Προς το περιεχόμενο

Virtua Tennis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ τους τελευταίους drivers της ATI αλλά ο χρόνος κρασαρίσματος είναι τυχαία μεταβλητή που ακολουθεί ομοιόμορφη κατανομή στο διάστημα [10min-2hrs]! Κοινώς κρασάρει όποτε νάναι. ¨)

Εντούτοις είμαι Νο5...

Δημοσ.

Kollaei pantou apo oti fenetai!

Den einai thema Ati! Idou kai i apodeiksi!

Einai comments gia to paixnidi apo to pasignosto site to****leech.***

652539 by Astnagrath (Power User) at 2007-03-25 13:32:21 GMT

well, don't worry ATI people, cause the game crashes too on my GeForce 6600 GT

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα δεν κρασάρει, αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ τρομερά! Πηγαίνει σαν slow motion (έχω και εγώ την 6600GT). Έκανα κάποιες αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δε δοκίμασα ακόμα να τα βάλω όλα στο 0

Δημοσ.

Σε συστημα Win XP Home, με ολες τις ενημερωσεις, με καρτα NVIDIA GeForce4 Ti 4800 SE (128Mb), & αφου κατεβασα τους τελευταιους drivers απο την NVIDIA, το παιχνιδι crash-αρει με το που το ξεκινω. Στο μηνυμα λαθους που παιρνω, βλεπω error στο ntdll.dll. Μπορει καποιος να μου εξηγησει στο τι να φταιει ?

Δημοσ.
Εμένα δεν κρασάρει, αλλά ΣΕΡΝΕΤΑΙ τρομερά! Πηγαίνει σαν slow motion (έχω και εγώ την 6600GT). Έκανα κάποιες αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δε δοκίμασα ακόμα να τα βάλω όλα στο 0

Kάνε restart!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Kάνε restart!!!

Να' σαι καλά, γιατί με τη DSL μπορεί να έκανα και μια βδομάδα να κάνω restart (άσε που ήμουν έτοιμος για uninstall σιγά σιγά). Όλα καλά τώρα ;)

Δημοσ.
Να' σαι καλά, γιατί με τη DSL μπορεί να έκανα και μια βδομάδα να κάνω restart (άσε που ήμουν έτοιμος για uninstall σιγά σιγά). Όλα καλά τώρα ;)

Mία απο τα ίδια. Το PC ήτανε ανοικτό για ένα μήνα λόγω dsl και τα έβλεπα όλα σε slow motion. Με ένα restart όμως όλα φτιάξανε.

Δημοσ.
Mία απο τα ίδια. Το PC ήτανε ανοικτό για ένα μήνα λόγω dsl και τα έβλεπα όλα σε slow motion. Με ένα restart όμως όλα φτιάξανε.

lol ena mina anoixto kai perimenes na mhn kollaei eleoc.

Δημοσ.

Εκανα & restart... τιποτα... με πεταει συνεχως εξω με μηνυμα λαθους στο ntdll.dll... Αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο προβλημα ?

Δημοσ.

εγω το εβαλα αμεσως επαιξε απροβληματιστα σε c2d 6300 και 7800gt ουτε κρασαρε ουτε τπτ και μετα το εβαλα σε ενα φιλο σε p4 με 6600gt παλι ολα μια χαρα.

πολυ καλα γραφικα με ωραιες φωτοσκιασεις και gameplay ψιλοιδιο με το 1.παντως παραμενει ακρως διασκεδαστικο ειδικα σε 4πλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...