Προς το περιεχόμενο

Προβληματάρα με usb stick

amanaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Εκανα format και αποθήκευσα σε ένα στικάκι τα απαραίτητα έγγραφα και τις φωτογραφίες μου!!!Αφού έκανα εγκατάσταση τα καταραμένα windows το στικάκι μου το μισοβλέπει και εξηγώ.Στον υπολογιστή μου φαίνεται(χωρίς το όνομά του) αλλά μόλις πατώ διπλο κλικ βγάζει εντολή ''τοποθέτησε μια δισκέτα στη μονάδα δίσκου F:''.Σας παρακαλώ πρεπει οπωσδήποτε να πάρω τα αρχεία από το στικάκι και μετά ας παει να αυτοκαταστραφεί!!!

Δημοσ.

Δοκίμασε και σε κάποιον άλλο υπολογιστή ή σε άλλη USB αλλά δεν ήταν και πολύ σοφό αυτό που έκανες να τα αποθηκεύσεις δηλαδή μόνον εκεί.

Την επόμενη φορά κάνε κάποιο πιο σοβαρό backup.

Δημοσ.

Αυτό με την αλλαγή γράμματος δεν έπιασε!!!Δοκίμασα και σε άλλο υπολογιστή και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.Αν μου λέτε ότι χάθηκαν μια για πάντα τα αρχεία έχω καταστραφεί....

Δημοσ.

Είναι πιθανό το stick σου να έχει παραδώσει το πνεύμα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Δοκίμασε με ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων να δεις τι θα γίνει. Αν εξακολουθεί να μην το βλέπει, κάνε φορμάτ στο stick (quick, όχι full) και ξαναδοκίμασε. Σου το λέω επειδή μου έτυχε παρόμοια περίπτωση με τη δική σου και με τον τρόπο αυτό έκανα ανάκτηση κάποιων σημαντικών για μένα αρχείων.

Πρόγραμμα ανάκτησης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το GetDataBack, το BadCopy Pro ή κάποιο άλλο από τα πολλά που υπάρχουν.

Δημοσ.

Αν δεις σε άλλα θέματα η συμβουλή είναι μία => Κάνουμε backup και σε δίσκο και σε cd-dvds πριν από την διαγραφή-format κτλ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε φίλε θα προσπαθήσω....

Φίλε συμπολίτη ΗamerZ το θέμα είναι τώρα τί μπορώ να κάνω,οχι τι έπρεπε να κάνω...

Δημοσ.

Αλλαξα σχέδιο.Προχωρώ στο plan b.Κατεβάζω ενα trial του Get Data Back και κανω σψαν στον σκληρο δίσκο και βρίσκω!!! τα αρχεία που θέλω.Δεν μπορώ να κάνω όμως copy επειδή είναι trial...Καμιά συμβουλή...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...