Προς το περιεχόμενο

Virtua Tennis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Toso parakseno sou fanike auto pu eipa Manuel;

Μα αφού το παιχνίδι έχει 2 μέρες που κυκλοφόρησε! (κάνω λάθος; ) Προφανώς οι περισσότεροι δεν το έχουν παίξει ακόμα. Πώς θα μπορούσες να είχες ακούσει από πολλούς ότι "σε μένα έχει πρόβλημα";

Τέλος πάντων, εσύ ξέρεις. Απλά μου κάνει εντύπωση που ξαφνιάστηκες (λόγω του θαυμαστικού στην πρόταση σου "Proti fora to akouo auto gia to virtua tennis 3!" το υπέθεσα). Ε, δεν είναι και τόσο περίεργο, άμα είχε περάσει ένας μήνας και δεν είχε κανένας προβλήματα, τότε ναι, να πω "τι λες βρε παιδί μου, σε κάποιον έβγαλε τελικά πρόβλημα" αλλά τώρα...;

Anyway, δεν είναι και πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά ;)

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι με Nod32, firewall kai azureus να τρέχουν παράλληλα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αρκετά καλό μου φάνηκε εκ πρώτης όψεως. Βέβαια, έχω ενστάσεις που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα βελάκια για την κίνηση του πάιχτη, όπως στο 1 καθώς και στο ότι οι τύποι βγάζουν τα πάντα. Δύσκολα να έχουμε πόντο με 2-3 χτυπήματα!(Άσε που περπατάνε σαν χεσμένοι!!!)Γενικά όμως είναι μια γερή βελτίωση του πρώτου και θα μας προσφέρει κι αυτό ατελείωτες ώρες καψίματος από ότι φαίνεται!!!

Δημοσ.

Και μένα κάνει crash όποια στιγμή του καπνίσει, πάντα μετά από αγώνες. Ευτυχώς που υπάρχει το autosave αλλιώς... Αλλά πάλι δε γίνεται να χάνεις τόση ώρα να νικήσεις κάποιο και μετά ωπππππ...desktop!

Εντούτοις το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό!

Επισκέπτης
Δημοσ.

με το online τι γίνεται τελικώς;

Δημοσ.

Apla den pezetai over the network!

Terastia ellipsi eidika gia tin ekdosi gia Pc pou pisteuo xadakonei to paixnidi!

Elpizoume na vgei kana patch pou na to diorthonei auto!

An einai dinaton na pezetai sto xbox live kai me Pc na min ginetai!

Δημοσ.

Το 2 δεν ξέρω, το 1 πάντως έχει βγει το είχα τερματίσει και το έχω στο pc μου. Πολύ εθιστικό, αν δεν φτάσεις Νο1 δεν σταματάς!!!! Ελπίζω να είναι έτσι και το 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...