Προς το περιεχόμενο

αναβαθμισεις γραμμων τι θα γινει με την HOL????επιτελους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ολοι οι providers κανουν αναβαθμισεις των γραμμων τους,μονο η HOL εμεινε απ'εξω?ξερει κανεις τπτ?

Δημοσ.

αυτο ειναι σιγουρο, αλλιως θα μεινουν χωρις πελατες

το θεμα ειναι οτι οσο καθυστερουν την ανακοινωση τοσο χανουν

πχ εγω σημερα αν ηθελα hol και ημουν παντελως ασχετος θα ειχα αποκλεισει απο την αρχη την hol

εγω παντως ανανεωση με hol δεν κανω με το απαραδεκτο netroute2

Δημοσ.

1 εκατομμύριο thread τι θα γίνει με τον έναν και τι θα γίνει με τον άλλο, αν έκαναν αναβάθμιση στα Πουλιατρά Ευβοίας και γιατί η Μαγδάλω, η γυναίκα του κυρ Μένιου του μανάβη απέναντι που έχει Otenet, τρέχει με 2048Kbps κι εγώ ακόμα περιμένω, μυρίζοντας τα νύχια μου. Ε, πάρτε τους ένα τηλέφωνο και ρωτήστε τους ρε παιδιά για να ενημερωθείτε για το τι πρόκειται να κάνουν. Δεν είναι πανάκεια το Insomnia πια και δε χρειάζεται να ανοίγει καινούριο thread κάθε τρεις και λίγο για να μάθει ο καθένας τι θα γίνει με την περίπτωσή σου. Τι στο διάολο υπάρχουν τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών; Ας τα καταργήσουν τότε για να παίρνουμε το χρήμα οι παροικούντες το Insomnia. ;)

Δημοσ.
αν σε εκνευριζει τοσο πολυ γιατι διαβαζεις;

τι περιμενεις να διαβασεις εδω δηλαδη;

Καταρχάς γιατί μιλάμε για thread pollution από μια στιγμή κι έπειτα και είναι τόσο αισθητικά ενοχλητικό, όσο και χρηστικά ανώφελο. Κατά δεύτερον, δε νομίζεις πως του προτείνω κάτι σαφώς ουσιαστικότερο από το να μπαινοβγαίνει από thread σε thread, με τα σχετικά μάλιστα να προκύπτουν σαν τα μανιτάρια, καταφεύγοντας στην πηγή των αποριών του που είναι κι η αρμοδιότερη να του δώσει απάντηση από εμένα, εσένα και το φούφουτο;

Δημοσ.

blueviper σωστό αυτό που λες αλλά απ'την άλλη πρέπει με κάποιο τρόπο να οργανωθούμε εμείς οι ταλαίπωροι της HOL και να πιέσουμε για να επιτύχουμε γρήγορα την αναβάθμιση.Και νομίζω ότι μέσω αυτού του forum μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και να ξέρει ο καθένας μας τί γίνεται για να μην τον παραμυθιάζει ο κάθε υπάλληλος της HOL (όπως εμένα μου είπε ότι οι αναβαθμίσεις του ΟΤΕ και των άλλων παρόχων είναι φήμες.Άν δεν υπήρχαν τα σχετικά thread στο forum που θα ήξερα εγώ ότι υπάρχουν άτομα των οποίων οι γραμμές έχουν αναβαθμιστεί; )

Δημοσ.
Mono i HOL ??? Giati exei kanei i Vivodi ? ? ?

Gia na doume epitelous..

i vivodi anekathen eixe 2mbps, to 1mbps cube pou itan gia OTE kai 2mbps gia vivo logika tora tha to kanoun 2mbps kai ote an den to exoun kanei idi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...