andreapaog328 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 An kapoios exei to LG P-1 J001HS as mou pei ti uermokrasia pianei se idle kai full katastash, deiarkeia mpatarias, symperifora se baries efarmoges kai paixnidia.Diavasa oti einai arketa athoryvo. Einai alhthia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Θερμοκρασίες Normal. Δεν το έχω φορτώσει ακόμη με βαριές εφαρμογές και παιχνίδια λόγω παράλληλης χρήσης Desktop. Απ' ότι δείχνει όμως ειναι ταχύτατο. Τελείως αθόρυβο. Διάρκεια μπαταρίας 2,5 ώρες. Γενική εικόνα πάρα πολύ καλό και άσε να λένε ότι δεν το εμπιστεύονται γιατι είναι καινούργιο στην αγορά. Αξιόπιστο και ταχύτατο σέρβις , σε υπολογίζουν σαν πελάτη!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fontas7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Τα lg ενημερωτικά .. είναι νέα στην ελληνική αγορά στο εξωτερικό κυκλοφορούν γύρω στα 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Ναι εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα λογια για αξιοπιστια και χαρακτηριστικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.