dpolal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Γειά χαρά. Από την εποχή που έκανα qbasic, pascal και clipper έχουν περάσει αιώνες. Δεν έχω ασχοληθεί από τότε με τίποτα ποιό καινούργιο και πριν από καιρό το έβαλα πείσμα να μάθω κάτι οπότε ξεκίνησα από την vb. Πήρα ένα βιβλίο του Sams (στα ελληνικά με χάλια μετάφραση) και από το σιντί που είχε πέρασα το vb 5.0 control creation center. Έχω μερικά προβλήματα όμως και θέλω την βοήθεια σας. Καταρχήν σκάει αμεσως ο αpplication setup wizard με μήνυμα «invalid property value» και επίσης ενώ στα captions μπορώ να γράψω ελληνικά μέσα στον κώδικα των functions μου βγαίνουν κινέζικα... Καμμιά ιδέα τί μπορώ να κάνω;;; Eυχαριστώ.
Paulus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Από Tools->Options βεβαιώσου ότι έχει επιλεχτεί γραμματοσειρά με script ελληνικό, π.χ. Courier New Greek και όχι Courier New.
dpolal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Από Tools->Options βεβαιώσου ότι έχει επιλεχτεί γραμματοσειρά με script ελληνικό, π.χ. Courier New Greek και όχι Courier New. Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.