Oberon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Κάθε φορά που πατάω ctrl+alt+del για να βγει η διαχείριση εργασιών μου βγάζει το παρακάτω: Η Διαχείριση εργασιών έχει απενεργοποιηθεί από τον διαχειριστή σας. Τι φταίει; :???:
Exiled2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Γράψε σε ένα αρχείο το παρακάτω Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System] "DisableTaskMgr"=dword:00000000 Αποθήκευσε το με επέκταση .reg ,τρέξτω και πάτα οκ στο μήνυμα που θα σου βγάλει. Αν δεν είσαι χρήστης με περιορισμένα δικαιώματα από κάποιον administrator τότε είναι πιθανόν να έχει κολήσει κάποιον ιό ή spyware το οποίο σου απενεργοποιεί τον task manager. Αν τρέξεις αυτό το αρχείο και το πρόβλημα σου ξαναπαρουσιαστεί τότε ισχύει το δεύτερο.
Oberon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Αν δεν είσαι χρήστης με περιορισμένα δικαιώματα από κάποιον administrator τότε είναι πιθανόν να έχει κολήσει κάποιον ιό ή spyware το οποίο σου απενεργοποιεί τον task manager. και πως θα το σωσω;
Exiled2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ποιο antivirus έχεις? Εγκατέστησε και κάνε ένα scan με το Kaspersky Anti-virus 6.0. Εγώ είχα κολλήσει αυτό και κάτι άλλο και μου τα καθάρισε όλα.
georgia1982 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Μόλις μου το εμφάνισε και δεν ήξερα τί να κάνω! Πραγματικά με έσωσες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.