Προς το περιεχόμενο

to rapget den doulevei pia...

themis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα δούλευε για 4μέρες και από χθες και έπειτα δεν δουλέυει!

Άλλαξα μόνο στις ρυθμίσεις του modem/router τα PPPoE σε PPPoA και έβαλα και NailedConnection. Λέτε αυτά να έχουν καμία σχέση?

Δημοσ.

apo xthes exei stamatiseina doulevei ke se mena!!!mallon kati exei ginei kathos ke prin logo ton 3 pleon server pou ixes na dialekseis apo to rapidshare to rapget merdevotan...e tora;; opou vgazei allote 2 ke allote 3 den mporei na kanei tpt......

Δημοσ.

Hey GUYS ακούστε λίγο κάτι για το RapGet now :

Οταν δε κατεβάζει ή βγάζει τπτ περίεργα (σαν αντίστροφη μέτρηση, retry etc), υπάρχουν τα εξης δινά :

1ον) Ίσως το Account σου έχει λήξει.

2ον) Ελέγχουμε και ξανα-εισαγάγουμε τα account info στο RapGet.

3ον) Πολλές φορές οταν δε κατεβάζει και βγάζει αντίστροφη μέτρηση (ανάλογα στα πόσα λεπτά έχει ρυθμίστει το retry στα options), ισχύουν τα εξής :

- Το αρχείο έχει σβηστεί από το rapidshare.

- Το αρχείο έχει δεχθεί παράπονα, οπότε έχει σβηστεί από το rapidshare.

Αφου ρε guys δε σας λειτουργεί μερικές φορές απο rapget, πάρτε το λινκ και κάντε το copy-paste στον browser, και πηγαίνε να το κατεβάσετε από εκεί, να δείτε και τι παίζεται (γιατι ? δε κατεβάζει απο rapget ?).

Δημοσ.
sdoingggg

@MrTryANalyzer : re file dn exoume free accounts!!

Kapoio paidi eixe dwsei ena link gia rapget 1.12...

Otan to vrw 8a to kanw post edw pera.....

Εκεί κόλλησες εσύ ?? Μόνο στο 1ο ? :? :confused: ? Παρακάτω δε διάβασες ?

Το έγραψα μέσα γιατι μου έχει τύχει να ξεχάσω να ανανεώσω το account\per month .. και να λεώ γιατί δε κατεβάζει η μαλ***α ?!?!?!?!

Περίπτώσεις και ενδεχόμενα είναι τα 1' date='2,3 που έγραψα πιο πάνω, με πιο βασικο το 3ο !![/color']

Δημοσ.

1ον) Ίσως το Account σου έχει λήξει.

Ποιό account' date=' δεν έχω account ούτε για το rapidshare, ούτε για το rapget.

2ον) Ελέγχουμε και ξανα-εισαγάγουμε τα account info στο RapGet[/b'].

?

Αφου ρε guys δε σας λειτουργεί μερικές φορές απο rapget, πάρτε το λινκ και κάντε το copy-paste στον browser, και πηγαίνε να το κατεβάσετε από εκεί, να δείτε και τι παίζεται[/u'] (γιατι ? δε κατεβάζει απο rapget ?).

Δεν έχει σβηστεί κανένα αρχείο από το rapidshare γιατί μπορώ να το κατεβάσω από browser κανονικά!

Δημοσ.

Kαι σε μενα αυτο συμβαινει...Το αρχειο υπαρχει μια χαρα, μπορω να το κατεβασω απο τον browser αλλα ενω αρχιζει αντιστροφη μετρηση ξανα και ξανα χωρις να μπορει να αρχισει το download.

Δημοσ.
Ποιό account' date=' δεν έχω account ούτε για το rapidshare, ούτε για το rapget.

?

Δεν έχει σβηστεί κανένα αρχείο από το rapidshare γιατί μπορώ να το κατεβάσω από browser κανονικά![/quote']

GUYS! Πιθανότητες έδωσα διότι αυτες συνέβησαν και σε εμένα. Πιστεύω να είναι κατανοητο αυτο που γράφω.

Δημοσ.

Nαι ρε φίλε δεν σε έπιασε και κανείς από το λαιμό αλλά αυτό με το account τί πιθανότητα εννοείς ή έχεις ή δεν έχεις accounts.

Εσύ είχες παρόμοια προβλήματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...