Θεσσαλονίκη... άντε να κάνεις δίαιτα! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...