Προς το περιεχόμενο

Άλλο Yahoo κι άλλο... 'ΓειαΣου'!!!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελώς τυχαία πήρε το μάτι μου τον πρώτο ελληνικό messenger με την ονομασία: Yiasoo (ΓειαΣου).

Ρίχτε μια ματιά στην σχετική του σελίδα:

>www.yiasoo.gr

Δημοσ.

Απο τη σελίδα http://www.yiasoo.gr/gr/about.html

"Yiasoo Media Ltd. είναι μια επιχείρηση φιαγμένη επάνω από νέα, ενεργητικά άτομα που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια νέα πλατφόρμα που θα συγκεντρώσει Έλληνες από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει σε αυτους να επικοινωνουν στη μητρική τους γλώσσα . Με να είναι σε θέση να αντιστοιχεί στη γλώσσα τους το Yiasoo.com προσφέρει στους Έλληνες να ερευνήσουν το υπόβαθρο και την κληρονομιά τους με έναν τρόπο ποτέ πριν πιθανό."

Εμένα γιατί μου φαίνεται αυτή η παράγραφος σαν να έχει βγεί απο το babelfish? :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό το "Μπορώ να μιλήσω με όλους τους Έλληνες παγκοσμίος" βγάζει μάτι! :D

Thanks αλλά μάλλον δε θα πάρω. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες + το παραπάνω κείμενο που επικόλλησε ο Plastic με χαλάνε.

Δημοσ.

τελικα το δοκιμασε κανεις??αξιζει??εγω παντως το εβαλα αλλα δεν λεει και πολλα..ισως ειναι νωρις ακομα.

Δημοσ.

katarchin den einai o protos messenger an den apatomai einai tou pathfinder kai malista paneuropaika

kai deuteron kali prospathia fenete...alla me fovizei emena prosipika i selida...oute kan ena profile sosto tipota..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...