Προς το περιεχόμενο

mirrors eeea.gr και websloth.gr

seadog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

ψάχνω να βρω ένα mirror archive των πολύ γνωστών και αγαπημένων site του παρελθόντος eeea.gr και websloth.gr. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έμεινε τουλάχιστον το read-only mode online για ιστορικούς και ψυχαγωγικούς λόγους.

Εάν το πρόβλημα είναι χρηματικό, προσφέρομαι να φιλοξενήσω ένα read-only copy των σελίδων για να είναι προσβάσιμο από όλους.

thnx in advance,

-sd

Δημοσ.

Καλησπέρα κ απο εμένα,

ύστερα από ενημέρωση του klidge (ναι ναι, εγώ ήμουν ο ρουφιάνος) σας παραθέτω το τελευταίο άρθρο του websloth:

---------

Ναι είναι αλήθεια, το κλείνουμε το μαγαζί. Έτσι απλά.

Μην αρχίσετε να κλαίτε, εδώ τόσες μεγάλες εταιρείες κλείνουν, απολύουν 500+ άτομα προσωπικό, μένει ο κοσμάκης άνεργος και δε λέτε τίποτα, τώρα με το WebSloth θα σας πιάσει κρίση υστερίας; Δεν είναι σωστό, θα δείξετε ότι είστε κοινωνικά απροβλημάτιστοι.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους όσους μας διάβασαν, όσους γέλασαν μαζί μας, όσους μας έβρισαν, όσους μας αντέγραψαν χωρίς οίκτο, όσους χρησιμοποίησαν τις ατάκες μας για να κατακτήσουν το έτερον ήμισυ, όσους μας έδωσαν υλικό για άρθρα με την άθλια συμπεριφορά/εμφάνιση/νοοτροπία τους, όσους έβγαζαν τα απωθημένα τους μέσα από το site μας, όσους μας διέδωσαν με θετικά ή αρνητικά σχόλια, όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το site θα παραμείνει εδώ ως έχει, χωρίς καμία δυνατότητα επέμβασης, για καθαρά ιστορικούς λόγους, αν και δε γνωρίζουμε για πόσο καιρό ακόμα. Σπέρνουμε τα παιδιά μας στο ελληνικό διαδίκτυο. Στείλτε μας λεφτά για να διατηρήσουμε το domain και να συμπληρώσουμε τα όσα μας λείπουν για να επεκτείνουμε τις διακοπές μας στα ελληνικά νησά.

Έχετε ήδη αρχίσει να απογοητεύεστε; Ήδη κρατάτε ένα περίστροφο το οποίο στοχεύει στον ιδρωμένο σας κρόταφο και είναι έτοιμο να εκπυρσοκροτήσει; Πιστεύετε ότι πλέον χωρίς το WebSloth δεν έχετε λόγο ύπαρξης; Ε τότε πάρτε αυτή τη ρημάδα την απόφαση και τραβήξτε τη σκανδάλη!

Σε αντίθετη περίπτωση, κάντε λίγο υπομονή, ένα νέο site έρχεται οσονούπω, να ενσωματώσει τις νέες πνευματικές μας ανησυχίες. Θα ενημερωθείτε όταν είναι έτοιμο από αυτή τη σελίδα. Από την άλλη μην ξεχάσετε ότι ποτέ δεν ορίσαμε το ακριβές νόημα της λέξης "οσονούπω".

Λαβ εντ κίσιζ,

Αϊσγκιουμπσούλης και Κλιντζούλης ή Κλιντζούλης και Αϊσγκοιυμπσούλης

Μάκια

PS1. Όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω επέμβασης στο site. Οπότε μην προσπαθείτε άδικα να κάνετε σχόλια του τύπου "σας αγαπάμε ρεεε", "ευτυχώς που τα παρατήσατε αποτυχημένοι", "πιάσε ένα ούζο και μια ποικιλία" κλπ, γιατί τα scripts θα σας αγνοήσουν επιδεικτικά και θα σας πιάσει κρίση ταυτότητας μιας και ακόμα κι ένα ηλίθιο μηχάνημα όπως το PC σας σάς αγνοεί. Σύντομα επίσης, πρώτα ο θεός(μετά εμείς και μετά το χάος) θα αλλάξει η μορφή αυτού του site, θα κοπούν τα περιττά και το μόνο που θα μείνει θα είναι ένα λιτό interface για την ανάγνωση των άρθρων και μόνο.

----

Αυτάαααααααααα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη τυγχανει να ειμαι παλιος αρθρογραφος της ΕΕΕΑ, εχω ενα full backup απο το παλιο (static) site (πριν γινει δυναμικο, με το php-slash) και μπορω να σηκωσω ενα αντιγραφο στον server μου, αν υπαρχει λαϊκη απαιτηση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδη τυγχανει να ειμαι παλιος αρθρογραφος της ΕΕΕΑ, εχω ενα full backup απο το παλιο (static) site (πριν γινει δυναμικο, με το php-slash) και μπορω να σηκωσω ενα αντιγραφο στον server μου, αν υπαρχει λαϊκη απαιτηση.

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω ξανά την αγαπημένη ΕΕΕΑ. :-)

Δημοσ.
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να δω ξανά την αγαπημένη ΕΕΕΑ. :-)

Οκ, θα κοιταξω να το σηκωσω και τις επομενες ημερες, ελπιζω μα μη τιθεται κανα θεμα copyright. Εχω αφαιρεσει και το "IE bug"....

Δημοσ.

Επισης, οσoν αφορα το επομενο, δυναμικου περιεχομενου site, δεν υπαρχουν μονο 10-15 σελιδες στο web archive, αλλα full mirror. Το προβλημα ειναι πως το crawling εχει γινει χωρις τους τιτλους, οποτε απλα επισκεπτεσαι ενα URL στην τυχη και διαβαζεις ενα τυχαιο αθρο. Χρησιμοποιωντας αυτο το URL:

http://web.archive.org/web/*sr_661nr_10/http://eeea.gr/*

μπορειτε να αλλαζετε σελιδες μπροστα πισω και να χτυπατε τυχαια URLs...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...