MariaTs. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Εντελώς τυχαία πήρε το μάτι μου τον πρώτο ελληνικό messenger με την ονομασία: Yiasoo (ΓειαΣου). Ρίχτε μια ματιά στην σχετική του σελίδα: >www.yiasoo.gr
shodan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Prin mia evdomada to Kaspersky entopizei spyware sto ektelesimo kai den edwsa shmasia.. shmera katavhke kanonika k to dokimazw.. poly kalo.
PlaStiK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Απο τη σελίδα http://www.yiasoo.gr/gr/about.html "Yiasoo Media Ltd. είναι μια επιχείρηση φιαγμένη επάνω από νέα, ενεργητικά άτομα που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα πλατφόρμα που θα συγκεντρώσει Έλληνες από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει σε αυτους να επικοινωνουν στη μητρική τους γλώσσα . Με να είναι σε θέση να αντιστοιχεί στη γλώσσα τους το Yiasoo.com προσφέρει στους Έλληνες να ερευνήσουν το υπόβαθρο και την κληρονομιά τους με έναν τρόπο ποτέ πριν πιθανό." Εμένα γιατί μου φαίνεται αυτή η παράγραφος σαν να έχει βγεί απο το babelfish?
blueviper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αυτό το "Μπορώ να μιλήσω με όλους τους Έλληνες παγκοσμίος" βγάζει μάτι! Thanks αλλά μάλλον δε θα πάρω. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες + το παραπάνω κείμενο που επικόλλησε ο Plastic με χαλάνε.
deepdish Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 τελικα το δοκιμασε κανεις??αξιζει??εγω παντως το εβαλα αλλα δεν λεει και πολλα..ισως ειναι νωρις ακομα.
KGP Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 katarchin den einai o protos messenger an den apatomai einai tou pathfinder kai malista paneuropaika kai deuteron kali prospathia fenete...alla me fovizei emena prosipika i selida...oute kan ena profile sosto tipota..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.