Προς το περιεχόμενο

W700i και AAC

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!! Έχω το SE W700i κ σύμφωνα με τη σελίδα της SE παίζει, εκτός από mp3, και AAC αρχεία. Μετέτρεψα κάποια mp3 σε AAC αλλά το κινητό δεν τα αναγνωρίζει! Έχει επιχειρήσει κανείς κάτι παρόμοιο κ τι αποτέλεσμα είχε; Μήπως φταίει το πρόγραμμα; Με το nero wave editor τα εφτιαξα...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Δεν το έχει ψάξει κανένας το θέμα; Πάντως μετέτρεψα μερικά mp3s σε mp4 και τα παίζει κανονικά, κ νομίζω έχουν λίγο λιγότερο μέγεθος. Τα AAC είναι ίδια με τα Mp4;

Δημοσ.

Τα mp4 που έφτιαξες είναι aac σε "καλούπι" mp4. Είναι το ίδιο πράγμα.

Από τη στιγμή που δεν παίζει aac+ δεν έχουν νόημα... Καλύτερα κάν' τα mp3 128.

Δημοσ.

Ok το κατάλαβα, thanks! Αλλά θα κερδίσω τίποτα από χώρο; Τα AAC νομίζω πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο απ'ότι τα mp3 κ mp4. Άμα είναι τα mp4 να έχουν ίδιο μέγεθος με τα mp3 δεν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε διαδικασίες!

Δημοσ.

Άκου. Το w700 δεν υποστηρίζει AAC+. Αυτό σημαίνει πως αν κωδικοποιήσεις αρχεία aac+ (he-aac) το w700 θα τα παίζει σαν LC-aac. Δηλαδή στο pc θα ακούγονται σαν 128kbps 44100hz και στο κινητό θα ακούγονται σαν 64kbps 22050Hz. Οπότε τα aac δεν έχουν νόημα. Κάντα mp3 128 44100 αν θέλεις να ακούγονται σωστά.

Δημοσ.

Οκ τώρα το κατάλαβα καλα! Thanks for the answers Physics_Rulez! Πάντως κ τώρα αυτό κάνω, δλδ mp3 στα 128 γιατί κ τα 192 κλπ κλπ δεν νομίζω πως έχουν κάποιο νόημα, ειδικά σε κινητό μόνο παραπάνω χώρο πιάνουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...