Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φάει τον κόσμο... κάθε λίγο και λιγάκι ψάχνω στο ίντερνετ για μια συγκεκριμένη ταινία. Παρακαλώ αν υπάρχει κανείς κωλόγερος σαν εμένα και την έχει δει ας βοηθήσει! Λοιποοόν!

Πρόκειται για έγχρωμα και μεταγλωτισμένα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια, μάλλον της δεκαετίας του '80. Παρόλο που είναι παιδική η ταινία, μάλλον δεν είναι και πολύ κατάλληλη για μικρά παιδιά, αφού θυμάμαι ακόμα κι εγώ που γούσταρα τις τρομακτικές ιστορίες, είχα σκιαχτεί άσχημα :mrgreen:

Η υπόθεση είναι σχετική με το Δράκουλα. Έχει ανθρωποθυσίες, έχει τον εωσφόρο και σατανιστές, έχει ζόμπι, έχει ανθρώπινες και συγκινητικές σκηνές. Ο Δράκουλας αν θυμάμαι καλά χάνει τη δυναμή του, κάνει ένα ταξίδι στη Βοστώνη (δε θυμάμαι γιατί), αντιμετωπίζει πολλές καταστάσεις. Είναι μια πολύ όμορφη ταινία κινουμένων σχεδίων (για άτομα 13+). Αν κάποιος θυμάται το παραμικρό, παρακαλώ ας βοηθήσει. Τίτλο, εταιρία, αν το έχει κανείς σε κασέτα ή dvd. Please help! Thanks!

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση. Όχι δεν είναι αυτό...

• Moderators
Δημοσ.

ίσως αυτό;

Dracula - Sovereign Of The Damned (Yami no Teio Kyuketsuki Dracula / "The Emperor of Darkness, Vampire Dracula", 1980)

ENGLISH LANGUAGE

Directed by "Robert Barron", Japan

An unusual animated feature from Japan's Toei studios. The credits claim that this was based on Marvel Comics Group's "Tomb Of Dracula" but the story is entirely different as far as I can tell. Set in modern day Boston, Dracula picks a human bride and fathers a baby. In flashback we are told that he was once Vlad The Imapaler who, in death, was cursed to become a vampire. Like the comic book, he is more of a tragic anti-hero, taking on a group of Satanists, a mob of zombie-like vampires and the even The Devil himself! While this one is definitely for adults it is still pretty tame compared to some of the Anime coming out today

(απο το http://www.trashpalace.com/collectorsmovies/horror1.htm)

http://www.imdb.com/title/tt0412665/

Δημοσ.

Απίστευτο. Μάλλον αυτή είναι! Χίλια ευχαριστώ! Μακάρι να τη βρω :) (χεχε κάψιμο ε!)

Δημοσ.

alt1_sovereign_big.jpg

Να και το εξώφυλλο! Μήπως τη θυμηθεί κανείς... :mrgreen:

• 5 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...