bond21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά, θέλω τη βοήθεια σας: Μέχρι πρόσφατα είχα πάρει το πακέτο FastInternet 3+3 μήνες δώρο. Τώρα που ήρθε η ώρα της ανανέωσης σκέφτομαι: 1. να ξαναεπιλέξω το ίδιο πακέτο της forthnet που βγαίνει ο μήνας: 10,5+15(πάγιο γραμμής)=25,5 ή 2. Να επιλέξω το πρόγραμμα Δίοδος και κάποιον από τους providers? Αξίζει η όλη η ιστορία με τα χαρτιά; Οι ταχύτητες είναι φυσιολογικές; Καταρχάς οποιοδήποτε πακέτο αν επιλέξω θα έχω διπλασιασμό στη ταχύτητα αυτόματα (μένω Θεσσαλονίκη)? Επειδή έχω ήδη γραμμή adsl, για να μπω στο Δίοδος θα πρέπει να κόψω τη γραμμή και να κάνω επανσύνδεση; Τέλος οι τιμές που αναφέρονται στη Δίοδο από τις εταιρίες συμπεριλαμβάνουν το πάγιο της γραμμής του ΟΤΕ? Είναι τελική τιμή δλδ? Επίσης εάν επιλέξω τη Δίοδο, ποιά εταιρία θα μου προτέινατε; Δώστε λίγη βοήθεια.... Ευχαριστώ!
PaPpaS_gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Βασικα θα σου προτεινα να πας σε Otenet. με 26 ευρα παιρνεις 2Μbit γραμμη και εισαι άνετος... Χωρις τελη ενεργοποιησης , χωρις κατι παραπανω. Μοναχα θα παρεις το OnDSL Kit με 85 ευρα , αν δεν κανω λαθος, και εχεις 2+2 μηνες δωρεαν...
bond21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Το OnDSL kit δεν έχει όλο τον εξοπλισμό; Εγώ έχω από όλα...είμαι complet...
bond21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Βοήθήστε παιδιά γιατί έχω πελαγώσει! Και με pstn η κατάσταση δε παλεύεται!!!
pao132003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 αν πας ΔΙΟΔΟΣ θα διαλέξεις τον φθηνότερο πάροχο, μιας και στο θέμα ταχύτητας δεν παίζει κανένα ρόλο. και ναι, είναι τελική τιμή. και ναι, πρέπει να διακόψεις την υπάρχουσα σύνδεση
bond21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω για την απάντηση! Υπάρχει τρόπος να μάθω πόσο καιρό θα κάνει η επανασύνδεση; Έχει δοκιμάσει κανένας κάποια συγκεκριμένη εταιρία να μας πει εντυπώσεις......;
pao132003 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 έχω ακούσει μέχρι και για μήνα, αλλά έχω ακούσει και για λιγότερο από βδομάδα. ό,τι κάτσει...
bond21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Και λογικά δε πληρώνεις τίποτα αφού η επανασύνδεση είναι δώρο. Έτσι; Αν αργότερα δε θες να είσαι στο Δίοδος θα χρειάζεται πάλι να διακόψεις τη σύνδεση για να πας σε άλλη εταιρία ανεξάρτητη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.