rufous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί. Έχω το kit της ΟΤΕΝΕΤ. Αν κάνεις "αποσύνδεση" και ξανά "σύνδεση", το rapidshare "πλανάται" και σου δίνει το δικαίωμα να ξανακατεβάσεις μεγάλα αρχεία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ! Για δοκιμάστε το... Υ.Γ. Αν κρίνεται παράνομο παρακαλώ να διαγραφεί...
giannisk1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αυτό συμβαίνει διότι τυχαίνει να αλάζει το ip σου όταν κάνεις επανεκίνηση το modem σου...
rufous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αυτό συμβαίνει διότι τυχαίνει να αλάζει το ip σου όταν κάνεις επανεκίνηση το modem σου... Ακριβώς! Ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως στο post μου...
brakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ψαξε να βρεις και το RapGet 1.00 Αν κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις,μπορεις να βαλεις απεριοριστα links για download και αστο να κατεβαζει ολο το βραδυ τα Gigabytes χωρις καν να εισαι member.
rufous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ψαξε να βρεις και το RapGet 1.00Αν κανεις τις απαραιτητες ρυθμισεις' date='μπορεις να βαλεις απεριοριστα links για download και αστο να κατεβαζει ολο το βραδυ τα Gigabytes χωρις καν να εισαι member.[/quote'] ΟΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! Έτρεξα...
blueviper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Σε ένα thread κατορθώσαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική, τη φωτιά και τον τροχό, όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά. Πρέπει να έχει αναφερθεί καμιά χιλιάδα φορές το παραπάνω τρικ, σε 50 διαφορετικά thread. Ίσως η πλέον κοινή και οικεία πληροφορία στο Insomnia. Μην παρεξηγήσεις το ύφος μου...απλώς κουράστηκα να διαβάζω, για όσα άλλοι κουράζονται να ψάξουν πριν γράψουν.
crach13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 ναι οντως.Εχει υποθει πολλες μα πολλες φορες. Φιλικα...
thes1os Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 τί είναι αυτό το rapidshare βρε νεοι μου? Απο το site δεν κατάλαβα και πολλά....
thes1os Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 τώρα που το ξανασκέφτηκα... μάλλον κατάλαβα. Νομίζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 τί είναι αυτό το rapidshare βρε νεοι μου? Απο το site δεν κατάλαβα και πολλά.... Μπορεις να ανεβαζεις εκει αρχεια και να τα μοιραζεσαι με αλλους. :) Οταν τελειωνεις ενα ανεβασμα σου δινει ενα link που σε οποιον το δωσεις μπορει να κατεβασει οτι ανεβασε εσυ. :-D
Φώτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Παιδιά' date=' δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί.Έχω το kit της ΟΤΕΝΕΤ. Αν κάνεις "αποσύνδεση" και ξανά "σύνδεση", το rapidshare "πλανάται" και σου δίνει το δικαίωμα να ξανακατεβάσεις μεγάλα αρχεία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ! Για δοκιμάστε το... Υ.Γ. Αν κρίνεται παράνομο παρακαλώ να διαγραφεί...[/quote'] Εχω το kit της ΟΤΕΝΕΤ με το sagem 1500. Γιατί όταν κάνω αυτο που λέτε δεν μου δίνει να ξανακατεβάσω?
Dreamcatcher Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 h ip den allaxei panta otan kaneis reset to router
d-miss@ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 opws eipane ta paidia parapanw einai xazo n a legete to idio kto idio ksana ..apla o logos einai to dynamic IP..kathe fora pou kaneis log-off-on allazei h IP k etsi kata kapio tropo ksegelas to rapidshare.. @φωτης:filaraki eyxomai na mhn leo blakia mias kai den eimaik kanenas guru ton pc..ama exeis router isos logo portforwarding kai static ip pou prepei na dhloseis stis idiothtes tou dyktiou na ginetai afto me sena..dokimase gia ligo na dhloseis "aytomath apdosh IP" kai des an douleuei etsi.
rufous Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Σε ένα thread κατορθώσαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική' date=' τη φωτιά και τον τροχό, όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά. Πρέπει να έχει αναφερθεί καμιά χιλιάδα φορές το παραπάνω τρικ, σε 50 διαφορετικά thread. Ίσως η πλέον κοινή και οικεία πληροφορία στο Insomnia. Μην παρεξηγήσεις το ύφος μου...απλώς κουράστηκα να διαβάζω, για όσα άλλοι κουράζονται να ψάξουν πριν γράψουν.[/quote'] Δε σε παρεξηγώ! Έχεις δίκιο, αλλά ήταν καθαρά θέμα παρορμητισμού και ενθουσιασμού το "άνοιγμα" του εν λόγω thread! Εσύ όμως γιατί το διάβασες; Και ενώ "παίζει" τόσο καιρό η πληροφορία, εγώ που στο διάολο κοιμάμαι...;
Goacore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Σε ένα thread κατορθώσαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική' date=' τη φωτιά και τον τροχό, όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά. Πρέπει να έχει αναφερθεί καμιά χιλιάδα φορές το παραπάνω τρικ, σε 50 διαφορετικά thread. Ίσως η πλέον κοινή και οικεία πληροφορία στο Insomnia.[/quote'] με την διαφορα οτι το 95% των χρηστων ΔΕΝ κανουν αυτο που κανεις εσυ. δηλαδη να περνανε ολη την μερα εδω μεσα και επομενως να ειναι ευκολο να τα ξερουν ολα τα threads. p.s OXI δεν σε εβγαλα απο την λιστα αποκλεισμενων. απλα ετυχε να μπω off-line. greetz David
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.