Προς το περιεχόμενο

Virtua Tennis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sinexise na pezeis kai se ligo tha emfanistoune tournoua pou tha se anevasoun se vathmologia!

Ego den mporo na kerdiso ton king eukola sto very hard epipedo sto tournament!

Telika exei poli oraia auksanomeni diskolia sta level!

Viastikame na to krinoume!

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη θα ανεβω λεβελ ακομα κι αν παιζω συνεχως λεβελ 300?? το εκανα για καποιο διαστημα,αλλα τπτ...

τεσπα,θα συνεχισω!

Δημοσ.

τουρνουα βγαινουν συγκεκριμενες ημερομηνιες...

τσεκαρε στο ημερολογιο

αληθεια, 4-5 τυπαδεσ θελουν να μου δωσουν ραντεβου για φιλικα, αλλα την καταλληλη ημερομηνια που ειχαν πει, δεν εμφανιζονται πουθενα...τι παιζει?

Δημοσ.

Πολυ καλο το παιχνιδι αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το χειριστηριο μου.:( Εχω το ασυρματο της logitech. Πριν βαλω το patch 1.1 δεν μπορουσα να βρω το κουμπι για το dropshot ενω το μετα το patch στο κουμπι που ειχα την κανονικη δυνατη βολη forehand backhand etc. πηγε το dropshot. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? Πηγα μεσω πινακα ελεγχου οπως ελεγε το site της sumo digital για να το επαναφερω οπως ηταν πριν αλλα ξαναεκσαφανιστηκε το dropshot :(.

Δημοσ.

Telika pezetai diplo me keyboard kai gamepad; Kamia voitheia?

Distixos vrika tin lisi apo kseno forum agora 2 gamepad!

you can only play with your friends virtua tennis 3 at one pc when you have connected two gamepads or more.....that is the solution

Δημοσ.

Isxiei auto pou diavasa gia to patch 1.1 apo kseno forum?

this corrects many crashes, but there is still one crash when playing training matches in world tour mode!

Se mena mexri tora den kollise pantos! An kai den exo peksei polla practice games!

Δημοσ.

Παίζω όλη μέρα στο λάπτοπ, κράσαρε μια φορά μόνο. Στο πιο αργό dekstop κράσαρε καμιά 10ρια κ στα διπλά πάει slow motion (gforce 6600gt). Καλό παιχνιδάκι.

Δημοσ.
τουρνουα βγαινουν συγκεκριμενες ημερομηνιες...

τσεκαρε στο ημερολογιο

αληθεια, 4-5 τυπαδεσ θελουν να μου δωσουν ραντεβου για φιλικα, αλλα την καταλληλη ημερομηνια που ειχαν πει, δεν εμφανιζονται πουθενα...τι παιζει?

str μαλλον θα εισαι κουλαδι και λακισαν αμεσως!! :-P

πλακα κανω φιλε! δεν μπορω να σε βοηθησω παντως...

Δημοσ.

ρε μαγγες οσοι εχετε προβληιμα με τα, καντε το εξης:

Χρησιμοποιοιηστε, ή αγοραστε οσοι δεν εχετε, εν χειρηστηριο του Ps2 με ανταπτορα σε usb ωστε να κουμπωνει και στο pc και θα βρειτε την υγεια σας.

Ειλικρινα δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα, εκτος απο το thundermaster που ειχα αγορασει απο το Πλ@..ιο.

Ετσι θα λυσετε τα προβληματα με τα κολοpc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...