blueviper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Εσύ όμως γιατί το διάβασες; Διότι, αν δε διαβάσεις κάτι, δεν μπορείς να έχεις κι άποψη, πόσο μάλλον να επισημάνεις στον εκάστοτε άλλο, αν υφίσταται ήδη η πληροφορία ή όχι. Και ενώ "παίζει" τόσο καιρό η πληροφορία, εγώ που στο διάολο κοιμάμαι...; Μια εύρεση να κάνεις για rapidshare κι ειδικά στην ενότητα του Internet, θα βρεις αρκετά thread, στα οποία και -αργά ή γρήγορα- προέκυπτε πάντα η υπενθύμιση του πλέον κλασικού τρόπου υπέρβασης του χρονικού σκόπελου. Ειδικά στο πλέον αγαπητό thread "Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!", πρέπει να είχε αναφερθεί καμιά 100αριά φορές. @Goacore Ώπα ο φουκαράς επέστρεψε. Τα θέλει ο πωπός σου πάντως...που σε βρίσκω, που σε χάνω, εδώ τριγύρω είσαι για να σχολιάσεις και να την κάνεις γυριστρούλα μετά. Έτσι για την ιστορία πάντως, δεν αξίωσα ποτέ κι από κανέναν να θυμάται 200 thread ανά πάσα στιγμή. Μονάχα να χρησιμοποιεί την εύρεση που και που, για να μην ανοίγουν αναίτια thread πολυσυζητημένων και κορεσμένων θεματικών. Γκεγκε φουκαρά;
skevo_kos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ψαξε να βρεις και το RapGet 1.00Αν κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις' date='μπορεις να βαλεις απεριοριστα links για download και αστο να κατεβαζει ολο το βραδυ τα Gigabytes χωρις καν να εισαι member.[/quote'] Ti ennoeis 'tis aparaitites rythmiseis'? Egw apla bazw ta link kai ta katebazei me ti seira (me anamoni 1 wras meta apo kathe katebasma). Kaneis esy kati allo?
agoraki_23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά πάντα μου λέει αυτό όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο δωρεάν και ας ξεσυνδεθώ και συνδεθώ πάλι...Μόνο τα λεπτά αλλάζουν συνέχεια 17,27,80 συνέχεια αυτό μου λέει... Μόνο δυο φορές μέχρι τώρα κατάφερα να κατεβάσω δύο μεγάλα αρχεία έτσι. Πώς το παρακάπμτω?Έχω το f200 modem You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 17 minutes)
scorer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 re paidia gia na ginei auto omos dn prepei na exeis egorasei apo ton provider 2 toulaxiston static ip???
pao132003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 όχι, πρέπει να μην έχεις αγοράσει καθόλου static ip
scorer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 ego pantos to dokimasa kai i ip emeine idia tha meino dld sto wait 60min???
sleepy_head Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 eisai sigouros oti exeis dynamic ip? ean nai tote dokimase pali
blueviper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Η απόκτηση διαφορετικής IP μετά από reset ή disconnect/connect ποικίλλει από ISP σε ISP. H OTENET στην αλλάζει συχνότατα, ενώ η HOL φερ' ειπείν, ενίοτε, σε κάνει να αισθάνεσαι πως έχεις στατική.
black_eagle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 η HOL φερ' ειπείν, ενίοτε, σε κάνει να αισθάνεσαι πως έχεις στατική. giayto apo tote pou pira to paketo den allazei i arxiki ip pou mpike? dyo mines twra i idia ip. me reset me diakopes reymatos me ola. opws fainetai molis liksei to paketo se ena mina tote mono 8a allaksei i ip
blueviper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Είναι σταθερή αξία! Πάντως μην παραπονιέστε...άλλοι πληρώνουν παραπάνω για να απολαμβάνουν στατική κι η HOL σας την προσφέρει στα επίπεδα μιας δυναμικής. Πιθανοτατα να συνεργάζεται με το Rapidshare για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη!
black_eagle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 to rapidshare einai o monos logos pou enoxlei. einai spastiko na katebazeis 100mb se ena tetarto me ti 1024 kai meta na perimeneis mia wra gia ta epomena 100mb. as einai omws. me 5-6 free premium logariasmous kai me to μtorrent gemisan oi diskoi twra. mexri na parw kainourgio blepoume. pantws ontws alloi plirwnoun gia na apolambanoun statiki. mia xara eimaste
gianni7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 apisteuto to rap get exw valei isa me 10 links kai ta katevazei ola mazi apo to rapidshare bravo re file esu pou mas to sustises oleeeeeeeeeeeeeeee
tonypapadovic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Πως στο καλό δουλεύει ρε παιδιά?Συνέχεια μου μετράει τον χρόνο των links...
blueviper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 @gianni7 Αν κατάφερες να κατεβάσεις 10 αρχεία "μαζί", τότε να μας πεις και την πατέντα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι μη premium users παγκοσμίως, ακόμα προσπαθούν μάταια. Μάλλον εννοείς πως στα κατεβάζει το ένα μετά το άλλο... @tonypapadovic Με το RapGet υπάρχει το εξής παράδοξο...σε κάποιους δουλεύει απροβλημάτιστα, σε κάποιους άλλους απλώς μετράει δευτερόλεπτα. Άγνωστο το γιατί!
black_eagle Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Πως στο καλό δουλεύει ρε παιδιά?Συνέχεια μου μετράει τον χρόνο των links... exeis tin ekdosi 1.11? an oxi katebase ayti. ta katafernei kalitera na diabazei toys tripsifious kwdikous tou rapidshare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.