louthiros20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 περιμενα να μου σταλει μια πιστωτικη καρτα αλλα οταν μοy το εδωσε ο ταχυδρομος ηταν ανοιχτος ο φακελος και μου ειπε οτι τον εδωσε σε αλλον λογω συνωνυμιας......θα ηθελα να ρωτησω τι μπορει na kanei αυτος που ειχε αρκετο καιρο την καρτα μου χwριs τα pin??????????????/
Melissa_virus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Κακό αυτό. Αφού δεν είχε τα pin μέσα, οπότε η κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη καν, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Τώρα το θέμα είναι ότι θα μπορεί να κάνει από όταν ενεργοποιήσεις την κάρτα... Πήγαινε άλλαξέ την. Έχει όλα τα στοιχεία σου... Για αγορά στον internet δεν χρειάζεται το PIN σου. Μόνο αυτά που γράφει η κάρτα σου. Μην την ενεργοποιήσεις. Απλά πήγαινε στην τράπεζα, πες τους τι έγινε, και άλλαξε την
Icecut Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Αυτό θα πεί τύχη βουνό...καλα και γείτονες και συνονόματοι?Τέλος πάντων,όπωσδηποτε να πας στην τράπεζα κ να ακυρώσεις την κάρτα,να αλλάξεις αριθμό κάρτας κλπ γιατι αν ο άλλος ήτανε κανενας πονηρός θα έχεις μπλεξίματα!
paparoupas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη του αλλουνου του ηρθε μια καρτα που -προφανως- δεν περιμενε, την ανοιξε, καταλαβε οτι εγινε λαθος, την επεστρεψε και το ταχυδρομειο ειχε το θρασος να σου φερει το γραμμα ανοιγμενο?? Αν την ενεργοποιησεις και κατι παει στραβα δε θα μπορεις να στραφεις εναντιον της τραπεζας, εχε υποψιν...
Melissa_virus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Αν ειναι δυνατον! Δηλαδη του αλλουνου του ηρθε μια καρτα που -προφανως- δεν περιμενε' date=' την ανοιξε, καταλαβε οτι εγινε λαθος, την επεστρεψε και το ταχυδρομειο ειχε το θρασος να σου φερει το γραμμα ανοιγμενο?? Αν την ενεργοποιησεις και κατι παει στραβα δε θα μπορεις να στραφεις εναντιον της τραπεζας, εχε υποψιν...[/quote'] Ίσως να την άνοιξε με πονηρό σκοπό... Θα νόμιζε ότι ήταν το PIN μέσα και σου λέει κάτσε να οικονομήσουμε τίποτα χρήματα... Και είδε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και την έδωσε πίσω. ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. θα έχεις πρόβλημα
kraft Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ζητα απο την τραπεζα να σου βγαλει νεα καρτα με νεο αριθμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.