Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία επεξεργαστή

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το motherboard monitor και μου έβγαλε τη θερμοκρασία του επεξεργαστή μου athlon xp +1600 στους 60-61 βαθμούς και το κουτί στους 44.

Είναι υωηλές θερμοκρασίες?

Πώς μπορώ να το διορθώσω?

Δημοσ.

Το 44 temp στο κουτί είναι πάρα πολύ... Φρόντισε να βάλεις κανένα extra fan μέσα αν δεν έχεις, και να φτιάξεις τα καλώδια

Και 60-61 σε idle δεν είναι και λίγο. σε full mode θα πιάνει 80+

Δημοσ.

Είχα ένα επιπλέον ανεμιστηράκι στο κουτί και μου το ξεσύνδεσε ο τεχνικός γιατί του πα ότι έκανε θόρυβο και είπε ότι δεν είναι και fan αυτών των επιπλέων ανεμιστήρων...

Δημοσ.
δεν είναι και fan αυτών των επιπλέων ανεμιστήρων...

Εμ βεβαια... καλοκαιρακι τωρα, καυσωνας... να μην κονομισει τιποτα κι αυτος απο κανενα καμμενο εξαρτημα να παει κανενα ταξιδακι;

Δημοσ.
Εμ βεβαια... καλοκαιρακι τωρα, καυσωνας... να μην κονομισει τιποτα κι αυτος απο κανενα καμμενο εξαρτημα να παει κανενα ταξιδακι;

:D:D

Μπα δεν νομίζω. Τόσο κλέφτης να είναι?

Πάρε 2 fan και βάλε το ένα μπροστά στο κουτί σου, και το άλλο πίσω. Να βελτιωθεί η ροή αέρα. Γιατί τώρα το pc μέσα είναι φουρνάκι. Δες για κανένα fan που δεν θα κάνει πολύ θόρυβο. Πριν προχωρήσεις σε αγορά, κοίταξε τι μέγεθος fan χωράει στο pc σου. 9 άρη ή 12 άρη.

Δημοσ.

Οτι ειπε η Melissa_virus απο πανω. Το μπροστινο θα ριχνει αερα μεσα και το πισω θα βγαζει. Συμαζευεις και τα καλωδια να μην ειναι στη μεση, και θα δεις διαφορες

Μα ειναι αυτη κουβεντα απο τεχνικο υπολογιστων; ακου κει οτι τον χαλανε τα extra ανεμιστηρακια...

Δημοσ.

Μα ειναι αυτη κουβεντα απο τεχνικο υπολογιστων; ακου κει οτι τον χαλανε τα extra ανεμιστηρακια...

Nai ontos. Kai apokluete na mhn eixe ri3ei mia matia apo to bios stis temps... opote kleftakos o tupos.

Δημοσ.

Μόλις ξανασύνδεσα το extra ανεμιστηράκι που είχα και πιάνω το κουτί και αισθάνομαι ότι δε..καίει όπως πριν!

Παιδιά άνοιξα το κουτί και έβραζε...

Δημοσ.

Με απλά λόγια.

Αν δεν γίνεις εσύ ο ίδιος που χειρίζεσαι τον υπολογιστή σου τεχνικός του τότε μην περιμένεις να δεις άσπρη μέρα και κρύο PC.

Όσο για θόρυβο. Εγώ κοιμάμαι δίπλα σε ένα υπολογιστή μου που έχει και εργάζονται 8 ανεμιστήρες. Αμελητέος θόρυβος. Νανούρισμα θα το έλεγα και όνειρα ωραία downloads :mrgreen:

Ενοείται φυσικά ότι όλα είναι ελεγχόμενα. Αν δούλευαν στο φούλ τότε ναι θα είχα δίπλα μου ένα τρακτέρ ...

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά , τι τα βάλατε με τους τεχνικούς???

Και φυσικά να το φυσήξεις να φυγει όλη η σκόνη , όλα απο εκεί ξεκινανε!

Δημοσ.
Με απλά λόγια.

Αν δεν γίνεις εσύ ο ίδιος που χειρίζεσαι τον υπολογιστή σου τεχνικός του τότε μην περιμένεις να δεις άσπρη μέρα και κρύο PC.

Για το πρώτο μην είσαι και τόσο σίγουρος. Πολλές φορές και εμείς' date=' σαν τεχνική του pc μας τυχαίνει με μια απροσεξία να κάψουμε κάτι (ευτυχώς τίποτα ως τώρα...). Όπως ένα παλικάρι εδώ, που εν λειτουργία, κάτι έκανε στο pc και ακούμπησε την πλακέτα του δίσκου από κάτω, και πάει ο δίσκος...

Όσο για θόρυβο. Εγώ κοιμάμαι δίπλα σε ένα υπολογιστή μου που έχει και εργάζονται 8 ανεμιστήρες. Αμελητέος θόρυβος. Νανούρισμα θα το έλεγα και όνειρα ωραία downloads :mrgreen:

Ενοείται φυσικά ότι όλα είναι ελεγχόμενα. Αν δούλευαν στο φούλ τότε ναι θα είχα δίπλα μου ένα τρακτέρ ...

Ναι όντος... Σαν ένα νανούρισμα είναι. Αρχικά είχα φρικάρει όταν έβαλα dsl και το άφηνα ανοιχτό το pc την νύχτα, αλλά το συνήθισα...(όλα, όλα τα fans είναι 12).

Αλλά μετά όταν έφευγα για διακοπές, το βράδυ που δεν άκουγα αυτό το ζουζούνισμα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ :D . Κάτι μου έλειπε :D

Δημοσ.

8 και 12 ανεμιστήρες ακούψ...Καλά ρε παιδιά εσείς δε το ...αερίζετε απλά αλλά από θερμές θερμοκρασίες το κάνετε...Ανταρκτική...ψύχος κι έτσι!!!

Εγώ 1 ανεμιστηράκι επιπλέον έχω και αν και σπαστικός ο θόρυβος όντως πλέον το συνήθισα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...