fragment_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δηλαδη γιατι εγω που δεν εχω καλυψη DSL στην περιοχη μου να πληρωνω τα μαυροκεφαλα μου με τον κ*λ* ΕΠΑΚ σε αθλιες ταχυτητες των 64kbps και ο αλλος που εχει την δυνατοτητα εστω τωρα με 78xkbps να ειναι always online πληρωνοντας τοσα λιγα. Ειπαμε οχι σαν τις αλλες χωρες που δεν πληρωνεις τιποτα για 56κ αλλα εστω να πληρωνω το μηνιεο των 19ε!!! ΠΟυ σημερα το φοιτητικο dsl ειναι με 10ε!!!!!!!! Εχουν βαλει μια προσφορα ΕΠΑΚ με 4 ΕΥΡΩ το μηνα . ΕΣΧΟΣ! Μας δουλευουν!!
tolis_01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Γιατι το PSTN δεν γινεται δωρεαν επιτελους! Μα για να τα παίρνει ο πΟΤΕ φυσικά :evil:
Edgar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Όλοι εσείς που τον λέτε πΟΤΕ έχετε τηλεφωνική γραμμή από άλλες εταιρίες? :roll:
fragment_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Όλοι εσείς που τον λέτε πΟΤΕ[/b'] έχετε τηλεφωνική γραμμή από άλλες εταιρίες? :roll: γιατι τετοια υποστηριξη;
Edgar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 γιατι τετοια υποστηριξη; Γιατί πΟΤΕ απο εδώ, πΟΤΕ απο εκεί, πΟΤΕ ο παράλλος, αλλά όλοι (οι περισσότεροι) απο τον ΟΤΕ έχουμε τα τηλέφωνα μας και τις DSL γραμμές μας... :roll: Δεν είναι λίγο ηλίθιο? :roll: edit: κάνω και το (οι περισσότεροι) bold γιατί υπάρχουν και μερικοί γκαβοί...
DarkOrion Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 to oti apo auton exoume tis grammes kai ta tilefwna den simainei oti eimaste kai euxaristimenoi apo auton... Ase pou einai sxedon monopwlio. Kai na epairnes tilefwnia apo allon enallaktiko, pali ston ote patas...poses etairies exoun diko tous, olodiko tous diktuo. Akoma kai egw pou exw vivodi full llu, mou eipan otan ekana tin egkatastasi na perimenw na ferei mia grammi o ote...
Edgar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ωραία, αλλά την λέξη πΟΤΕ (ποτέ) εγώ την καταλαβαίνω ώς "ποτέ ξανά ΟΤΕ"... και σε μερικές μέρες έρχεται ο λογαριασμός του τηλεφώνου και πηγαίνω να τον πληρώσω και μετά έρχομαι στο insomnia και στο κάθε insomnia και αρχίζω πάλι τα πΟΤΕ και πΟΤΕ... Ε, τί πΟΤΕ ρε φίλε? πρίν λίγο δεν είχες πάει να του τα ακουμπίσεις και σε μερικές μέρες πάλι εκεί δεν θα είσαι? Βρές αλλιώς να διαμαρτυρηθείς... το πΟΤΕ είναι τελείως ηλίθιο...
Vagos_46 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να μαθω αν η περιοχη μου εχει καλυψη dsl? ευχαριστω
xilef Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να μαθω αν η περιοχη μου εχει καλυψη dsl? ευχαριστω Se opoio site kai na pas, eite tou OTE (egw ton protimw OTE) eite ths OTENET eite ths Forthnet, tha vreis sextiko link, pliktrologeis to noumero sou kai sou lene an yparxei kalypsi DSL sth geitonia sou.
giannisk1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 vagos_46: http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualsondsl/ondslkit/ondslkitbuy/ κάτω δεξιά είναι το εργαλείο για να τσεκάρεις την κάλυψη
capthookb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ωραία' date=' αλλά την λέξη [b']πΟΤΕ (ποτέ)[/b] εγώ την καταλαβαίνω ώς "ποτέ ξανά ΟΤΕ".... Βρές αλλιώς να διαμαρτυρηθείς... το πΟΤΕ είναι τελείως ηλίθιο... Σιγά μην αποτελεί αυτό το λογοπαίγνιο και διαμαρτυρία! Η λέξη ποτέ λέγεται από τότε που δεν υπήρχε dsl και λεγόταν οτι με τον οτε, πΟΤΕ δε θα έχουμε. fragment_ δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες. Ελπίζω βέβαια κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό. Εγώ δε λέω να γινόταν δωρεάν η χρέωση του ΕΠΑΚ, αλλά τουλάχιστον να έπεφτε στο μισό για όλο το 24ωρο. Μακάρι.... αλλά δεν το βλέπω.
GeorgeKatz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σας θυμίζω ότι είτε DSL έχεις είτε PSTN παίρνεις real-internet ΙΡ. To θέμα είναι ότι ο ISP αγοράζει πχ 20 IPs στο ίδιο κόστος χωρίς να έχει σημασία αν τις διαθέσει για PSTN ή DSL. Να ξέρετε ότι πληρώνετε το δίκτυο, την ΙΡ, τον χαλκό και τελευταίο το bandwidth.
Vagos_46 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 xilef και giannisk1 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! παω καρφι για dsl υποστηριζεται στην περιοχη μου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.