chriskk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιά!! Θελω να παρω μια video capture card για να περασω παλιους αγωνες που εχω σε βιντεοκασσέτες σε DVD. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά και θα ήθελα αν καποις ξερει να με διαφωτήσει σε μερικά πράγματα: 1) Υπάρχει αξιοπιστη λύση απο θέμα Hardware?? 2) Για το Software θα χρησιμοποιήσω το pinnacle Studio Plus 9.3 είναι καλό??? 3) Πολυ σημαντικό: Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξω στην κάρτα μου όταν θα πάω να ψάξω??? Να σας πω ακόμα ότι θα είναι PCI εσωτερική δηλαδή, και ότι το βίντεο μου έχει μόνο Scart έξοδο και την κλασσική με ομοαξονικό καλώδιο. Επίσης θα με ενδιέφερε να δέχεται σαν είσοδο το software όσους περισσότερους τύπους αρχείων βίντεο γίνεται. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΑΠΑΝΉΣΩ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας... Χρήστος
nick833 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδιά!!Θελω να παρω μια video capture card για να περασω παλιους αγωνες που εχω σε βιντεοκασσέτες σε DVD. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά και θα ήθελα αν καποις ξερει να με διαφωτήσει σε μερικά πράγματα: Χρήστος Έχω της KWORLD την VS-TV883DVR-PRO που έχει είσοδο RCA(ομοαξονικό)' date=' S-VIDEO και DV. Συνοδεύται και από καλό software που έγραψα σε άλλο θέμα, δες εδώ
fragment_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 leadtech winfast tv2000xp! η καλυτερη με btx chipset
Icecold18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Έχω της KWORLD την VS-TV883DVR-PRO που έχει είσοδο RCA(ομοαξονικό), S-VIDEO και DV. Συνοδεύται και από καλό software που έγραψα σε άλλο θέμα, δες εδώ Nick883 Εχω την ιδια καρτα με εσενα και δεν βρισκω πουθενα τους drivers πλεον Σε παρακαλω μπορείς να μου τους στειλεις στο e-mail μου? [email protected] Ευχαριστω!
parsifal Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Με λίγο googling: ίσως αυτός ο οδηγός να συνεργάζεται, παρ' όλο που τα model names δεν είναι ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.