-GR-Antoine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Διαβάστε μια ιστορί πόνου....πριν 4 μήνες αποφάσισα να αγοράσω το ΝΟΚΙΑ Ν71!! Πήγα λοιπόν στη Vodafone για να το παραγγείλω....Περίμενα 2 μήνες να έρθει κ τελικά το πήρα στις 22/06/06!!!!:???: Έλα που όμως είχε προβλημα...το πλήκτρο 7 δεν πατιόταν καλά....Δεν είχαν περάσει 7 μέρες από την αγορά κ η Vodafone μου είπε πως μεσα σε 7 μέρες θα έχω ενα καινουργιο...μετα απο 21 μέρες θυμηθηκαν να μου πουνε οτι είχα μιλησει πανω απο μιση ωρα κ αντικατασταση δε γινεται...Τους ζηταω να το επιστρεψουν για να το παω στη NOKIA γιατι δεν τους εμπιστευομουνα. Το παω στη ΝΟΚΙΑ και μου λενε πως ειναι κατι απλο....Την επομένη μερα μου λενε οτι πρεπει να παει εξωτερικο.....αλλες 20 μερες!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: Μετα απο ολα αυτα το καλο νεο ηταν οτι μου το αντικαταστησανε με ενα ολοκαινουργιο!!! Ελα που τωρα ομως βγηκε το Ν73 κ με ψηνει αγρια!!!!!!!! :-D Αφου το τηλ ειναι με τις ζελατινες του κ εχω αποδειξη οτι το πηρα πριν 6 μερες (17/08/06) λεω να το πουλησω σε καλη τιμη κ να παρω το Ν73...... Αξιζει αραγε?????? :confused:
-GR-Antoine Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αν ενδιαφερεται καποιος ας στειλει ενα μηνυμα...!!!! Τhanks guys!!
apaixtos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 to n73 kwloleei...tsibimenh timh alla poli kalo kai poiotiko...ax vre nokia me tis times sou..:)ton71 pandws einai exeretiko.an kai mou fainetai ligo argo to menu..pandws an thes na to pouliseis to n71 kando sundoma giati oi times peftoun kai o andagonismos karadokei...
mihalakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 kai to n73 exei psiloargo menu. Kirios otan theleis na energopoihseis thn camera, h na mpeis sto gallery den trellainetai kiolas.To k800 se afton ton tomea einai pio grhgoro epeidh to exo doulepsei kiolas.
mihalakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ego eixa pantos parageilei to k800 kai epeidh ena mhna meta den eixe erthei kai mou eipan oti mporei na phgaine akoma enan mhna h anamonh phga sto n73.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.