xalia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ότι και να είναι από τη στιγμή που έχει βγάλει ανακοίνωση η apple είναι υποχρεωμένοι να μου αλλάξουν την μπαταρία! Αν δε βγει άκρη μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα στείλω e-mail στην apple να ζητήσω να γίνει η αλλαγή εκτός rainbow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueviper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Και σε αυτήν την περίπτωση, δε χάνει κανείς και τίποτα (παρά μερικά λεπτά) να εκδηλώσει τα παράπονά του, γνωστοποιώντας στους αρμοδίους τι αντιμετώπιση λαμβάνει η προώθηση των προϊόντων τους. Πιέζεις καταστάσεις... Μου κάνει όμως εντύπωση...αντιγράφω από το site της Rainbow: Tι είναι Eξουσιοδοτημένος Mεταπωλητής Apple; H Rainbow σύμφωνα με την σύμβασή της με την Apple, διορίζει στην Eλλάδα και την Kύπρο τους Mεταπωλητές που ανά πάσα στιγμή αποτελούν το επίσημο δίκτυο της Apple στις δύο χώρες και ονομάζονται Apple Authorized Resellers (Eξουσιοδοτημένοι Mεταπωλητές Apple). H επιλογή γίνεται με στόχο την σωστή, τίμια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη και οι επιλεγμένοι Mεταπωλητές δεσμεύονται γι' αυτό από τους όρους της σχετικής σύμβασης που υπογράφουν. Αν η Rainbow διορίζει τους Εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές, τότε προφανώς και είναι κάτι παραπάνω από αυτό η ίδια. Αν πάλι έχει τη δύναμη να θέτει και όρους μέσα από συμβάσεις "με στόχο την σωστή, τίμια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη", τότε το πιθανότερο είναι να έχει πράξει κι η ίδια η Apple κάτι τέτοιο με τη Rainbow. Δε χρειάζεται λοιπόν να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα; Στην τελική τους σουτάρει από μεταπωλητές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 akriva tin brikes pantos tin bataria sto ebay einai poli pio ftines. poly akriba malista,egw thn phra apo e-bay 3e,16e telikh mazi me metaforika apo honk kong kai hr8e se 5 meres. oso gia th xwrhtikothta emena to 20gb 4g eixe 750 mah kai phra mia 1200mah sthn praxh omws den krataei poly parapanw ase pou htan elaxista pio paxia kai zoristhka na thn xwresw sto ipod.pantws kai h gnhsia kai ayth apo to e-bay kinezikes einai... oso gia ta 2 plastika pou dinoun mazi gia an anoixeis to ipod,mapa einai den anoigei me tipota me ayta,egw me mia lepth spatoula to anoixa.google kai how to open a ipod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iason1907 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Εχω και εγώ άσχημες εμπειρίες με τα ipod μου, ευτυχώς κατάφερα να μην πληρώσω. Ευτυχώς με τα laptop δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Πολύ καθηστέρες πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Κατά την γνώμη μου η απάντηση της Rainbow είναι 100% σωστή. Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζουμε πως δουλεύει η Apple να μην λέμε βλακείες. Η διαφορά τιμής είναι 1000% δικαιολογημένη. Η Apple δεν πουλάει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ με βάσει την ισοτιμία αλλά πάντα ακριβότερα στην ευρώπη. Mac Pro (http://www.applestore.com) 1958euro Mac Pro (http://www.applestore.de) 2111euro (χωρίς ΦΠΑ) Όπως βλέπεις λοιπόν από Αμερική σε Γερμανία υπάρχει μία διαφορά 160 περίπου ευρώ. Τι περίμενες να σου πει; Φυσικά και θα ρωτήσει το Serial Number. Τι θα ρωτήσει; Τι ώρα είναι; Χωρίς το Serial πως θα βρει το ανταλλακτικό; Υπάρχουν χιλιάδες ανταλλακτικά στον κατάλογο που έχει η Apple στο site της και χωρίς serial δεν βρίσκεις τίποτα. Επίσης δεν μπορεί να σου πουλήσει ανταλλακτικό γιατί δεν είσαι εξουσιοδοτημένο service της Apple και η Apple το απαγορεύει. Χωρίς έλεγχο δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί αν το iPod σου έχει άλλο πρόβλημα (πρόβλημα με την πλακέτα που προκαλεί πρόβλημα στην μπαταρία) τότε το iPod σου θα χαλάσει ξανά και εσύ θα βγεις και θα κράζεις. Ναι αυτό που λέω είναι σπάνιο αλλά όχι και απίθανο. Επίσης υπάρχουν iPod που χαλάσαν από 3rd party τροφοδοτικά. Όλα αυτά πρέπει να τα ελέγξει. Αν δεν το κάνει είναι κακός τεχνικός και πρέπει να διαμαρτυρηθείς. Το site της apple δε το βλέπουν!?!?!?!?!?!??! Το βλέπουν φαντάζομαι. Αλλά αν δεν τους ενημερώσει επίσημα η Apple δεν ισχύει τίποτα. Φυσικό είναι νομίζω. Επίσης μπορεί ο υπάλληλος που απαντάει στο τηλέφωνο να μην έχει ενημερωθεί ή να είναι καινούργιος και ψαρωμένος στην δουλειά. Είναι καλό λοιπόν να τον βοηθάμε και να μην φωνάζουμε. Ο φορητός μου είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλαγής μπαταριών αλλά φυσικά δεν πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή στην Rainbow. Αύριο όμως θα πάρω τηλέφωνο να δω τι θα πρέπει να κάνω. Την παρασκευή το ανακοίνωσε η Apple. Σιγά μην προλάβαινε η Rainbow να ενημερωθεί. Αν δε βγει άκρη μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα στείλω e-mail στην apple Αν έστελνες γράμμα θα έλεγα ότι θα παίζανε μπάσκετ στο καλάθι των αχρήστων αλλά μια και θα στείλεις mail σου λέω ότι δεν φτάνει στην Apple Aμερικής αλλά στην Apple Ευρώπης που φυσικά δεν θα ασχοληθούν καθόλου. Ο λόγος είναι απλός. Η Rainbow θα περιμένει ανταλλακτικά από την Ολλανδία (Apple Europe) που φυσικά δεν θα πάρει μέχρι την τετάρτη-πέμπτη το νωρίτερο. Τι να πει η Apple Europe; Ότι αυτή φταίει; Χαλάρωσε λίγο και περίμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Πρώτη φορά βλέπω το συγκεκριμένο υποφόρουμ. Δυστυχώς μου θυμίζει κάτι από το παρελθόν που σχεδόν είναι νεκρό. Μιλάω για το helmug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 apple64, μηπως δουλευεις στην rainbow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Είχα διαβάσει ένα άρθρο στο ΒΗΜΑgazino της προηγούμενης Κυριακής για έναν τύπο που είχε αγοράσει έναν Mac και μέσα στον πρώτο μήνα του κάηκε η οθόνη. Το πρόβλημα ήταν ότι η αντιπροσωπεία έκλεινε για 1-2 βδομάδες τον Αυγουστο και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του - το είχε για επαγγελματική χρήση. Τελικά έστειλε e-mail στην αντιπροσωπεία (στο εξωτερικό) και του είπαν ότι όντως είναι απαράδεκτο να κλείνει η εδώ αντιπροσωπεία και ότι έχουν δεχθεί πολλά παράπονα για Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 apple64, μηπως δουλευεις στην rainbow? Χαχαχα. Όχι βέβαια. Πάντως πολύ θα ήθελα να ακούσω που ακριβώς κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Apple 64: έχουν βάση όσα λες . Αλλά από τη στιγμή που ανακαλούνται μπαταρίες και όσο να ναι είναι σοβαρό θέμα τι περιμένουν, ταχυδρομικό περιστέρι από την apple? Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ενημερωμένοι. Anyway για λίγες μέρες δε χάλασε και ο κόσμος έτσι κι αλλιώς καλά μου κάθεται που αλλάζω μπαταρία. Από αύριο θα ξέρουμε... ps: στην υπογραφή σου ταιριάζουμε σε όλα εκτός από τη mclaren (απλά δεν ασχολούμαι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Για ποιό πρόγραμμα ανταλλαγής μπαταριών λέτε? Μήπως έχετε κάποιο link? sorry για το σχετικά off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 http://www.rainbow.gr/apple/tech_info/batteryexchange.html https://support.apple.com/ibook_powerbook/batteryexchange/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μπαταρίες στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει η Rainbow. Υπομονή λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ωραία μη χάνω το χρόνο μου με άσκοπα τηλ... 5 φορές πήρα χτες και μόνο τη μία μίλησα με άνθρωπο για να μου πει ότι όλες οι γραμμές είναι απασχολημένες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsila Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 eiste oloi asxetoi!!!!i rainbow einai apo tis megaliteres etaireies stin ellada kai leitourgei arketa kala se sxesi me tis dinatotites pou exei apo tin mama Apple!!!logo douleias exo agorasei arketa pragmata apo to applestore kai i eksipiretisi kai sto tilfono kai sto service itan poli kali!!min iste kaxipoptoi loipon,eksallou ti leitourgei kala stin ellada?i rainbow loipon einai sovari kai epaggelmaties!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.