Προς το περιεχόμενο

Visa electron της AlphaBank

Serpatinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πράγματι πολύ χρήσιμη η χρήση της αφού είναι χρεωστική και όχι πιστωτική και παρόλα αυτά μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για αγορές μέσω internet.

Παρόλα αυτά εδώ και περίπου 15 μέρες έχει δημιουργηθεί η εξής κατάσταση.

Η κάρτα κανονικά λήγει τον Σεπτέμβριο του 2006 αλλά η χρήση της ως electron (αγορές μέσω internet) έχει ανασταλεί εδώ και περίπου 15 Ημέρες. Ο λόγος (το έμαθα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) ότι έχει σταλεί η καινούρια κάρτα και δεν μπορεί να ισχύει η παλιά.

Να σημειωθεί ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά για αναλήψεις από ATM. Η κάρτα σύμφωνα με την Alpha Bank έχει σταλεί εδώ και 10 μέρες (Πριν από 14 Αυγούστου) και ότι πρέπει να την αναμένω μέσα στις επόμενες μέρες.

Και το ερώτημα μου είναι: γιατί εγώ πρέπει να μένω ξεκρέμαστος για παραπάνω από 20 ημέρες και να παρακαλάω τον καθένα και να του εξηγώ ότι είναι πρόβλημα με την κάρτα?

Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να κάνω μια πληρωμή και έχω οικονομικές συνέπειες από αυτή (πληρωμή hosting) θα αποζημιωθώ?

Προφανώς δεν πρόκειται να αποζημιωθώ αλλά γιατί η τράπεζα (στην συγκεκριμένη περίπτωση η Alpha Bank) να φέρεται έτσι?

Ένα απλό γράμμα δεν κάνει πάνω από 3 ημέρες να παραδοθεί, τα ΕΛΤΑ την έχουν στημένη στην AlphaBank και δεν παραδίδει τα γράμματα της άμα δεν περάσουν 2 βδομάδες? Κάποιος δεν λέει την αλήθεια...

:evil: :evil:

Δημοσ.

Όντως κάτι πάει στραβά μεταξύ ΕΛΤΑ και Alpha Bank.

Από την παρασκευή έχω κάνει αίτηση για ενεργοποίηση του web banking

και ακόμα να έρθει η αλληλογραφία... Μετά θα πρέπει να περιμένω και το

gadget για τον πρόσθετο κωδικό για να μπορώ να κάνω πληρωμές-μεταφορές χρημάτων.

Βάλε άλλες 10 μέρες εκεί υποθέτω...

Όχι τπτ άλλο αλλά θέλω να πληρώσω και τη Vodafone :@

Δημοσ.
Μια απορία,για να κάνω αγορές μέσω ίντερνετ με την χρεωστική της Άλφα,θα πρέπει να έχω ενεργοποιήσει το web banking?

Οχι, δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.

Δημοσ.

στην δικια μου περιπτωση που την κατεστρεψα κατα λαθος πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και ζητησα να μου στειλουν καινουργια, ηρθε σπιτι σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα

ζητησα να εχει διαφορετικο αριθμο (γιατι στο παρελθον την ειχα χρησιμοποιεισει σε site που δεν φαινοταν και πολυ εμπιστο) και μου ειπαν οτι ετσι και αλλιως θα εχει διαφορετικο αριθμο για λογους ασφαλειας

η καρτα λεγεται πλεον enter και μου ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων οτι ειναι το ιδιο πραγμα (οτι θα μπορω να κανω αγορες απο internet)

το επιβεβαιωσα αρκετες φορες (πληρωμες με paypal)

giannisk1 ΟΧΙ δεν χρειαζεται να εχεις ενεργοποιημενο το web banking, απλα φτιαχνεις ενα λογαριασμο ταμιευτηριου και ζητας να σου δωσουν μια καρτα για αναληψεις απο το μηχανημα

Δημοσ.

Thanks orck και gokal :) έχω ήδη λογαριασμό και κάρτα αναλήψεων.Το θέμα είναι οτι δε γράφει πάνω Visa Electron,αλλά μόνο Maestro.Λέτε να μήν κάνει για αγορές μέσω ίντερνετ;

Δημοσ.

Οποιαδήποτε κάρτα έχεις για να κάνεις αγορές μέσω internet χρειάζεται να έχει στο πίσω μέρος εκεί που λέει Authorised signature κάποια νούμερα. Τα 3 τελευταία είναι που χρειάζεσαι.

Έχω και μία Maestro της Alpha η οποία δεν έχει αυτή την δυνατότητα.

Επίσης και μία Visa Electron της Eurobank η οποία δεν έχει το verification number στο πίσω μέρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...