mentoras99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Παιδια πιθανως να εχει αναφερθει κι αλλου το προβλημα αλλα με την αναζητηση δεν το βρηκα. Θελω να σβησω ένα ηλιθιο αρχειο avi που μου κανει την cpu να δουλευει στο 100% και ουσιαστικα κανει το pc να μη δουλευει πλεον. Οποτε ανοιγω τον φακελο με το avi, αρκει αυτό για να κολλησει το συμπαν. Καπου ειχα διαβασει ότι τα win ψαχνουν τον καταλληλο codec για να δειξουν preview κλπ. Βεβαια εγω βλεπω σε μορφη details στον windows explorer αλλα όμως δεν ξερω τι παιζει. Προσπαθησα διαφορα για να διαγραψω το αρχειο. Από dos. Μεσω του nero. Να το μετονομασω και να το σβησω. Και αλλα που πλεον δεν θυμαμαι. Δυστυχως κανενας τροπος δεν δουλεψε. Κι ετσι εχω ένα αχρηστο αρχειο video στο σκληρο μου που επιπλεον μου κολλα και το συστημα. Τι να κανω για να το διαγραψω?
tolis_01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Από safe mode δοκίμασες? Όταν δεν διαγράφεται μήπως σου λέει ότι χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα? Αν ναι μήπως το κατέβασες από κάποιο πρόγραμμα p2p ή torrent και το έχει ακόμα στην λίστα του για upload?
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Βαλε αυτό το πρόγραμμα και θα σου πει ποιος χρησιμοποιει το αρχείο. Μετά απλά πατάς δεξί κλικ και unlocker.
mentoras99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Και σε safe mode τα ιδια. Οχι δεν ειναι απο p2p. DimitRi_Del ελπιζω το προγραμμα να με ξελασπωσει!
mvaggel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Το video μάλλον είναι χαλασμένο (του λείπει το index στο τέλος). Αν ξέρεις από DOS σβήσε το από command prompt. Εναλλακτικά, αν είναι μόνο του στο φάκελο σβήσε όλο το φάκελο.
defyho Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δες και αυτό: >http://www.snapfiles.com/get/moveonboot.html
omen34 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε αυτό που σου έδωσε ο DimitRi_Del Κάνει δουλειά. Για Delete μόνο όμως όχι για uninstall.
mentoras99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Βαλε αυτό το πρόγραμμα και θα σου πει ποιος χρησιμοποιει το αρχείο. Μετά απλά πατάς δεξί κλικ και unlocker. Δουλεψε. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.